Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nanynka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 8:22 am    Předmět: Citovat

Jééé..pochopitelně že jsem to zmrvila...má tam pochopitelně být ale řezem..to ne se tam nějak vloudilo Laughing Laughing Laughing Jde to nějak upravit? Asi bych se měla začít stydět... Embarassed Embarassed Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 9:30 am    Předmět: Citovat

Reni, tak jestli čtu správně, tak si tekutou držela 3 týdny. 4.týden už máš jogurty a kaši a to není tekuté nebo se mýlím?
Nevím jak je to s tou stravou, nejsem doktor, vím jen, co mi dávali. Ale musím uznat, že i polévka s nudlemi mi dělá problém.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trixl

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 1:00 pm    Předmět: Citovat

Nanynka napsal:
Jééé..pochopitelně že jsem to zmrvila...má tam pochopitelně být ale řezem..to ne se tam nějak vloudilo Laughing Laughing Laughing Jde to nějak upravit? Asi bych se měla začít stydět... Embarassed Embarassed Laughing
je to roztomilé Very Happy nemáš u svého tématu nějaké značky? Jestli ne tak požádej některou z moderátorek, pošli jim SZ.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nanynka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

No jééje..roztomilé...ach jo.. Embarassed Laughing Laughing Pokaždé když se rozhodnu něco řešit,tak to takhle vždycky dokoním... Razz Ale neva...aspoň jsem někoho pobavila..a to se přece taky počítá Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kamča

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 7:41 am    Předmět: Citovat

Nanynko, mě pan doktor vyhrožoval, že jsetli před operací nezhubnu, tak že mě taky kuchne normálně a protože jsem samozřejmě nezhubla Embarassed tak mi tím vyhrožoval ještě na operačním sále. Nakonec to ale dobře dopadlo a mám laparo, ale když to dělají normálním řezem, takl máš jizvu asi 10- 15 cm kousek pod prsama a doma si s tím cca 1 měsíc- to je to jediné, co vím. Tak snad ti to aspoň malinko pomůže Very Happy
Kačka

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 8:07 am    Předmět: Citovat

Sivie : jsem taky po tubulizaci a držela jsem to podobně jako reneta - tzn. 2 týdny jen tekutou stravu( vývary, šťávy z odšťavňovače apod.) 3 týden polotekutou - polívčičky na kašičku rozmixované a dětské přesnídávky ovocné i ty zeleninovo masové...4 týden už jsem zkoušela brambory rozmaškané na kaši, špenát, polívky, joégurty apod...no a od 5.týdne jím normální stravu...bylo mi to takhle doporučeno...aby se dobře zhojily vnitřní stehy... Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
marie S.

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 10:02 am    Předmět: Citovat

tak to jseš nějak v předstihu, teprve zítra od tvé operace začíná čtvrtý týden Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Kačka

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 10:15 am    Předmět: Citovat

Marie.s a jo Shocked ,ale jsem jen týden ve skluzu, protože už při nástupu v pondělí jsem dostala jen mističku polívky takže už to počítám... Razz
jinak v papírech co jsem dostala od doktora je to 10 dní po operaci tekutá, dalších 10-14 dní po operaci kašičky a 20 - 25 den pak normální jídlo...jím od minulého týdne normálně v kombinaci s kašičkama tento týden už budu jíst normální pevnou stravu. Wink

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Nanynka

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 12:26 pm    Předmět: Citovat

Kamčo děkuji Laughing no on mi nevyhrožuje ..jen se obává že po předchozí operaci tam budou hodně srůsty a že se tam nedostane.Dokonce by to snad i udělal původní jizvou,protože je to přesně v těch místech kudy má jít ta současná...a to bych byla i docela ráda,protože ta stará je docela příšerná-jsem se jm začala budit z narkozy,tak jsem doslova zalátaná Laughing
Ale jinak je mi to celkem jedno...jen se trochu snažím popídit jaké jsou s tím zkušenosti...mám doma na krku koně a psa a nějak to budu muset vymyslet,protože myslím že budu nepoužitelná zase o něco dýl než kdyby to bylo laparoskopicky... Smile
kamča

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 1:44 pm    Předmět: Citovat

Hm, tak to asi budeš Sad
Nanynka

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 1:48 pm    Předmět: Citovat

Mno..což mě teda moc netěší Crying or Very sad
Renata Levá

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 10:43 pm    Předmět: Citovat

Moc Vás prosím poradíte mi někdo,kde seženu informace o balonku,který dávají do žaludku jen na nějakou dobu a pak se vyndá-jednou jsem tady o tom četla a už si nepamatuji kde.A úplně nej by bylo,kdybych našla někoho,kdo tento zákrok podstoupil-kamarádka má zájem a tak jsem jí slíbila,že o tom něco seženu.Moc DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!

Tubulizace 5.12 2007
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 10:47 pm    Předmět: Citovat

www.bandingklub.cz - léčba obezity- gastrický balon, ale pozor to pojištovna neplatí a stojí to přes 35 tisíc

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Renata Levá

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 10:51 pm    Předmět: Citovat

Vím,že to nehradí poj. to už si bude muset vyřešit-je to šílenec.Děkuji,děkuji,jsi zlatíčko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Tubulizace 5.12 2007
nika

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 7:10 am    Předmět: Citovat

Renato říká se tomu taky bib balonek a dělají to taky v Motole, ve Střešovicích a dál nevím. Vím jen že je to krátkodobé - řádově max. na 6 měsíců, často ten balonek praskne - velmi často - a peníze jsou v pr..., protože to nehradí pojišťovna. Dává se to lidem, kteří potřebujou např. zhubnout před nějakou operací a ze zdravotních důvodů nemůžou podstoupit chirurugický zákrok. Provádí se to pouze ambulantně při gastroskopii , což je jen jediná výhoda co znám. Rolling Eyes

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: