Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
tak to se teda načekala to je děs, jdu zase přísští týden na kontrolu a musím se domluvit s doktorem na ráno, takhle y mi vyrostl tlak snad na 200, když jsem za ní byla tak od noci už nepila, tak to je síla takhle dlouho. ALe závidím jí, žlučník na cestě do spalovny, a už bude líp, ten muj zmetek furt bolí . _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:47 am Předmět: |
|
|
Děvčata moc zdravím,Elen je prima,že už to máš za sebou,až ti vyndají tu hadičku moc se ti uleví uvidíš,mně to taky bolelo protože jsem měla hodně srůstů, ale teď už je vše ok a já můžu věci jako bramborák a zelíčko Já jedu zítra s vaškem na stehy do ISCARE
pěkně se mu to hojí asnáší to obdivuhodně dobře. Už musel vyměnit kalhoty.Původní džíny včera už předal kamarádovi. Toho čeká prstýnek pokud bude vše ok a bakterie v žaludku bude zabita na leden.
Elen drž se, kdy půjdeš domů Moc zdravíme Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:43 am Předmět: |
|
|
Koukám, že na chudáka Majdalenku tady nikdo nereagoval:evil: ...no Majdo drž se a dej vedět jak si dopadla po konzultaci s doktorama..  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:28 am Předmět: |
|
|
Taky jsem čekala, že nám Majda dá včera vědět, jak dopadla. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:29 am Předmět: |
|
|
Evík Zelenková, díky, mám toho za sebou fakt dost, jsem skoro půldoktor  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
Tak hlavně že už to má Elenka za sebou, teď už bude jenom lépe......že jí moc pozdravuju a ať se jí vše dobře hojí...
Zelenoočko....a to šla Elenka na laparoskopii žlučníku??? Jen jí ho čistili nebo jí rozřezávali a vyndavali ven. Protože je mi divné, že by jí to bolelo, po laparoskopii to skoro fakt nebolí, jsou tam jen nepříjemné ty hadičky, jak trochu tlačí.....nejhorší ze všeho byly plyny, ty tlačily snad ze všeho nejvíce  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
Tedy Maruško, ty jsi dobrá, ty kila dole a tak rychle Ti závidím.....ale za jakou cenu viď??? Neotálej z operací a ať už Ti s tím žlučníkem něco dělají, vždyť tyhle bolesti se nedají dlouho vydržet a co člověk spolyká prášků a oblbováků, aby ty bolesti přežil, cítím s Tebou, jak Ti je, protože já když jsem měla první žlučníkový záchvat, šlo vše ze mě horem a dolem, mezi prsy se mi vyvalila jakoby jitrnice, bolest šla do žeber a já křičela na mužskýho ať nejezdí do nemocnice na internu, ale na ARO, že mám infarkt, nemohla jsem popadnout dech a byla jsem v jedné křeči....odvezl mě na internu, tak se na mě mrkli a převezli mě na chirur.. cpali do mě celou noc kapačky injekce, pak mě pustili dom s prášky a docházela jsem i na injekce, do 2 měsíců jsem byla pod kudlou, mezi tím , než mě odoperovali jsem prožila ještě 3 žlučníkové záchvaty a jak říkám už nikdy více to nechci zažít...pak už jsem snad měla záchvat i po vodě...žlučník je humus a nepřeju ho ani nepříteli, natož příteli, tak se Maruško drž a ať Ti ten potvora žlučník už dá pokoj  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Nové zprávy od Elenky...
Právě jsem s ní dotelefonovala... dneska už se cítí jakž takž OK, ale včera jí to bolelo docela fest - takže si ještě na JIPce řekla o injekci proti bolesti.
Povídala mě, že jí nejvíc bolí ty plyny.. protože jak je nafouklá, tak jí to tlačí i do bandáže a docela dost jí bolí i port. Má v sobě drén, kanylu jí už vyndali, právě dostala na jídlo piškotky - bude je mít prý jak ke svačině, tak k obědu i k večeři
Jinak dneska chtěla jít domů, říkala, že by ji navečer pustili, ale rodina jí řekla, ať prý ještě odpočívá a počká do středy do rána. Takže zítra(středa) kolem poledne by už měla být doma a určitě se Vám (nám) ozve..
Taky 10 - ano, žlučník jí vyndali laparoskopicky, nebyla na čištění. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
taky 10 to máš pravdu z těch oblbováků budu už za chvíli happy ( to říká jeden známý když si dá marjánku), zase tady ležím jak lazar v neděli to vypadalo doře a včera a dneska je to zase v pr... uvidím jak se to bude vyvíjet a v nejhorším zase pojedu na kapačky . Fakt névím jak to do té operace doklepu, jestli to nakonec nebude muset ještě dřív. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Elenu zdravím a ať je jí stále jenom lépe a lépe
Maruško když to čtu, tak mě vždy bolí v místech, kde jsem měla žlučník a vrací se mi v myšlenkách ty šílené bolesti, co jsem mívala, než mi ho vzali trpím s tebou děvčátko snad to brzy skončí
začínám mít stále větší problém s tou mojí kýlou, strašně mě to tlačí při sezení a i když se najím nebo napiji, tak mě vyleze na břichu jelito a bolí to jak hrom tak stále zmenšuji porce jídla a myslím, že brzy skončím u čaje no uvidíme v pátek na kontrole, co poví doktor
psala tu někde Boubelka, že Majdalenka ji poveze v pátek do Olomouce, tak se snad dovíme jak Majda dopadla  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
aleno, ta kýla teda taky není sranda, můj tatka byl taky na operaci kýly ( spadnul ze stromu a nějak se mu povolila stěna střeva) a ted po x letech se mu začíná zase objevovat. A větší synek když byl malej tak měl tříselnou, nechtěla mu kolikrát zalézt jak řval, několikrát jsme jeli sanitou do nemocnice, kdyby se uskřinula tak je to pruser. Tak at ti to u doktora dobře dopadne a operaci neodkládej, at ti dá co nejbližší termín. Máme my to teda radosti. Včera si ze mě dělala kamarádka srandu, že ty doktory mám už jako koníček. O jak se plete. ještě že nechodím do práce, si neumím představit jak bych to dělala, když jsem furt takle na kopici. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
právě v práci nemají pochopení, k lékaři můžeme jen mimo pracovní dobu a navíc celou směnu sedím, tak je to utrpení, jak to bolí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
Maruško to je dobře,že se to snad chýlí k operaci .Je fakt,že po bandáži
jsem šla za 2 měsíce na žlučník / ale na kameny přišli při ultrazvuku u nás/
když se blížil termín operace, už jsem měla sice né tak velké ,ale přeci potíže bála jsem se,aby se to nerozjelo..Myslím,že při bandáži s jádry hýbnou,aby měli místo a ty uhnízděné kamínky se uvolní a je velká pravděpodobnost ,že začnou zlobit : Teď mám klid.Moc ti přeji ,aby tvé utrpení už skončilo a bylo ti zase fajn. Všem co jsou po bandáži nebo se na ni právě chystají ,držíme moc palečky, ať vše proběhne ok a jste zase mezi námi Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 10:35 pm Předmět: AHOJTE |
|
|
Ahojte děvčata, já se omlouvám, ale moc nestíhám, protože dopoledne vysedávám u doktorů a odpoledne jsem v práci. Dělám na OKD a nesmíme chodit na internet v práci, poněvadž nás hlídají jak jsme dlouho na jakých stránkách a večer jsem utahaná Ale dneska jsem to napravila. Na gyndě mi řekl, že ta velikost cysty není problém. Už jsem o ní věděla, protože jsem neměla několik měsíců menstruaci, tak jsem musela vysadit antikoncepci a je to prý reakce na to. Tak počkáme 4 měsíce jestli se nebude zvětšovat. Ale dal mi papír pro Dr.Grygu, že nemá námitek k operaci. A dnes jsem byla na alergologii. Dělali mi testy na alergie a pak speciálně na latex a gumu. Taky mě doporučila. A volala jsem Dr.Grygovi ohledně těch jater a CRP, tak se smál, že to je ok, že do 2 to neřeší a já mám 2,1. Takže mám v pátek přijet do Olomouce. Tak nabereme Boubelku a s taťkou dorazíme. Jinak jsem byla u Boubelky na návštěvě a ukazovala mi vaše krásné fotečky na Studentce. Jste úžasné a Doufám, že mi taky půjdou kilča dolů jako vám. Moc pozdraveníček a pa vaše čekatelka Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOUBELKA62
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Majdi, Ty si snad řízená střela. A máš to všechno za sebou ty vyšetření. Já Ti věřila, že to dokážeš. Těším se na pátek. Doma jinak v pohodě.Čauky Boubelka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|