Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54, 55, 56 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
marie S.
Zalo�en: 18.5.2007 P��sp�vky: 602 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: �t �erven 21, 2007 4:30 pm P�edm�t: |
|
|
no p�ed chv�l� jsem mohla j�t bruslit na zahradu, bylo tam plno krup, p�ipadala jsem si jak kdyby n�s tu bombardovali, m�me ts��n� okna a teda ty kroupy to byla divo�ina. Plavat bych �la ale nav�m, jsou mi velk� plavky! To je samoz�ejm� p��jemn�, ale mus�m se pod�vat po nov�ch. Ted m��u j�t plavat ven , leje a leje. To je ale moc dob�e! _________________
104 kg v 04/07 -10 kg p�ed operac�, band� 5.6.07, |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: �t �erven 21, 2007 4:35 pm P�edm�t: |
|
|
kruci to je p�eklep�, je pokles tlaku, to�� se mi hlava a taky u� m�m hlad, se si ud�lala trochu pol�v�i�ky tak snad to pak bude lep�� _________________
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Zelenoo�ko
Zalo�en: 16.1.2007 P��sp�vky: 936
|
Zaslal: �t �erven 21, 2007 6:46 pm P�edm�t: |
|
|
P�ed n�kolika dny se tu v n�jak�m t�matu ptala Sie, jak je to se st�elbou po band�i. Tak�e odpov�d�m..
Jeliko� i j� jsem tak trochu "ak�n�" a vlastn�m n�kolikero zbran� - a nastala doba st�eleck�ch z�vod�, tak jsem se na to minul� t�den v Iscare pan� doktorky ptala. Bylo mi �e�eno, �e tak zhruba 3 m�s�ce po operaci u� by to ubl�it nem�lo, �e by u� port m�l b�t dostate�n� zarostl� a usazen�... Ale d��ve s t�m ur�it� neza��nat, OK?
Den po n�v�t�v� u doktorky jsem to "prubla" a dala jsem si u n�s na Vysok� v�i cvi�n�ch 100 ran z brokovnice...no a krom� trochu od ot�es� namo�en�ho ramene mi bylo fajn. Z�tra m�me tr�nink a v sobotu z�vod, tak�e pak d�m v�d�t, zda m� to bol� n�kde jinde ne� by m�lo..  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Beata
Zalo�en: 14.2.2007 P��sp�vky: 12 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: �t �erven 21, 2007 7:18 pm P�edm�t: |
|
|
Tak jsem to tu po n�jak� dob� prol�tla,v�echny zdrav�m.
Andulo!Andulko!Tys m� p�edb�hla! Gratuluji.
V�bec nic nec�t�m,d�l�m v�e,tro�i�ku jsem zkou�ela ba�tit skoro v�e -a nic. Kdy� to kapek p�e�enu tak m� horn� �aludek upozorn�.
Ale fak to chce ten pohyb,kter� nem�m,a jen chozen� pe�o do pr�ce m�sto 3 zast�vek ��liny nepom�h�.
To� kdy� mi spletli objedn�vku, tak p�ece jen te� o v�kendu jedu na kurz kole�kov�ch brusl�. Mus�m si d�vat bacha,j� v�m,ale a� do podzimu se mi �ekat nechce.
Pak T� Andulo DO�ENU !
Tak se m�jte a hezky hubn�te!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: �t �ervenec 03, 2007 3:24 pm P�edm�t: |
|
|
Tak jsem se pr�v� vr�tila z j�zdy na kole. Jsem �iv� a zdrav�. Nejezdila jsem skoro 10 let. Ale je fakt �e to �lov�k nezapomene. Ale hrozn� m� bol� ruce, asi si mus�m d�t n� seda�ku, jesli to pom��e. Ve�er jdeme plavat s man�elem do Hloub�t�na, syna m�me na t�bo�e, tak se mus�me u��t. Mus�m tam je�t� zavolat aby nem�li zav��no. _________________
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Taky10
Zalo�en: 5.4.2007 P��sp�vky: 666 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t �ervenec 26, 2007 7:45 pm P�edm�t: |
|
|
Tak jsem si dala dnes cvi�n�ch 10 km na kole...docela dobr�, ale je zn�t, �e jsem nejezdila, mus�m zase nab�t kondici a je�t� jsem chv�li hopsala na balonu, ale na b�icho si je�t� netrouf�m, i kdy� m� uz� nic nebol�, boj�m se, aby se tam uvnit� n�co neporouchalo _________________ band 17.7.2007 s �erstv�m dopln�n�m 4 ml...u� �la v�ha nahoru...tak snad bude l�pe...... po��d se ale mot�m mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe a� tak moc, ale po��d bojuji... |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: p� �ervenec 27, 2007 10:21 am P�edm�t: |
|
|
Taky10,
6 t�dn� po operaci bys nem�la m�t ��dnou fyzickou n�mahu. Z�r�m co prov�d� 10 dn� po operaci. Byla jsi 17.7.07..nem�l�m se? |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: p� �ervenec 27, 2007 2:20 pm P�edm�t: |
|
|
M� pravdu, byla jsem p�ed 10 dny, te� kdy� jsem byla na kontrole, pan� doktorka dovolila kolo a za t�den m��u i plavat, tak nev�m, ale v�slovn� jsem se j� na to ptala _________________ band 17.7.2007 s �erstv�m dopln�n�m 4 ml...u� �la v�ha nahoru...tak snad bude l�pe...... po��d se ale mot�m mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe a� tak moc, ale po��d bojuji... |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: p� �ervenec 27, 2007 2:38 pm P�edm�t: |
|
|
zase asi plat� �e u ka�d�ho je to jinak, j� byla asi za 3 t�dny po plavat a port m� pak �t�pal a bolel n�kolik dn� a to jsem si dala pianko p�r baz�n�. Kam bude� chodit plavat? Te� p�es pr�zdniny je v Praze skoro v�echno zav�en�, chod�me do Lagoonu do let�an _________________
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: p� �ervenec 27, 2007 2:42 pm P�edm�t: |
|
|
J� jedu na chatu bl�zko Humpolce, tam maj� bezva venkovn� koupali�t�, v�e je kontrolov�no, voda je tam �ist�, je to jako u n�s v baz�n�, jinak asi budu chodit do Podol�, m�m to kousek. Kdy jsi byla na operaci??? _________________ band 17.7.2007 s �erstv�m dopln�n�m 4 ml...u� �la v�ha nahoru...tak snad bude l�pe...... po��d se ale mot�m mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe a� tak moc, ale po��d bojuji... |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: p� �ervenec 27, 2007 3:04 pm P�edm�t: |
|
|
j� bla 5.6. , skoro o m�s�c d��v ne� ty, ted se jedu koupat do it�lie, mo�e a baz�ny , tak snad u� to nebude zlobit _________________
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: �t �ervenec 31, 2007 9:49 am P�edm�t: |
|
|
tak hezkou dov�u... _________________ band 17.7.2007 s �erstv�m dopln�n�m 4 ml...u� �la v�ha nahoru...tak snad bude l�pe...... po��d se ale mot�m mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe a� tak moc, ale po��d bojuji... |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
elena
Zalo�en: 13.1.2007 P��sp�vky: 176 Bydli�t�: �esk� Bud�jovice
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:12 pm P�edm�t: |
|
|
Tak v�era jsem poprv� v �ivot� st�la na in-linech!!!!!!!!!!!!! J� to v�em co to um� hrozn� z�vid�m, tak jsem to v�era zkou�ela. Je to samoz�ejm� hrozn� t�k�, ale rovnov�hu udr��m, jen se mus�m nau�it ten spr�vn� styl. Zapla� p�nb�h jsem nespadla (to by v Austr�lii klokani dostali psotn�k), tak nem�m ��dn� n�sledky krom bolav�ch t��sel. Tak jsem si dala z�vazek, �e se to nau��m, tak v�m d�m v�d�t, jestli se zada��lo nebo ne. Jen kdyby to nebylo tak stra�n� o hubu!!!!!!!!!!!! Tak mi dr�te palce, a� p�e�iju.  _________________ --31 let - band� 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg p�ed operac� MILUJU SVOU BAND��
Dopln�n� 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
nika
Zalo�en: 15.6.2007 P��sp�vky: 202 Bydli�t�: Praha 8 - �IMICE a Litom��ice
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 4:01 pm P�edm�t: |
|
|
Jo j� zkou��m taky brusle, ale narozd�l od tebe jsem si u� po��dn� nabila. Kolena jsem m�la takhle dobit� naposledy jako mal� d�t�. Nejhor�� na tom skoro bylo to, �e zrovna kdy� jsem l�bala zem, tak bylo kolem dost lid� a to jste m�li sly�et ten bur�civ� sm�ch. J� jen zkou�ela jestli mi dr�� koleno, kter� m�m u� t�ikr�t operovan� a byla jsem r�da, �e to skon�ilo, tak jak skon�ilo. No byla jsem asi t�ikr�t a trochu mi to u� jde, ale mus� tam b�t m�lo lid�, z kter�ch jsem nervozn�.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrick� bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
milus
Zalo�en: 19.11.2006 P��sp�vky: 33 Bydli�t�: olomouc
|
Zaslal: �t srpen 28, 2007 10:39 am P�edm�t: |
|
|
To bruslen� v�m holky z�vid�m sice na led� jezd�m, ale na kole�kov� brusle si p�ipad�m star� zat�m jsem nevid�la n�koho v m�m v�ku 44let jezdit, ale nezah�l�m man�el doma z jedn� m�stnosti ud�lal t�locvi�ni�ku k rotopedu a �eb�in�m p�idal takov� ten stroj na posilov�n�, tak to zkou��m a bol� m� v�echny svaly aji ty o kter�ch jsem nev�d�la, �e je m�m. _________________
Milu�e 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Za��n�m znovu 5/2010 dopln�n� |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|