Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Renata Levá
|
Zaslal: út leden 22, 2008 1:59 pm Předmět: |
|
|
Já našla tyhle stránky a nad fotkama před a po trávím spoustu času-je to obr inspirace http://www.obesityhelp.com/morbidobesity _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
Jo, to jsou také dobré stránky, ale to jsou lidé převážně po bypasse
Kamčo ty jsi zlato, já psala do jiné diskuse, zda by byl někdo ochotnej nám tlumočit a ty jsi mezitím již začala já jsem doplněná 3x, mám 5,5 ml a nedá se říct, že bych měla pocit nasycení při těch 150ml jídla, to tedy vůbec navíc mám pocit, že po čase se to zase uvolní, to bude asi tím, jak mizí ten tuk ze žaludku a on se vlastně zmenšuje asi bude třeba doplňovat opravdu častěji, ale nám tyhle informace nikdo neříká bude perfektní, když nám sem tam nějakou zajímavost přeložíš  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: st leden 23, 2008 7:56 am Předmět: |
|
|
Neni problém ale fakt tam lidi píšou, že začali cítit pořádné omezení až pri 10 ml- takže klidně ještě můžem utahovat- hlavně když ten tuk mizí ať je kde je mě předminule taky dr. chválila, a to jsem nezhubla skoro nic, ale říkala, že mi hodně zmizel tuk z orgánů- tak možná jak mě doplňovala, tak to viděla, že je ta bandáž volnější...
Jo ještě holky, pokud budete chtít něco přeložit, napište mi spíš jaké téma, nebo otázky by vás zajímaly- je tam toho totiž asi tak 1000x víc než tady, ze všech koutu ameriky a tak nemám čas se tím vším pročítat a hlavně by mi z toho asi upadla hlava a stejně bych si prd pamatovala. Takže vždycky nahoďte téma či otázku a já to tam pak půjdu už cíleně omrknout díky fíky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st leden 23, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
tak mi to včera nedalo a nainstalovala jsem si na PC dvouhodinový překlad z angličtiny do češtiny a koukala na ty stránky, je toho tam opravdu hodně, oni všechno dost rozebírají, ale z toho, co jsem stihla zkouknout jsem pochopila, že mají podobné problémy jako my probírá se tam i bolest levého ramene, tak Maruško asi to má spojitost, také si hodně stěžijí na bolest zad mezi lopatkama, potom na to, že se musí říhat, hubnutí podle věku, je to dost zajímavé, ale už si nepočtu, musela bych zaplatit skoro 900 Kč za stažení češtiny, je to sice na rok, ale zdá se mi to moc peněz no aspoň jsem se tam koukla  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 23, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
mě je to jasné, že to souvisí, když se mi jídlo šprajcne , bolí to víc. Je to podezřelé, že tolik lidí po bandáži bolí rameno, a to já nemám port aby mě tlačil!  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: út leden 29, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
Lidičky já se zblázním, o víkendu jsem přešla na kašovitou stravu a přesně jak jsem se bála mi to nejen nejde dolu, ale ještě jsem kilo přibrala.. Jím pravidelně, dodržuju porce a ještě se každý den trápím hodinu na rotopedu a ono tohle.. metřík jsem nahoru neposunula, snad to kilo do konce týdne dám zase dolu ale mam těžkou depku.. jestli budu nabírat když jím takhle jako vrabec a jestě se hejbu tak jsem teda namydlená... _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út leden 29, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Keisha - dva týdny po operaci jsi na rotopedu??? Proboha neblázni, soustřeď se na nový styl stravování a dej se pomalu dohromady. Nic neuspěchávej a nečekej ze dne na den zázraky, vždyť přibývání taky nebylo ze dne na den..........dej tomu tělu čas _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út leden 29, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Keisho nesmutni taky jsem 60 dkg přibrala, taky metřík neposouvám. Asi je období kdy si tělo zvyká. Zase bude líp. Neklesej na mysli. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út leden 29, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
keisho, proboha na rotoped je ještě brzo!! to by se ti kroužek taky mohl svléknout, nech ho usadit a přirůst, neboj kila se hnou, nejde to hned. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: út leden 29, 2008 11:08 am Předmět: |
|
|
Mě řekla paní doktorka když mi vyndala stehy ve středu že můžu začít s rotopedem... tak nevim _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út leden 29, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
no to jsou tedy věci.....  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míša
|
Zaslal: út leden 29, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Tak já se taky připojím. Mě pan primář řekl, že se sportem mám začít pomalu, jen procházky. Prý bandáž působí sice jako lehká operace. Musím si, ale uvědomit, že je to strašný zásah do organismu, tak mi to řekl. Tak nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út leden 29, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
Keisha - já myslím, že nehubneš právě proto, že máš moc brzy velkou zátěž. Tělo po operaci regeneruje, po přechodu na kašovitou stravu se učí pracovat s přijímanou energií a ty mu to ještě komplikuješ dalším výdejem v podobě rotopedu. Nediv se, že šetří, kde se dá. Organismus netuší, kolik energie dostane a kolik bude muset vydat a tak ji střádá a jen velmi neochotně pouští. Myslím, že alespoň měsíc po operaci by ses měla šetřit. Fakt nanejvýš ty procházky. Však se ještě nasportuješ, až tě to bude mrzet . . .  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út leden 29, 2008 12:12 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem, kdo si všimly mého metříku. Skutečně si ale nemyslím, že zasloužím až tolik chvály. Podívejte se na Libušku, jak jí to jde. Je přímo neuvěřitelná. Lecramka už má dole skoro 20 kg a o Olince ani nemluvím. Za pár dní bude asi první, kdo ukončí svůj metřík. Pane bože - tak ono je to přeci jen možné.? A co taková Romana nebo Nika? Takové změny! Alenka, věrná dopisovatelka věčně s dobrou náladou i když jí hubnutí zlobí jak může . . . Vždyť bych vás tu musela vyjmenovat všechny . . . a všichni si to také zasloužíme. Už víme, že ani s bandáží není nic zadarmo a že každý úspěch je poctivě vydřený. Takže jen tak dál, ať to zvládneme jako Olča a jsou z nás všech  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út leden 29, 2008 12:40 pm Předmět: |
|
|
Keisho : neblázni..počkej, aby se tělo adaptovalo a trochu se otřepalo po zásahu !!!! Vše se uvnitř zhojilo....na váhu se tak trošku vykašli a spíš si naměř objemy..uvidíš, že ty poletí dolů i když váha se poplazí nebo naopak bude stoupat....může to být zadržování vody a nebo potom co začneš cvičit i nárust svalové hmoty...jsi po zákroku krátce tak vydrž !!!!
Jinak já jsem již od pondělí na normální stravě, ale pořád to ještě kombinuju s kašičkama a jím fakt malinko a opatrně...mám další kilčo za týden dolů...ale objemově je to výrazné...už mi začínají padat kalhoty a podprsenku mám na obvodu na posledním svočku a asi ji budu zkracovat Jinak týdne chodím na kontrolu cukru a tlaku...a cukr klesl na 5,5 a drží se tam už 14 dní a tlak mi šel taky ze 145/100 na 130/90 takže mám radost v pátek jdu na kompletní krevní kontrolu...
Jinak od včera jsem již v pracovním procesu a jde to, jen ta větší jizvička bolí potvora není zvyklá tak dlouho sedět
Jinak všem bych na hojení jizviček po laparu doporučila http://www.contractubex.cz/cs/ fakt se po něm vše velice rychle hojí a zatahuje...je sice dosti drahej, ale myslím si, že to za to stojí....
Jinak gratuluju všem k úbytkům zatím co jsem tu nebyla koukám, že jste některé fakt poskočily...přeji tak i ostatním....
a těm co teď zrovna nějaké zdravotní problémy komplikují hubnutí tak přeji ať je Vám fajn a můžete se zase radovat ...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|