Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kačka
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
No spinnig je pro mě vražda, vzala mě tak jednou kolegyně z práce a po skončení jsem sesedla z kola a zhroutila protože mě nohy neunesly a pak jsem 3 týdny téměř nemohla chodit a to jsem na doporučení jela polovičním tempem.. já začnu ted procházkama a pak se uvidí...asi plavání a až se bud cítit fakt fajn tak bych se vrátila k pilátes u telky a až nahoním nějakou výdrž tak i k tae-bu...a v červnu do nového domečku koupím orbitrack...tak snad to mpůjde tak jak jsem si naplánovala  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
Tos musela mít nějakou děsnou zátěž na nohy, má se volit rychlé tempo lehká zátěž, udržovat né jejich tempo, ale svoji tepovku. Asi dobře, žes odpadla.Ttae-bu je co? Něco silového? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Je to TOHLE ? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
To je přesně ono Trixl. Byla jsem na tae-bu dvakrát. Je to pořádná makačka a mám dvě kolegyně co se tomu věnují dost a já byla hotová po rozcvičce. Druhý den jsem nemohla ani narovnat ruce a nohy. Bylo to ale záživný. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
trixl: zátěž jsem měla právě minimální, ale kondička a svaly NULA
jo jo tea-bo viz. tvůj odkaz a od podzimu bych chtěla začít tacovat..domluvili jsme se taková skupinka kamarádu a párů cca 6 párů, že si najmeme soukromého učitele nebo učitelku tance a budem se učit tančit...zaprvé pohyb a taky pro nás spárované výborný nástroj jak se sladit a spolupracovat...takže i něco do života  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
Kačko furt dobrý nápady, jen tak dál. Až se mi povede budit se ráno pravidelně na rotoped, tak chci odpolko zařadit aerobic pro začátečníky a posilko. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Biggi40
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
Dievčatá....ja codím na TAE-BO už tri roky...je to FANTASTICKÉ....!!!...Dynamické, silové, technické a aj posilovanie. Máme úžasnú trenérku, dáva na mňa pozor, aby bolo všetko ok.. Začala som tam chodiť s vyše 130 kilami. Je síce pravda, že som veľmi neschudla na váhe, ale viditeľne sa formuje postava a super kondička..Niekedy nestíham ako krehotinky okolo 50 kg, ale vtedy si proste prispôsobím tempo alebo len pochodujem. Po cvičení nemám suché ani nonavičky a to je super. Ja fakt milujem TAE-BO...!!!...Pri každom kpe alebo údere zrevem ako divoch...fantastické uvoľnenie....aj zajtr ráno o pol devietej idem.....juch!!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDTBfea/]
[/url]
operácia 31.1.2006
40 rokov, dvaja synovia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so leden 19, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
jsem chtěla napsat že na takovéhle cvičení jsem už stará, ale koukám že jseš jen o 4 roky mladší, no to je ale taky dost  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Biggi40
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 1:01 am Předmět: |
|
|
marie....s nami chodia cvičiť aj ženy po päťdesiatke.....a nie všetky sú štíhle....to je fajn a preto sa tam dobre cítime, že sme tam "normálne" ženy _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDTBfea/]
[/url]
operácia 31.1.2006
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
Biggi, tak to je super, že Tě to takto chytlo a že Tě to baví...
A ještě víc mě zaujalo, že Tae-bo navštěvují i ženy po padesátce... to je super! Moje teta taky chtěla chodit na nějaké "akčnější cvičení" než jen na jógu a posilování, ale když přišla do Brna do hodinu Tae-ba, tak ihned odešla, protože tam byly samé dvacítky i mladší, jedna, dvě třicítky a dál nic.
Cítila se tam divně. Proto Ti může jen závidět...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 21, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
teda co děláte dámy při jízdě na rotopedu aby vás nebolela sedýnka? po včerejší jízdě ji tedys cítím, budu muset asi jezdit s polštářkem a to jsme koupili ten lepší s měkým sedlem? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 21, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
Taky 10 kde jseš, nějak nepřispíváš, nemarodíš s tím kolenem?Ty jezdíš furt poraĎ _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po leden 21, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
Maruš to je jen a jen o zvyku. Na spinningu je úplně tvrdé sedadlo tak jsem jej tkaé minulý týden dost cítila ale pár lekcí a bude to dobrý - a tohle je totéž. Takže vydržet a tělo si zvykne.. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po leden 21, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
Maruš zpočátku jsem si dávala polštářek, ale už nedávám, zadek si zvyknul  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Biggi40
|
Zaslal: po leden 21, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko, myslím, že je to o cvičiteľke ...tá naša je fantastická....venuje sa priebežne každej žene individuálne, vysvetľuje techniku a radí tým starším ako sa neprepínať pri šialených tempách cvičenia....preto nás to tak baví...necítime sa tam ako piate kolo na voze.
marie. s....tiež som najskôr podkladala vankúšik...už netreba....a ja som si musela ešte spevňovať zápästia, tak som sa nejako divne vždy zvalila na rúčky rotopedu, akoby ma mal sfúknuť vietor  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDTBfea/]
[/url]
operácia 31.1.2006
|
Návrat nahoru |
|
 |
|