Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alena Jančová
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 12:44 am Předmět: |
|
|
Dobrý den, jsem nováček, a chtěla bych se podělit o svoje skušenosti. Všichni mluvíte jenom o ISCARE, já jsem si nechala udělat bandáž v nemocnici ve Velkém Meziříčí u Dr. Šimoníka. Je to úžasný člověk, první lékař který neměl připomínky k mojí váze, chová se prostě lidsky a nemluví o tom že něco MUSÍM. Nemocnice Sv.Zdislavy je velmi útulná a personál vstřícný. Bandáž jsem si nechala udělat 2.4.2007. Doposud jsem zhubla 32 kg a jsem na sebe opravdu hrdá. Je pravda že se s tím nadřu, ale co je dneska zadarmo. Chtěla bych povzbudit všechny co o tom uvažují nebo na operaci jdou. Je to naprosto jedinečný pocit když jdete do obchodu a koupíte si oblečení o 2-3 velikosti menší, nebo jak vám okolí říká jak jste dobré, že tak hubnete. Takže do toho jděte. Ale po operaci je opravdu nutné změnit stravovací návyky a totálně překopat jídelníček. Je to prostě o ukázněnosti. A zvládám v pohodě i vánoce, a to jsem napekla 21 druhů cukroví. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
Alenko Jančová děkuji za podporu jsem čekatelka,a mám někdy pocit,jestli nedělám blbost .Ale tohle mi dělá dobře.Dík a gratuluji ti. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
Alenko Jančová ,vítám tě mezi námi a hlavně ti gratuluji k tak pěknému úbytku  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Alenko Jančová, taky Tě vítám mezi námi a blahopřeji, jak pěkně Ti to jde...jo Vánoce mi dávají zabrat a fakt je to o té kázni...musím se sakra krotit a hlídat, nemám hlad, jen chutě a pořád bych uždibovala a to je to nejhorší...držím sobě i všem palečky, jsme holčiny šikovné a tak to zvládnem Veselé Vánoce _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidičky
Zdravím vás všechny po Vánocích, ale stíhám to ještě před Novým rokem
Konečně zase můžu mezi vás a tak se budu snažit co nejrychleji vše dočíst. Už asi týden nehubnu, ale považuji za úspěch, že to nejde ani nahoru. Budu šťastná, když to tak vydrží do Nového roku a pak se snad vše vrátí do normálních kolejí (žádné permanentní návštěvy a slavení, čas na sport a také na nějakou tu práci )
Mějte se pěkně, užívejte si vánoční pohodu a přátelská setkání a váhou se netrapte - ať máme téma na novoroční předsevzetí  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venu
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 11:55 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všichni moc milí a moc odvážní!
Jsem tady nováček tak asi se nejdříve trošku představím. Jsem tlustá čili obézní asi od 4 let /teď je mi 34/ a bojuju s tím neustále, dieta, cvičení a přejídání. Zhubnutí a zase přibírání prostě děs. Začátkem prosince jsem se na sebe naštvala a objednala se do ISCARE a paní doktorka Šrámková ihned rozhodla, že vzhledem k mému neustálému jo-jo efektu bude nejlepší bandáž. Byla jsem zdrcená, ale poradila mi ať se podívám na tenhle web a musím říct, že už jsem se uklidnila a půjdu 4.1.2008 na vyšetření k chirurgovi docela ráda.
Za týden jsem přečetla skoro všechno co jste tu napsali a musím říct, že jste všichni opravdu báječní a odvážní a jste skvělá parta. Díky za všechny velmi cenné informace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 12:18 am Předmět: |
|
|
Venu - vítám Tě mezi námi a věř že v takovém skvělém kolektivu jaký se zde vytvořil se Ti bude hubnout úžasně. Bandáže se neboj a věř že Ti začne nový život. Já když váhala zda do toho jít nebo ne, tak jsem mluvila s kolegou který na tom byl asi před sedmi lety a ten mi řekl skvělou větu: Běž na to, budeš mít ze sebe radost. Jsem dva měsíce po operaci a je to tak - radost mám - a věřím že ji brzy budeš mít i ty. Držím palečky. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 12:59 am Předmět: |
|
|
Ahoj Venu vítám tě mezi námi ,a držím palečky ať ti vyšetření dobře dopadne .Jinak je pravdou že když si člověk čte tohle forum - je to pohlazení po duši,protože jsme vlastně všichni na jedné lodi Tak ať se ti tu s námi líbí  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj Venu...taky Tě zde ráda přivítám, ani nevím, co bych dopsala, protože holky to už za mě napsaly...jsem ráda, že jsi se rozhodla do toho jít a uvidíš, že nebudeš litovat, navíc jsou tu fakt báječní lidé se stejným problémem, kteří Tě podrží a podpoří, když to člověk potřebuje a když vidíš, že na to nejsi sama, že je nás takových víc, hned je člověku lépe, věř mi, že i já jsem měla pochybnosti a kdo né ??? Ale zde na foru jsem taky získala jak informace, tak i hlavně odvahu. Moc Ti to přeji, ať všechny vyšetření dopadnou dobře a uvidíš, že příští rok na silvestra se za uplynulým rokem ohlédneš a budeš spokojená, tomu věřím. Hezkého silvestra a vstup do nového roku tobě i všem tady přeje Martina  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venu
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky, díky moc za skvělé přivítání.
Přeji všem krásného Silvestra a hodně zdraví, štěstí a splněných přání /a to nejen o těch kilech/ v celém novém roce.
Pa Venu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: út leden 01, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Venu vítám Tě tu mezi námi,ať se Ti podaří co jsi si zamanula.Palečky budu držet i já.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venu
|
Zaslal: út leden 01, 2008 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Zdenkaa 1 i tobě moc děkuji za přivítání a za držení palců. Koukám, že jsi z Teplic jako moje nejlepší kámoška Jana... Měj se krásně Va venu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út leden 01, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
Venu přeji Ti ať do toho nového roku vykročíš pravou nohou a a uvidíš, že nebudeš litovat, jen si budeš říkat "že jsem to neudělala dřív" hodně štěstí při hubnutí pa pa _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venu
|
Zaslal: út leden 01, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Díky moc Olčo,
díky Vám všem jsem se už rozhodla, tak uvidím co mi teď 4 ledna řekne chirurg a jinak jdu hned na kolečko a začátkem únoru už budu snad tak spokojená jako jste všichni.
Ještě koukám na to tvé úžasné zhubnutí, jsem na tom jako ty před prstýnkem a chci se zeptat jestli držíš nějakou speciální dietu nebo jíš jen malé porce?
Díky a krásný a šťastný nový rok!!!
pa Venu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út leden 01, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
venu pojd za námi na kecací forum- volná diskuze- v různých sekcích se vše dozvíš, tohle téma slouží pro představení a na povídání hop vedle, vítám tě mezi námi. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|