Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Renata Levá

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 1:22 pm    Předmět: Citovat

Taky Vám musím napsat moje zkušenosti se sportem-i můj doktor řekl,že od stehů můžu začít s fyzickou zátěží a že kolo je ideální-za začátku jsem šlapala denně a po vašich radách a zkušenostech jsem si dala trošku pohov a šlapala jen obden-včera jsem byla na kontrole po 6týdnech od stehů a už můžu začít makat naplno a na nějakpu operaci se neohlížet.samozřejmě vzhledem k fyzičce.

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 1:36 pm    Předmět: Citovat

Víte holky já o tom po operaci mluvila se svou doktorkou a ona mi řekla že si zátěží mimo jiné člověk koleduje o pupeční kýlu a docela velké komplikace. Ono se devíti nemusí stát nic ale desátá to může odnést. Myslím si že jakýkoliv zákrok je pro tělo velikou zátěží a měl by se mu dát nějaký čas aby se z toho vzpamatovalo. Já si pamatuji že jsem měsíc po operaci byla hrozně unavená, motala se mi hlava a vůbec to nebylo dobré - takže bych z rotopedu pravděpodobně spadla Smile Ale někdo tu už správně napsal že se ještě nasportujete dost - takže když se budete 4-6 týdnů po operaci šetřit a odpočívat, myslím si že tím vůbec nic nezkazíte. Ale jak říkám, je to jen můj názor.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 1:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,taky se přidám se svou troškou. Na bandu jsem byla 4.1.2008,takže taky relativně nedávno. S pohybem mi bylo řečeno velmi opatrně,první měsíc žádná větší námaha a v prvních týdnech dokonce i opatrně tlačit na stolici.Ovšem vzhledem k tekuté stravě . . .
Jinak přesně jako vám,Keisho a Janaaa,se mi úbytek zastavil.Reagovala jsem taky ubíráním jídla,ale je to nesmysl,protože nevím z čeho bych pak byla živa. Snažím se o rychlou chůzi a jelikož rotoped,který budu mít má nosnost 110kg,tak musím ještě s touhle radovánkou chvíli počkat.
Laughing Laughing Laughing

[/url]
kamča

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 2:01 pm    Předmět: Citovat

No já jsem to měla taky tak- pan doktor mě pustil na stoly až za 2 měsíce- do té doby jen chodit a být velmi opatrná Exclamation tak to holky nehroťte, ať si neublížíte Evil or Very Mad ale ono je to těžké, když vám každý řekne něco jiného- hmhmhm- občas mám pocit, že jsme taková pokusná morčátka Wink
Keisha

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:00 pm    Předmět: Citovat

Tak koukám, že každému říkají úplně něco jiného.. Ach jo... Asi si to prostě každý musí přebrat a vzít si z toho co mu vyhovuje, ale mam v tom teda pěknej bordel... Jinak já jsem čekala že se to zabrzdí nebo zastaví, ale štve mě, že jsem přibrala.. Já si žádný iluze nedělam, je mi jasný že ty první kila prostě spadnou rychle a teď už si to budu muset vydřít.. Teď se teprv ukáže jestli na to mam nebo ne..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Biggi40

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:51 pm    Předmět: Citovat

Keicha, chcem sa pripojiť k dievčatám, tiež si myslím, že by si mala ešte odpočívať a nechať telo, nech sa spamätá...utrpelo veľký šok. Budeš mať dosť príležitostí trápiť ho, keď sa zahoja zany a bandáž pevne usadí. Vydrž...!!!!

[/url]
operácia 31.1.2006
40 rokov, dvaja synovia
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 10:38 am    Předmět: Citovat

Asi bych měla založít místnost nepokroky... tak jsem přibrala dalšího půl kila, takže od víkendu co jsem přešla na kašovitou je to kilo a půl.. Vůbec to nechápu, všechno si odměřuju, hodně piju a přibíram... tímhle tempem budu mít za dva týdny víc než jsem měla před op... Poraďtě prosím někdo co mám dělat

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
nika

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 10:48 am    Předmět: Citovat

Nevím co jíš, ale je normální, že tělo tak reaguje, když jsi před tím byla jen na tekuté stravě. Co papáš? Já úplně vynechávala cukry. Koupila jsem si tekuté umělé sladidlo a i do krupičky jsem si dala jen tohle sladidlo. Vše bez cukru. To mě jedině napadá. Ale POZOR , pokud si tělo cukr vyžádá a bude ti slabo tak si kostku cukru dej, aby jsi neměla nízkou hladinu cukru a někde sebou nesekla. Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 10:52 am    Předmět: Citovat

K snídani mam bílou Activii, za 3 hodiny jeden trojůhelníček Veselé krávy light, oběd 100g bramborové kaše s rozmixovanou rybou a zeleninou, odpoledne 50g activie a 3 krabí tyčinky a večer kafe se sladidlem nebo lžičku medu

nika

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 10:58 am    Předmět: Citovat

Tak cukr asi problémem nebude. Vypadá to, že tě tělo jenom zkouší. Nestrácej naději. Neboj, za chvilku se to pohne směrem dolů. Nezapomeň dostatečně pít a jídlo vypadá v pořádku. Tak papa Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:04 am    Předmět: Citovat

Díky Niko, prostě se asi přestanu na pár dnů vážit, protože mě to akorát štve když to vidim, tak prostě budu pokračovat a doufat, že se to zas pohne dolu..

Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:33 am    Předmět: Citovat

Keisha
tu váhu si opravdu ted zkus šoupnout někam pod postel. Zbytečně tě bude stresovat. Vytáhni ji tak za týden a budeš koukat. Wink

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:36 am    Předmět: Citovat

Taky si každý den říkám, že od zítřka se nebudu vážit, ale je ráno a moje první myšlenka je kolik dneska mám. Pak jsem naštvaná, že to není tolik kolik bych chtěla.
Keishy nesmutni bude líp.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:39 am    Předmět: Citovat

Opravdu nesmutni. Mě váha už od vánoc stojí a nehne se. Naštěstí ani nahoru. Laughing Ale jsem v klidu a těším se na jaro. Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:41 am    Předmět: Citovat

Mě by nevadilo kdyby stála, to jsem čekala, ale nabírat půl kila denně to opravdu nechápu..

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: