Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
já mám kila furt stejný, kilo nahoru, kilo dolu, žádný pokrok, taky ale vůbec necvičím a ted přes svátky ani žádný pohyb, moje bolesti ramene a podžebří pomalu ustávají zřejmě díky vynikající fyzioterapeutce ( tuk ,klep, klep) tak snad už budu moci začít trochu s cvičením jiným než natahovaním rameního svalu. Na záchod chodím ted v poho, zřejmě díky sušeným švastkám , které tu zobu. Aleno Jančová, psylium bandážovaní nesmí, myslím že carmell , která sem moc nechodí by mohla vyprávět....  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
Alenko já ti také gratulují. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:49 pm Předmět: |
|
|
holky díky, se mi to povedlo asi proto, že jsem všechno darované cukroví odnesla do práce a věnovala těm hubenejm, kteří baští pořád a nepřibírají ale já nabírám i z vody, tak za pár dní můžu zase bečet, že mám nějaké kilo nahoře, jsem prostě dokonalej zázrak přírody  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po leden 07, 2008 8:05 am Předmět: |
|
|
Alenko, jsi šikulka , gratuluji, já se taky všeho nebezpečného zbavila a zase si jídlo odvažuji.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po leden 07, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
Alenko - jsi dobrá!!!
Fakt jo!
To já jsem pořád tam, kde jsem byla. Nabraný kila se mě drží jako klíšťata... ach jo! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po leden 07, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
Evičko, ty to určitě dáš dolů, jsi mladá a máš na to spoustu času, já musím trochu pohnout, pokud se s tím nechci tahat i v důchodě a ten mám již za 6 roků, ale hlavně jsem konečně na vánoce pochopila, že nesmím vůbec žádné sladké, okamžitě mi jde váha nahoru, tak doufám, že si to už konečně budu pamatovat  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:41 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky, už jsem to tu jednou psala- co mě pomáhá na problémy s vyprazdňováním- 2 lžíce olivového oleje- normálně polknout- ale to je pak tak do 10-ti minut
jinak mě ta váha taky pořád nějak neleze- Meridii mi asi nedaj, když se pokoušíme o miminko, takže se nechám o kousíček doplnit a uvidím. To bude všechno tou zimou- už aby bylo jaro  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
Alenko - kéž by jsi měla pravdu..
Spíš si to prozatím razím opačným směrem.. pořád nabírám.
Koncem ledna jdu zase s tou štítnou žlázou, tak třeba se mě to zhoršilo, kdo ví... uvidíme.
Kamčo - co se olivového oleje týká - něco na tom bude. Takovej malej zazrak. Moje babička jej užívala denně, vždy ráno si dala na lačno dvě lžičky - leč ona to měla coby "lék" na žlučník. Docela dost dlouho ji trápil, až ji na kontrole jeden pán poradil, aby zkusila 2 lžičky oliváče na lačno...že on to dělá několik let... pravidelně ale, ne jen když ji to chytne - a od té doby měla pokoj! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út leden 08, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
Holčiny, nic si z toho nedělejte, mám přesně tolik, kolik na metříku, Vánoce jsem tedy přežila bez větší úhony, už zase cvičím a od té doby, co cvičím, a vážím si jídlo, tak mám půl kila nahoře, to je hrůza......fakt to nechápu  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Ahojky
Jsem právě nastydlá jak pes a tak se snažím držet doma v teplíčku. Mám děsnou rýmu, už začínám i kašlat - prostě klasika. Teploty naštěstí nemám, takže jde o klasické nachlazení. Nejspíš na mě při těch věčných vánočních návštěvách někdo prsknul bacila.
Přesto ale mám dvě pozitivní novinky:
1)Včera jsem po dlouhé době "byla" i bez projímadla
2) Dnes ráno mi váha ukázala, že můj metřík je opět aktuální.
Že by to souviselo?  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
no jistě , že souvisí, dyk to ... taky něco váží ne? i voda! Když jsem šla na kapačky, tak jsem vážila o 2 kila méně než po nich, asi mi tam namixovali knedlo, vepřo. proto kilo nahoru, kilo dolu neřeším. Čekám na jaro, pak se to snad hne aspoň o kousíček , už moc nechci, jen pupek bych potřebovala seříznout. To by byl tučný bůček. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út leden 08, 2008 1:12 pm Předmět: |
|
|
Také čekám na jaro..
Děvčata ... jaro tu bude už za 74dnů...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: út leden 08, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Nic jiného si nepřeji!!!!!!!!Těším se až sundám z toho chlapečka tu kombinézu,ty bundy,šály fuj...... to bude úleva.Zima je hezká ale jen na horách. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: st leden 09, 2008 7:35 am Předmět: |
|
|
Já hory nesnášim, takže pro mě neni zima hezká nikde- a od té doby, co mám řidičák už vůbec ne!!!3 roky jsem se uspěšně bránila horám- letos jsem se nechala zlomit- co Vám budu povídat- potom co mě nechali celou cestu řídit a už 14 dní předem nedělali nic jiného, než mě přemlouvali na lyže a snowboard (obojí k smrti nenávidím) jsem se jen co jsme dorazili usedavě rozplakala- prostě jsem byla už zase na horách, které tolik nemám ráda- takže zima je pro mě očistec!!! ani na prkno, ani na lyže mě stejně nedostali  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st leden 09, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
Tak to já, kedybych nejela alespoň jednou nebo dvakrát za rok na lyže tak budu nešťastná. Já jsem ten maniak, který ráno při otevření vleku vleze na lyže a odpoledne při zavíračce je teprve sundá. Jo a pokud je noční lyžování, tak i přes to, že trpím šeroslepostí, vlezu na lyže znovu. Prostě miluju lyže, snowbord jsem taky zkoušela a dobrý. Byla sranda a asi by mě to chytlo.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|