Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kačka
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Camell - gratuluju...a právě takovéhle zprávy mi dávají tu úžasnou naději, že by se mi konečně váha místo růstu začlala klesat...jsi šikulka..jen tak dál.. _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sie
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 1:14 pm Předmět: Pokrok |
|
|
Ahojky holky,
musím se pochlubit. Jsem už pod stovkou!!!!!!Bomba! No sice teď 14 dní kolísám mezi 97 - 98kg, ale co.
Trošku mi to jen kazí menzes, lépe řečeno nemenzes. Týden po operaci byla a teď nic. Před týdnem jsem dostala provokačku, ale stále nic ( Jediné co vím, že mimčo to není Makáme teď jak diví na přípravě pro topení, takže večer padáme utahaní do postýlek, bez myšlenek na řádění ). Tak jsem zvědavá co bude, v úterý si mám zavolat pro výsledky z citologie a nahlásit stav menzes. Hmmm to jsem zvědavá co se mnou bude chtít paní doktorka provádět. Chjo.
Holky neměla jste s tím některá taky problém???? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWyYYGh/]
před kroužkem -8 kg, operace 15.8.07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Sie, co se menstruace týká, měla jsem to několik měsíců po operaci rozhozené. Jeden měsíc to došlo jen tak lehce, na 2dny a pak už nic .. pak další měsíc jsem to zas měla 2x (po 14dnech).. Trvalo to takto do léta minimálně.., bylo to více než divoké..
Teprve až nyní mi to zase chodí s železnou pravidelností
Doktor mi řekl, že je to jak stresem, tak vlivem narkózy a samozřejmě úbytkem kil. Takže to chce čas, za čtvrt roku to zas může být OK. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
Jo a veliká gratulace k docentuře, Sie !! Jsi holka šikovná !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sie
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 1:56 pm Předmět: Dík |
|
|
Děkuji moc,
příští čtvrtek jdu do ISCARE na kontrolu, tak uvidíme jestli bude chválit i pan doktor. Musím říct, že naštěstí nemám s bandáží žádný problém. Onekdy jsem spolkla celý paralen a došlo mi to až v noci co jsem provedla. Naštěstí vše ok. S jídlem to jde taky, už to docela zvládnu od oka, občas. Když se mi to nepovede, poznám to podle těžkého břicha. Kupodivu žádné zvracení nebo bolesti. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWyYYGh/]
před kroužkem -8 kg, operace 15.8.07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
Carmell máš mou velkou pochvalu jak ti to jde pěkně dolů a hlavně ty cm. Nedalo mi to a běžela jsem si taky přeměřit. Tak teda:
stehna dřív 75 cm - 60 cm
prsa v podprdě 116cm - 101 cm
boky 115cm - 98 cm
pas 104 cm - 84 cm
břicho ten fald 122 cm - 98 cm  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carmell
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 7:56 pm Předmět: |
|
|
Milé dámy, děkuji za slova chvály
Zelenoočko: každá figura je jiná, a závidět skutečně není co, protože moje břicho je kapitola sama o sobě, vypadám (obzvlášť v upnutých kalhotách jako neforemné jabko na tyčkách), brala bych hubnutí tak nějak na všech místech stejnoměrně, ale zatím mi stejnoměrně mizí hlavně prsa, Ty zase závidím já Olče, přestože tak moc zhubla, je pořád krásně plná v poprsí (já už se dostala na košíčky B )
MarieS. doufám, že i ten žlučník přežiju ve zdraví, a nebude dělat problémy..
Kačko - tady jsi co do optimismu na tom správném místě , kdyby se dal tuk rozdávat jako tady optimismus, tak jsme jedna vedle druhé do měsíce Twiigi  _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kvetinka99
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Carmell gratulují ti je to nádhera za 6 týdnu 12 kg.Drž se pa. _________________ bbCode: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:11 am Předmět: |
|
|
Carmell, gratuluju, je to mooooc motivační, doteď jsem se nezměřila, nějak se mi nechtělo, ale po skouknutí tvých a Olči údajů jsem taky klusala pro metr!
Srovnávala jsem s mírama z mých nejtlustších let, když jsem navštěvovala kurz STOBu, kde jsme se pravidelně měřily a je to hezké, když to člověk vidí černé na bílém, jak to pomalounku mizí!
PS:nemáte pocit, že si teď dělá tělo "zimní kožich"? Naše kočky teď hrozně žerou a dělá se jim pěkný kožíšek a jak to pozoruju tady, hodně lidičkám se to taky seklo, včetně mě...
možná, když je teď tak málo sluníčka...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
Carmell napsala: Zelenoočko[/color]: každá figura je jiná, a závidět skutečně není co, protože moje břicho je kapitola sama o sobě, vypadám (obzvlášť v upnutých kalhotách jako neforemné jabko na tyčkách), brala bych hubnutí tak nějak na všech místech stejnoměrně, ale zatím mi stejnoměrně mizí hlavně prsa, Ty zase závidím já Olče, přestože tak moc zhubla, je pořád krásně plná v poprsí (já už se dostala na košíčky B )
Tak to Carmell hubneme úplně stejně. Prostě typické jablko. Čím víc hubnu, tím je ten nepoměr rukou a nohou k břichu víc vidět (prsa nepočítám, ty asi brzy nebudou vůbec ). Prostě za chvíli budu jak nacucané klíště
Ale zhubla jsi opravdu hodně a vím, že musíš mít ze sebe radost. Jen tak dál.
Přeji ti, aby ta operace žluníčku byla bez problémů a ty abys byla brzy OK. A moc se tomu nebraň, Bůh ví, jak to všechno bude po 1.1.2008 až začne platit ta slavná reforma Co můžeš stihnout teď, raději neodkládej  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:29 am Předmět: Re: Dík |
|
|
sie napsal: | Děkuji moc,
příští čtvrtek jdu do ISCARE na kontrolu, tak uvidíme jestli bude chválit i pan doktor. Musím říct, že naštěstí nemám s bandáží žádný problém. Onekdy jsem spolkla celý paralen a došlo mi to až v noci co jsem provedla. Naštěstí vše ok. S jídlem to jde taky, už to docela zvládnu od oka, občas. Když se mi to nepovede, poznám to podle těžkého břicha. Kupodivu žádné zvracení nebo bolesti. |
Ahoj Sie, jsi úžasná Málokdo zhubne tolik za tak krátkou dobu. To se kontroly vůbec nemusíš bát Spíš se těš na pochvalu
Já mám kontrolu v ISCARE ve Čt 25.10. od 8.30. Uvidíme se tam? Ráda bych tě poznala.  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 1:27 pm Předmět: |
|
|
Tak holky hubnete perfektně teda. Sie ty hlavně a Olča a Gábina, to jsou éra teda. Já mám hlavně mindrák z toho břicha, za chvíli ho budu mít místo kalhotek . Hrůza. Kdybych tam neměla ten obří špek, tak bych měla menší velikost kalhot. Ale ta 46 mě teď moc těší.
Taky Vám napíšu míry pro srovnání:
prsa: 130 cm - 115 cm v podprdě, protože bez ní bych měla o 10 cm míň a o 20 víc v pase
pas: 127 - 106 cm
boky: 144 - 115 cm
A když se na to kouknu kolem a kolem prsa mám 115 a boky mám 115, takže až na to břicho - skoro modelka oni mají jen 90 - 60 - 90, takže už se jim mírama skoro vyrovnám.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Elenko no já ty prsa taky musela měřit v podprdě, protože když jí sundám tak je mám jak baset uši
Gábi taky ti moc fandím, další kilčo dole jen tak dál
Matyldo taky si asi dělám zásoby na zimu, víc žeru a pak se divím, že nehubnu  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
Teda holky, vy letíte jak torpééda. A pak, že tady lítám jenom já. Oni to holky tajily a napíšou to naráz co ?! Já si značím každý deko, ale měřit se budu až v listopadu u doktora. Já blbá se nezměřila, tak nemůžu srovnávat, ale úbytky mám určitě velký, protože to cítím na oblečení. Dneska jsem si koupila noční košile s dlouhým rukávem a rukávy jsou mi opravdu volné - u mě je to úžasné, protože mám ruce hodně silné a tohle je důkaz, že jsem opravdu zhubla. Mě je totiž dost často vše přes ruce malé. Jo a co se týče menzes - jak se tady zmiňovali holky, tak já to mám taky strašně rozlítaný a je to opravdu tím hubnutím - mě to říkal můj doktor. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,
všichni, kdo se měříte, dobře děláte.
Je to skutečně tak, že i když váha delší dobu stojí, tak metr je milosrdnější a ochotně ukáže o nějaký ten centimetr méně. Mně to kdysi poradil Moravan a moc mi to pomohlo. Bohužel jsem se taky nezměřila hned, ale až když jsem přišla z operace domů. Měřím se každý 1. den v měsíci, tak vám to sem po 1. listopadu také hodím. Nejsou to žádná extra čísla, ale když si mě váha neváží, tak to pomáhá.
Jinak jsem takový nějaký hybrid s basetíma prsama a visacím břichem, takže moc dobře vím, o čem Olča a Elena píšou.
Dnes odpoledne jsme si jeli s rodinkou užívat do relax centra (sauna + výřivka a je to v soukromí). Zjistila jsem, že nemám plavky, které by mi seděly a v létě se nejspíš u vody budu stydět víc, než letos. Asi tu založím nějaký šarpej club. Tahle zvířátka mají také víc kůže než potřebují  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|