Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 8:06 am    Předmět: Citovat

Gábinko, vždyť těch 39 kilo už musí být sakra vidět !!!
Takže lidi si musej všímat, jen někteří můžou dělat, že jsou slepí. Závist jim to nedovolí.
Takže každé, i když třeba jen malé poklony si ceň... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 11:43 am    Předmět: Úspěchy Citovat

Tak si tady lidičky čtu o tom jak jste úspěšní (i o občasných drobných nezdarech, při kterých si hned navzájem psychicky pomáháte) a čím dál víc se těším na to až se má kila pohnou směrem dolů. Zatím jsem na startovní čáře, operace mě čeká pozítří - no a pak se uvidí.... Ale určitě Vás budu informovat a čerpat z Vašich zkušeností. Jsem ráda že Vás mám

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Kačka

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 12:31 pm    Předmět: Citovat

Lecramka - tak to držím palce s bandáží - jdeš na bandáž kam ? No určitě mě pak informuj klidnmě i přes soukromou zprávu...mám to tepreve všechno před sebou a zatím jsem tru nová a tak trochu už něco vím, ale osobní zkušenost je k nezaplacení. Budu ráda za každou informaci Wink

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
nika

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 5:39 pm    Předmět: Citovat

Olčo. Taky10 moc vám děkuji, že jste si všimly, že se mi to hlo. Já jsem štastná jak blecha. Dnes jsem začala postgraduální studium a snad z těch nervů a z úsilovnýho zapisování přednášek shodím ještě nějké to kilčo. Uvidíme, uvidíme, uvidíme. Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Gábina

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 10:09 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Gábinko, vždyť těch 39 kilo už musí být sakra vidět !!!
Takže lidi si musej všímat, jen někteří můžou dělat, že jsou slepí. Závist jim to nedovolí.
Takže každé, i když třeba jen malé poklony si ceň... Wink

Zelenoočko děkuji za pochvalu, ale abych se nechlubila cizím peřím . . . Já zhubla jen 34 kg Sad Těch 39 kg, za která mě chválíš, tak to na mě pořád ještě čeká Embarassed Embarassed Takže nejsem ještě ani v polovině. Ach jóóó Rolling Eyes
Navíc je čím dál jasnější, že se bez plastiky určitě neobejdu (pokud tedy zhubnu to, co potřebuji Embarassed Rolling Eyes ) a tak doufám, že na metříku nemám sprinterku, ale vytrvalostní běžkyni dlouhých tratí . . . . Rolling Eyes

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
BigBoy

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 11:13 pm    Předmět: Citovat

Zensky jste strasne moc fajn Exclamation Exclamation Exclamation Dekuji vam vsem za Vasi podporu snazim se ale nejak se me proste nedari a nedari zvladat ani situaci okolo Embarassed nejak moc spatnych veci najednout a potom je z toho mela Crying or Very sad
18kg pred bandazi

Gábina

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 11:38 pm    Předmět: Citovat

BigBoy - jestli je ti těžko, neváhej a objednej se do ISCARE k psycholožce. Oni jsou tam od toho. Někdy člověku pomůže, jen když se vymluví někomu nezúčastněnému. A navíc by ti třeba poradili jak těžké situace zvládat.
Ono se to nezdá, ale fakt je to nápor na psychiku. Shocked Jednou je člověk dole, jednou nahoře a pořádně ani neví proč. Rolling Eyes
Když jsem se loučila s pí. doktorkou po psycholog. pohovoru před operací, řekla mi (a opakovala to!): "Jistě se nevidíme naposledy".
Nechápala jsem to, ale její slova se mi vybavila, když jsem před necelým měsícem hystericky brečela a zároveň se smála v koupelně (tak a je to venku Embarassed Embarassed Embarassed ). A proč jsem to dělala? Ani nevím. Jasně jsem si uvědomovala, že se chovám iracionálně, ale nešlo to zastavit. Sad Prostě jsem byla fyzicky hrozně unavená a psychicky vyčerpaná. A přitom jsem ten den měla na váze zase o půl kila míň. Tak jsem si řekla, že jsem nejspíš prodělala takové menší zhroucení a snažím se na to zapomenout. Embarassed
Naštěstí se to už neopakovalo, ale trochu mě to vystrašilo. Hlavně nechci už ŽÁDNÉ problémy řešit jídlem a to i za cenu toho, že bych si šla cíleně s někým pokecat Wink
Chlape drž se, máš krásně našlápnuto, tak to nevzdávej. Pro nikoho to není lehké, to jen tak na těch metřících vypadá Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 7:33 am    Předmět: Citovat

Gábi, i těch 34 kg je krásných a do půlky už je to jen krůček, jsi holka šikovná a zvládneš to. Napsala jsi to moc hezky, každý určitě během hubnutí zažijeme nějakou krizi...mě taky psycholožka říkala, že jakmile pocítím krizi a měla bych dojem, že jí nezládnu, ať dorazím, že vše se dá řešit...je fakt, že to pomůže se někdy jen tak vykecat, navíc může opravdu navrhnout nějaké řešení a nebo naučit, jak zvládnout stres....ono stačí, když člověk nehubne...pak stačí jen kapka, problém doma nebo v práci a už se člověk veze a připadá si, že nezvládne nic. Hlavně to Big Boy nevzdávej, to by byla velká škoda, víš, co Tě to stálo dřiny a klidně se nestyď a objednej se k doktorce, vždy je nějaké řešení, jen to chce i o tom mluvit.Držím Ti palečky, jsme taky s tebou a určitě to zvládneš Laughing Surprised
Olča

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 3:49 pm    Předmět: Citovat

BigBoy Gábinka a Taky to napsali moc hezky, hlavně se nevzdávej ušel jsi dlouhou cestu, tak musíš jít stále dál i za cenu toho, že se o své starosti a trápení s někým poradíš např. s psychologem ... a nebo se vypovídáš tady na foru to mi taky moc pomáhá. Hlavně jít stále vpřed a nevracet se zpět Exclamation Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 5:26 pm    Předmět: Citovat

BigBoy hlavně to nevzdávej Exclamation Exclamation Exclamation ono je to někdy hodně těžké když se nedaří a příjdou černé myšlenky a pocit marnosti, ale musíš jít dál a hlavně stále dopředu Wink Wink já jsem také někdy skoro na dně a moje druhé já mě svádí vykašlat se na všechno, ale nevzdám to a budu bojovat Razz Razz je moc důležité, když tyhle stavy přijdou nezůstat s nima sám a mít u sebe někoho, s kým můžeme promluvit Wink Wink a nebo to napsat sem na Forum a tady se vždy najde někdo, kdo podá pomocnou ruku Cool Cool mě už pomohli mockrát Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nika

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 5:43 pm    Předmět: Citovat

BigBoy nedělej si s tím takovou hlavu. Mě taky varovala psycholožka už před operací, že toto bude asi problém - já totiž taky všechny zátěžové situace řešila dobrotou nebo prostě jídlem. Abych pravdu řekla, tak už před operací jsem chodila k psycholožce každý měsíc a po operaci jsem tam zatím byla jednou a chystám se tam zase. Ona poradí a hlavně se ti uleví. To není ostuda a hlavně to nikdo nemusí vědět. Držím palce - i u nohou Wink Razz

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
matylda125

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 4:52 pm    Předmět: Citovat

BigBoy! drž se, i když si někdy myslíž, že je všeho ažaž Crying or Very sad a že nic horšího tě nemůže potkat, jsou kolem tebe lidi, kteří tě podrží, kterým na tobě záleží Wink Tak hlavu vzhůru, ať je vidíš! Very Happy

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Carmell

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 11:08 am    Předmět: Citovat

Zdravím všechny spolubojovníky a spolubojovnice!! Very Happy
Dnes jsem byla na první kontrole od operace, která byla před 6 týdny, a celková rekapitulace je následující:

Váha:
výchozí 112kg, současná 100kg

Míry:
levá paže obvod : 35 cm - nyní 32 cm
pravé stehno obvod : 63 cm - nyní 60 cm
boky : 134cm - nyní 118 cm Exclamation
pas : 117cm - nyní 106 cm Smile
prsa(měřeno pod prsy) 127cm- nyní 105 cm Confused

Doporučuji všem nováčkům, aby se před operací změřili a pak to v 14 denních intervalech kontrolovali, protože leckdy váha stojí, ale postava se mění - tuky ustupují a nahrazuje je svalová hmota (což se samozřejmě na váze nemusí projevit Exclamation Exclamation Exclamation a člověk zbytečně propadá chmurům !!

Dr. Melechovský se mnou promlouval vlídně a přátelsky (kupodivu), aby mě vzápětí sdělil, že 5.11. mám termín na operaci žlučníku, který musí bezpodmínečně ven (že by za něj měli felčaři extra body?? Wink )

Moje subjektivní pocity jsou smíšené, po šesti týdnech můžu říct, že mám stabilně hlad jak bejk, chutě takové, že bych byla schopná pozřít vola a to i nedopečeného, a váhu redukuju patrně jen silou vůle a přísnou dietou...
Popravdě mi připadá bandáž něco jako placebo Embarassed , protože při takové dietě nezhubnout, by byl asi zázrak Confused

No nic, s důvěrou se dívám do budoucnosti, doufám, že po další operaci bude zase o něco líp váha klesat, a všem vám dokola držím palce Exclamation Exclamation

[color=darkred]
[/color]

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 11:15 am    Předmět: Citovat

carmell oni možná po zkušenosti se mnou, chtějí aby problematické žlučníky šli ven, než jim začnou dělat takové problémy. Dr. melechovský mě minulý týden přijímal na kapačky, byl už na cestě domů, obvolával nemocnice kde by mi udělali sono, no spousta starostí tak je asi chce ušetřit sobě i tobě. Běž neváhej, dokud se ten žlučník neozve!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 8:38 am    Předmět: Citovat

Carmell - gratulace! Za 6týdnů takovýto nádherný výsledky!!! Paráda! Wink

I já se poctivě měřím, ale do Tebe mám daleko - aspoň co se stehen týká - protože tvých 60cm přes stehna - no nádhera ... A před operací jsi měla 63cm? .. jsi teda byla štíhlounká.. Wink
Já měla před operací přes stehno 87cm, nyní mám 72cm (měřeno v nejširší části). A 60cm se snad nikdy nedočkám Crying or Very sad Rolling Eyes
Takže mi nezbývá než závidět, holka Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: