Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kačka

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 3:31 pm    Předmět: Citovat

Mari, ale já se práve z Prahy budu stěhovat...no ona mi řekla, že můžu, ale já jí neřekla, že jdu na bandáž..stydím se.. Embarassed

Ale tak zkusím zajet do těch letňan a zkusit si to..

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martina

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 7:52 am    Předmět: Citovat

Do těch Letňan zajeď a uvidíš. Navíc tam klidně můžeš říct na co jdeš, protože tam pro tebe budou cizí lidi, který už nikdy potom neuvidíš, takže ti na nich nemusí záležet. A oni by ti měli i poradit a navíc si to vyzkoušíš a uvidíš jetsli je to pro tebe to pravý ořechový nebo jestli si máš pořídit něco jinýho.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sie

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 1:36 pm    Předmět: Sportík Citovat

Ahojky,
já jsem se zatím dostala "jen" k vyrývání brambor a štípání dřeva a tahání barelů s vodou (ještě namáme koupelnu) - to vše OK (operace 15.8.07), ale když jsem chtěla okopávat motyčkou drny tak si bříško řeklo že nee. Na závody jsem se zatím nedostala, snad až na jaře. Momentálně rekonstrujeme domeček a chvátáme s přípravou na topení. Takže vlastně taková malá posilovna.

před kroužkem -8 kg, operace 15.8.07
Carmell

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 8:07 pm    Předmět: Citovat

Tento víkend jsme měli s firmou společný výlet do Krkonoš, a já vůl Exclamation Exclamation jsem se s nimi vydala na Sněžku...
Na Sněžku jsem se vyškrábala, ikdyž jsem měla pocit, že vypustím duši - ale port, lépe řečeno místo, kde je port umístněný se obludně zvětšilo a bolelo jak čert Confused

Takže, skutečně nedoporučuju 6 týdnů po operaci vysokohorskou turistiku, ikdyž je to možná individuální, ale já měla pocit, jako že se port chce podívat ven, cože to zase blbnu... Laughing

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 9:34 am    Předmět: Citovat

Sie a Carmell - dlouho jste nic nenapsaly a teď koukám jako blázen Shocked , jak krásně hubnete. Laughing Jde vám to fakt skvěle. Idea Až se vám to bude hodit, nezapomeňte na aktuální fotky na Studentce. Už musíte obě být hotové kočandy - mňau Laughing

Se zátěží po operaci je to opravdu asi individuální, ale já byla poslušná pacientka a i když jsem se cítila OK, skutečně jsem 6 týdnů po operaci odpočívala. Embarassed Ale abych byla zcela úpřímná Arrow dost mě držel na uzdě i strach z případných komplikací, jako je kýla, posunutý port apod. Confused
Teprve, když mi pan doktor pohyb a sport vysloveně povolil, začala jsem maličko s volejbalem, rotopedem a běžným denním režimem (máme hospodářství). A musím to zaklepat ťuk, ťuk, ťuk . . . zatím jsem pořád v pododě Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
ALENA

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 1:18 pm    Předmět: Citovat

sie, Carmell holky, krásně vám to jde dolů, jste šikulky, za chvilku budete jak laňky Laughing Laughing Laughing
Gábinko tobě musím také napsat pochvalu, zase máš další kilo dole, jsi fakt moc šikovná, tak ať ti to tak jde stále Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: st říjen 24, 2007 11:15 pm    Předmět: Citovat

Holky, jste šikulky, fakt Vám to jde krásně a moc Vám to všem přeji
trixl

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 10:35 pm    Předmět: Citovat

Ahooooj tak co sport? Máte zimní spánek? Konečně jsem zase začala drandit na rotopedu a naštěstí jsem za těch 7 měsíců lenošení moc z kondičky neztratila. Ale zimní sporty se mi příčí, jsem na ty letní, hlavně plavání.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 10:40 pm    Předmět: Citovat

já cvičím tak s peřinou v posteli... chceme koupit rotoped, ale furt váháme, jinak jsem ted cvičila akorát s fyzoterapeutkou a cvičení na záda. Jsem jak medvěd, zalezla bych a zimu prospala.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
lecramka

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 8:12 am    Předmět: Citovat

No já se chci tento týden dokopat a začít chodit na spinning - je mi jasné že zpočátku budu trpět jak pes (nebyla jsem tam dva roky) - ale chce to vydržet a pak je to dokonce i zábava (pravda - člověk musí být tak trochu masochistka neb po návratu domů mi rodina díky mé barvě v obličeji říká "RAJČE")

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
nika

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 8:30 am    Předmět: Citovat

Tak to já bych holky nejradši jela na ty hory lyžovat. To bych dokázala od rána do noci. Jinak na rotoped, který jsem si provokativně dala do obýváku už víc jak 2 měsíce jen tak koukám a mám depku. Já bych strašně ráda chodila zase do tý posilovny kam jsem chodila před těmi dvěma měsíci s trenérkou, ale penízky dosti chybí. Musím se holt do toho dokopat sama. Crying or Very sad

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Taky10

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 9:14 am    Předmět: Citovat

Tak já hory taky miluju, ale od té doby, co mám špatný meniskus se fakt dost bojím a docela mě to při lyžování i bolí...takže asi přesedlám na běžky a rovné tratě Laughing , co se týká rotopedu, tak ten já můžu, koukám při tom na telku a šlapu, aerobic jsem dělala léta, ale doktorka mi ho teď nedoporučuje, je to zátěž na kosti i klouby a ty otřesy prý nejsou pro lidi s nadváhou, posilovnu už jsem taky neviděla dlouho, fakt chybí čas a ty peníze taky, hodně dobré byly i cvičící stoly, ale ty jsou ještě dražší než posilka, takže vlastně nic...v létě miluju kolo, procházky po lese a sbírání hub, to nadělám kilometrů....mám ráda plavání, zrovna včera jsem 2 hodiny byla v bazénu, plavala jsem a potom v teplé vodičce cvičila, pod proudy jsem si rovnala celé tělo a nakonec byla saunička a komora s párou a eukalyptem a jako bonbonek nakonec masáž od manžela Laughing fakt relax, doporučuji všem, pak mě baví cvičit na tom velkém baloně a poslední dobou je pro mě super cvičení v posteli....nemyslím teď s manželem, ale ležíte a koukáte na telku a přitom cvičím nohy a břicho malými cviky s malým overballem....je to asi pro mě nejpřijatelnější cvičení, baví mě a nemusím nikam chodit, vřele doporučuji...v lékárně stojí míč asi 90 kč, nafoukne se, ale né moc, hodně cviků se dá dělat, když si na něj sednete, bála jsem se, že rupne, protože se po něm máte i různě dopředu a dozadu posouvat po podlaze....ale vydrží.....prý až 140 kg, takže se nebojte a jděte do toho, na nohy a zadek to dá zabrat...jestli znáte nějaký cvik, jak se zbavit druhého žaludku, co mám pod prsama, tak sem s ním.....
Taky10

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 9:18 am    Předmět: Citovat

jo a spinning jsem taky kdysi zkoušela, je to síla a fakt člověk asi musí být masochista....hodně lidí to baví, asi si člověk musí zvyknout....mě to tedy nechytlo a nevyhovovalo...myslela jsem, že vypustím duši a to jsem zvyklá na hodně...hlavně mě to nebavilo a já nemůžu dělat něco, co mě nebaví, pak už před tím k tomu přistupuji s odporem a s pocitem, že musím a to z toho člověk nemá radost, takže já a spinning nééé
Libuše

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 9:25 am    Předmět: Citovat

Ahoj já chodim cvičit do vody na auqa arerobik jenom 1 krát týdně . ted´jsem nebyla protože jsem dost nastydla. A cvičim doma ,znažim se.Overbal jsem dostala loni k vánocum tak budu cvičit sním.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
nika

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 9:49 am    Předmět: Citovat

Jo plavání je supeer.
Taky10 já jsem po třech operacích kolena a skončilo to tak že mám dráty v koleni, aby mi nějak drželo a ještě mě čeká plastika vazů, ale lyží se nevzdám. Mám dost silnou ortézu a s tou je to vcelku fajn. Samozřejmě nejezdím tak riskantně jako před tím. Mohla bych jezdit ještě opatrněji, ale mě to nedá. Wink Twisted Evil

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: