Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 5:24 pm    Předmět: Citovat

já mám kila furt stejný, kilo nahoru, kilo dolu, žádný pokrok, taky ale vůbec necvičím a ted přes svátky ani žádný pohyb, moje bolesti ramene a podžebří pomalu ustávají zřejmě díky vynikající fyzioterapeutce ( tuk ,klep, klep) tak snad už budu moci začít trochu s cvičením jiným než natahovaním rameního svalu. Na záchod chodím ted v poho, zřejmě díky sušeným švastkám , které tu zobu. Aleno Jančová, psylium bandážovaní nesmí, myslím že carmell , která sem moc nechodí by mohla vyprávět.... Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Libuše

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 8:34 pm    Předmět: Citovat

Alenko já ti také gratulují.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
ALENA

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 11:49 pm    Předmět: Citovat

holky díky, se mi to povedlo asi proto, že jsem všechno darované cukroví odnesla do práce a věnovala těm hubenejm, kteří baští pořád a nepřibírají Laughing Laughing Laughing ale já nabírám i z vody, tak za pár dní můžu zase bečet, že mám nějaké kilo nahoře, jsem prostě dokonalej zázrak přírody Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 8:05 am    Předmět: Citovat

Alenko, jsi šikulka Laughing Laughing , gratuluji, já se taky všeho nebezpečného zbavila a zase si jídlo odvažuji....
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 9:34 am    Předmět: Citovat

Alenko - jsi dobrá!!!
Fakt jo!

To já jsem pořád tam, kde jsem byla. Nabraný kila se mě drží jako klíšťata... ach jo!
ALENA

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 5:42 pm    Předmět: Citovat

Evičko, ty to určitě dáš dolů, jsi mladá a máš na to spoustu času, já musím trochu pohnout, pokud se s tím nechci tahat i v důchodě a ten mám již za 6 roků, ale hlavně jsem konečně na vánoce pochopila, že nesmím vůbec žádné sladké, okamžitě mi jde váha nahoru, tak doufám, že si to už konečně budu pamatovat Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kamča

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 7:41 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky, už jsem to tu jednou psala- co mě pomáhá na problémy s vyprazdňováním- 2 lžíce olivového oleje- normálně polknout- ale to je pak tak do 10-ti minut Laughing Laughing Laughing
jinak mě ta váha taky pořád nějak neleze- Meridii mi asi nedaj, když se pokoušíme o miminko, takže se nechám o kousíček doplnit a uvidím. To bude všechno tou zimou- už aby bylo jaro Crying or Very sad
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 9:21 am    Předmět: Citovat

Alenko - kéž by jsi měla pravdu.. Confused
Spíš si to prozatím razím opačným směrem.. pořád nabírám.
Koncem ledna jdu zase s tou štítnou žlázou, tak třeba se mě to zhoršilo, kdo ví... uvidíme.

Kamčo - co se olivového oleje týká - něco na tom bude. Takovej malej zazrak. Moje babička jej užívala denně, vždy ráno si dala na lačno dvě lžičky - leč ona to měla coby "lék" na žlučník. Docela dost dlouho ji trápil, až ji na kontrole jeden pán poradil, aby zkusila 2 lžičky oliváče na lačno...že on to dělá několik let... pravidelně ale, ne jen když ji to chytne - a od té doby měla pokoj!
Taky10

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 10:29 am    Předmět: Citovat

Holčiny, nic si z toho nedělejte, mám přesně tolik, kolik na metříku, Vánoce jsem tedy přežila bez větší úhony, už zase cvičím a od té doby, co cvičím, a vážím si jídlo, tak mám půl kila nahoře, to je hrůza......fakt to nechápu Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:35 am    Předmět: Citovat

Ahojky Cool
Jsem právě nastydlá jak pes a tak se snažím držet doma v teplíčku. Mám děsnou rýmu, už začínám i kašlat - prostě klasika. Rolling Eyes Teploty naštěstí nemám, takže jde o klasické nachlazení. Nejspíš na mě při těch věčných vánočních návštěvách někdo prsknul bacila. Confused
Přesto ale mám dvě pozitivní novinky:
1)Včera jsem po dlouhé době "byla" i bez projímadla Embarassed Shocked Very Happy
2) Dnes ráno mi váha ukázala, že můj metřík je opět aktuální. Laughing Laughing Laughing
Že by to souviselo? Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:41 am    Předmět: Citovat

no jistě , že souvisí, dyk to ... taky něco váží ne? i voda! Když jsem šla na kapačky, tak jsem vážila o 2 kila méně než po nich, asi mi tam namixovali knedlo, vepřo. proto kilo nahoru, kilo dolu neřeším. Čekám na jaro, pak se to snad hne aspoň o kousíček , už moc nechci, jen pupek bych potřebovala seříznout. To by byl tučný bůček.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 1:12 pm    Předmět: Citovat

Také čekám na jaro.. Rolling Eyes Rolling Eyes
Děvčata ... jaro tu bude už za 74dnů...

Renata Levá

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 6:59 pm    Předmět: Citovat

Nic jiného si nepřeji!!!!!!!!Těším se až sundám z toho chlapečka tu kombinézu,ty bundy,šály fuj...... to bude úleva.Zima je hezká ale jen na horách.

Tubulizace 5.12 2007
kamča

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:35 am    Předmět: Citovat

Já hory nesnášim, takže pro mě neni zima hezká nikde- a od té doby, co mám řidičák už vůbec ne!!!3 roky jsem se uspěšně bránila horám- letos jsem se nechala zlomit- co Vám budu povídat- potom co mě nechali celou cestu řídit a už 14 dní předem nedělali nic jiného, než mě přemlouvali na lyže a snowboard (obojí k smrti nenávidím) jsem se jen co jsme dorazili usedavě rozplakala- prostě jsem byla už zase na horách, které tolik nemám ráda- takže zima je pro mě očistec!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ani na prkno, ani na lyže mě stejně nedostali Laughing Laughing Laughing
nika

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 8:30 am    Předmět: Citovat

Tak to já, kedybych nejela alespoň jednou nebo dvakrát za rok na lyže tak budu nešťastná. Já jsem ten maniak, který ráno při otevření vleku vleze na lyže a odpoledne při zavíračce je teprve sundá. Jo a pokud je noční lyžování, tak i přes to, že trpím šeroslepostí, vlezu na lyže znovu. Prostě miluju lyže, snowbord jsem taky zkoušela a dobrý. Byla sranda a asi by mě to chytlo. Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: