Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nanynka
|
Zaslal: so únor 02, 2008 8:22 am Předmět: |
|
|
Jééé..pochopitelně že jsem to zmrvila...má tam pochopitelně být ale řezem..to ne se tam nějak vloudilo Jde to nějak upravit? Asi bych se měla začít stydět...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so únor 02, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
Reni, tak jestli čtu správně, tak si tekutou držela 3 týdny. 4.týden už máš jogurty a kaši a to není tekuté nebo se mýlím?
Nevím jak je to s tou stravou, nejsem doktor, vím jen, co mi dávali. Ale musím uznat, že i polévka s nudlemi mi dělá problém. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
Nanynka napsal: | Jééé..pochopitelně že jsem to zmrvila...má tam pochopitelně být ale řezem..to ne se tam nějak vloudilo Jde to nějak upravit? Asi bych se měla začít stydět...  | je to roztomilé nemáš u svého tématu nějaké značky? Jestli ne tak požádej některou z moderátorek, pošli jim SZ. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
No jééje..roztomilé...ach jo.. Pokaždé když se rozhodnu něco řešit,tak to takhle vždycky dokoním... Ale neva...aspoň jsem někoho pobavila..a to se přece taky počítá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: po únor 04, 2008 7:41 am Předmět: |
|
|
Nanynko, mě pan doktor vyhrožoval, že jsetli před operací nezhubnu, tak že mě taky kuchne normálně a protože jsem samozřejmě nezhubla tak mi tím vyhrožoval ještě na operačním sále. Nakonec to ale dobře dopadlo a mám laparo, ale když to dělají normálním řezem, takl máš jizvu asi 10- 15 cm kousek pod prsama a doma si s tím cca 1 měsíc- to je to jediné, co vím. Tak snad ti to aspoň malinko pomůže  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: po únor 04, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Sivie : jsem taky po tubulizaci a držela jsem to podobně jako reneta - tzn. 2 týdny jen tekutou stravu( vývary, šťávy z odšťavňovače apod.) 3 týden polotekutou - polívčičky na kašičku rozmixované a dětské přesnídávky ovocné i ty zeleninovo masové...4 týden už jsem zkoušela brambory rozmaškané na kaši, špenát, polívky, joégurty apod...no a od 5.týdne jím normální stravu...bylo mi to takhle doporučeno...aby se dobře zhojily vnitřní stehy...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
tak to jseš nějak v předstihu, teprve zítra od tvé operace začíná čtvrtý týden  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:15 am Předmět: |
|
|
Marie.s a jo ,ale jsem jen týden ve skluzu, protože už při nástupu v pondělí jsem dostala jen mističku polívky takže už to počítám...
jinak v papírech co jsem dostala od doktora je to 10 dní po operaci tekutá, dalších 10-14 dní po operaci kašičky a 20 - 25 den pak normální jídlo...jím od minulého týdne normálně v kombinaci s kašičkama tento týden už budu jíst normální pevnou stravu.  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: po únor 04, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
Kamčo děkuji no on mi nevyhrožuje ..jen se obává že po předchozí operaci tam budou hodně srůsty a že se tam nedostane.Dokonce by to snad i udělal původní jizvou,protože je to přesně v těch místech kudy má jít ta současná...a to bych byla i docela ráda,protože ta stará je docela příšerná-jsem se jm začala budit z narkozy,tak jsem doslova zalátaná
Ale jinak je mi to celkem jedno...jen se trochu snažím popídit jaké jsou s tím zkušenosti...mám doma na krku koně a psa a nějak to budu muset vymyslet,protože myslím že budu nepoužitelná zase o něco dýl než kdyby to bylo laparoskopicky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: po únor 04, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
Hm, tak to asi budeš  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: po únor 04, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
Mno..což mě teda moc netěší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
Moc Vás prosím poradíte mi někdo,kde seženu informace o balonku,který dávají do žaludku jen na nějakou dobu a pak se vyndá-jednou jsem tady o tom četla a už si nepamatuji kde.A úplně nej by bylo,kdybych našla někoho,kdo tento zákrok podstoupil-kamarádka má zájem a tak jsem jí slíbila,že o tom něco seženu.Moc DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
www.bandingklub.cz - léčba obezity- gastrický balon, ale pozor to pojištovna neplatí a stojí to přes 35 tisíc _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
Vím,že to nehradí poj. to už si bude muset vyřešit-je to šílenec.Děkuji,děkuji,jsi zlatíčko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
Renato říká se tomu taky bib balonek a dělají to taky v Motole, ve Střešovicích a dál nevím. Vím jen že je to krátkodobé - řádově max. na 6 měsíců, často ten balonek praskne - velmi často - a peníze jsou v pr..., protože to nehradí pojišťovna. Dává se to lidem, kteří potřebujou např. zhubnout před nějakou operací a ze zdravotních důvodů nemůžou podstoupit chirurugický zákrok. Provádí se to pouze ambulantně při gastroskopii , což je jen jediná výhoda co znám.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|