Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alena Jančová

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2007 12:44 am    Předmět: Citovat

Dobrý den, jsem nováček, a chtěla bych se podělit o svoje skušenosti. Všichni mluvíte jenom o ISCARE, já jsem si nechala udělat bandáž v nemocnici ve Velkém Meziříčí u Dr. Šimoníka. Je to úžasný člověk, první lékař který neměl připomínky k mojí váze, chová se prostě lidsky a nemluví o tom že něco MUSÍM. Nemocnice Sv.Zdislavy je velmi útulná a personál vstřícný. Bandáž jsem si nechala udělat 2.4.2007. Doposud jsem zhubla 32 kg a jsem na sebe opravdu hrdá. Je pravda že se s tím nadřu, ale co je dneska zadarmo. Chtěla bych povzbudit všechny co o tom uvažují nebo na operaci jdou. Je to naprosto jedinečný pocit když jdete do obchodu a koupíte si oblečení o 2-3 velikosti menší, nebo jak vám okolí říká jak jste dobré, že tak hubnete. Takže do toho jděte. Ale po operaci je opravdu nutné změnit stravovací návyky a totálně překopat jídelníček. Je to prostě o ukázněnosti. A zvládám v pohodě i vánoce, a to jsem napekla 21 druhů cukroví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2007 8:19 am    Předmět: Citovat

Alenko Jančová děkuji za podporu jsem čekatelka,a mám někdy pocit,jestli nedělám blbost .Ale tohle mi dělá dobře.Dík a gratuluji ti.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2007 11:43 am    Předmět: Citovat

Alenko Jančová ,vítám tě mezi námi a hlavně ti gratuluji k tak pěknému úbytku Razz Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2007 1:51 pm    Předmět: Citovat

Alenko Jančová, taky Tě vítám mezi námi a blahopřeji, jak pěkně Ti to jde...jo Vánoce mi dávají zabrat a fakt je to o té kázni...musím se sakra krotit a hlídat, nemám hlad, jen chutě a pořád bych uždibovala a to je to nejhorší...držím sobě i všem palečky, jsme holčiny šikovné a tak to zvládnem Laughing Veselé Vánoce
Gábina

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 2:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj lidičky Laughing Laughing Laughing
Zdravím vás všechny po Vánocích, ale stíhám to ještě před Novým rokem Wink
Konečně zase můžu mezi vás a tak se budu snažit co nejrychleji vše dočíst. Rolling Eyes Už asi týden nehubnu, ale považuji za úspěch, že to nejde ani nahoru. Budu šťastná, když to tak vydrží do Nového roku a pak se snad vše vrátí do normálních kolejí (žádné permanentní návštěvy a slavení, čas na sport a také na nějakou tu práci Wink Laughing )
Mějte se pěkně, užívejte si vánoční pohodu a přátelská setkání a váhou se netrapte - ať máme téma na novoroční předsevzetí Wink Laughing Rolling Eyes

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Venu

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:55 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všichni moc milí a moc odvážní!
Jsem tady nováček tak asi se nejdříve trošku představím. Jsem tlustá čili obézní asi od 4 let /teď je mi 34/ a bojuju s tím neustále, dieta, cvičení a přejídání. Zhubnutí a zase přibírání prostě děs. Začátkem prosince jsem se na sebe naštvala a objednala se do ISCARE a paní doktorka Šrámková ihned rozhodla, že vzhledem k mému neustálému jo-jo efektu bude nejlepší bandáž. Byla jsem zdrcená, ale poradila mi ať se podívám na tenhle web a musím říct, že už jsem se uklidnila a půjdu 4.1.2008 na vyšetření k chirurgovi docela ráda.
Za týden jsem přečetla skoro všechno co jste tu napsali a musím říct, že jste všichni opravdu báječní a odvážní a jste skvělá parta. Díky za všechny velmi cenné informace...
lecramka

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 12:18 am    Předmět: Citovat

Venu - vítám Tě mezi námi a věř že v takovém skvělém kolektivu jaký se zde vytvořil se Ti bude hubnout úžasně. Bandáže se neboj a věř že Ti začne nový život. Já když váhala zda do toho jít nebo ne, tak jsem mluvila s kolegou který na tom byl asi před sedmi lety a ten mi řekl skvělou větu: Běž na to, budeš mít ze sebe radost. Jsem dva měsíce po operaci a je to tak - radost mám - a věřím že ji brzy budeš mít i ty. Držím palečky.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Romana

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 12:59 am    Předmět: Citovat

Ahoj Venu vítám tě mezi námi ,a držím palečky ať ti vyšetření dobře dopadne .Jinak je pravdou že když si člověk čte tohle forum - je to pohlazení po duši,protože jsme vlastně všichni na jedné lodi Razz Razz Razz Tak ať se ti tu s námi líbí Razz Laughing Razz Laughing Exclamation Exclamation
Taky10

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 11:33 am    Předmět: Citovat

Ahoj Venu...taky Tě zde ráda přivítám, ani nevím, co bych dopsala, protože holky to už za mě napsaly...jsem ráda, že jsi se rozhodla do toho jít a uvidíš, že nebudeš litovat, navíc jsou tu fakt báječní lidé se stejným problémem, kteří Tě podrží a podpoří, když to člověk potřebuje a když vidíš, že na to nejsi sama, že je nás takových víc, hned je člověku lépe, věř mi, že i já jsem měla pochybnosti a kdo né Laughing ??? Ale zde na foru jsem taky získala jak informace, tak i hlavně odvahu. Moc Ti to přeji, ať všechny vyšetření dopadnou dobře a uvidíš, že příští rok na silvestra se za uplynulým rokem ohlédneš a budeš spokojená, tomu věřím. Hezkého silvestra a vstup do nového roku tobě i všem tady přeje Martina Laughing
Venu

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 4:24 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky, díky moc za skvělé přivítání.
Přeji všem krásného Silvestra a hodně zdraví, štěstí a splněných přání /a to nejen o těch kilech/ v celém novém roce.
Pa Venu Rolling Eyes
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 5:00 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Venu vítám Tě tu mezi námi,ať se Ti podaří co jsi si zamanula.Palečky budu držet i já.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Venu

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 5:35 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Zdenkaa 1 i tobě moc děkuji za přivítání a za držení palců. Koukám, že jsi z Teplic jako moje nejlepší kámoška Jana... Měj se krásně Va venu
Olča

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 8:06 pm    Předmět: Citovat

Venu přeji Ti ať do toho nového roku vykročíš pravou nohou a a uvidíš, že nebudeš litovat, jen si budeš říkat "že jsem to neudělala dřív" hodně štěstí při hubnutí pa pa
Venu

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 8:13 pm    Předmět: Citovat

Díky moc Olčo,
díky Vám všem jsem se už rozhodla, tak uvidím co mi teď 4 ledna řekne chirurg a jinak jdu hned na kolečko a začátkem únoru už budu snad tak spokojená jako jste všichni.
Ještě koukám na to tvé úžasné zhubnutí, jsem na tom jako ty před prstýnkem a chci se zeptat jestli držíš nějakou speciální dietu nebo jíš jen malé porce?
Díky a krásný a šťastný nový rok!!!
pa Venu

Very Happy
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 9:12 pm    Předmět: Citovat

venu pojd za námi na kecací forum- volná diskuze- v různých sekcích se vše dozvíš, tohle téma slouží pro představení a na povídání hop vedle, vítám tě mezi námi.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: