Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 6:57 am    Předmět: Citovat

Carmel já měla stejný problém. Nakonec mi ale kroužek dali a žlučník se uvidí. Taky mi to tak paní doktorka vysvětlila, ale podařilo se mi ji přesvědčit, že když jsem do této chvíle neměla o žlučníku ani tucha, tak to tak bude dál. Wink

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Carmell

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 12:43 pm    Předmět: Citovat

Takže jsem dnes absolvovala chirurgii, a bandáž i přes žlučník půjde udělat - přesně jak jsi Moniko napsala, doktor Melechovský mi sdělil, že pokud byl žlučník v klidu doposud, tak snad ještě vydrží dál.... Moje obavy byly bezpředmětné Smile , ale já už snad jen ze zvyku hysterčím předem Embarassed

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 12:47 pm    Předmět: Citovat

Tak to je super. Gratuluju, máš zase jeden velký krok za sebou. Wink Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Carmell

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 2:52 pm    Předmět: Citovat

Především pro smutnou Gábinku Wink

Tak jsem dnes doskotačila opět do Iscare s prosebným výrazem a s glejtem od praktika, kde je přesně popsáno jak můj zánět ustoupil, a se slovy dejte mi nový termín operace jala jsem se culit na Dr. Melechovského ..... Wink

I Dr. Melechovský se culil a následně mi sdělil, že mám opět doskotačit až 15.6. na kontrolu a pak když bude vše o.k. tak,že mi dá termín od oné kontroly za cca měsíc, a mělo by to být v rychtyku Twisted Evil

Můj vytřeštěný výraz asi mluvil za vše, neb následně se mě, totálně v ten moment oněmnělé, vtipně pozeptal, jestli užívám sedativa Laughing

A jelikož vše je pomíjivé, a i termíny, dal mi (patrně pro sichr) - Meridii na tři měsíce Laughing Laughing Laughing Laughing

Tož tak milá Gábi Wink , jak vidíš, prázdniny v ISCARE jsou naše a patrně svá mocná těla tam složíme bok po boku Razz

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 3:53 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Carmellko. Máš vzácný dar sdělovat úsměvně i neradostné zprávy. Cool Tak jsme si to malovaly a teď budem rády za jakýkoli konkrétní termín, viď?! Confused Nevím, pro kterou z nás je to horší, ale tvoji situaci bych asi neustála. Být už na příjmu, být "odejita" a při žádosti o nový termín dostat takové vyhlídky, to je rána! Shocked Holka, tak se Ti ten rekord pomalu rozplývá . . Sad Shocked Sad Ale asi jsi na rozdíl ode mne optimistka a optimismus je prý nakažlivý. Cítím se totiž už líp a po včerejší depresi jsem dokonce zhubla půl kila. Shocked I to je zajímavý posun. Dřív jsem při smutku spíš přibírala. Embarassed Tak se budu těšit, že nám alespoň ty vzdálené termíny zůstanou a že se třeba v ISCARE potkáme. Laughing Cool Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Carmell

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 4:11 pm    Předmět: Citovat

Kdybych byla jen na příjmu Crying or Very sad , já už byla i přijatá Exclamation Exclamation Exclamation
Sestra už byla v pohotovosti, že mě odvede na oddělení, když se mě Dr. Šrámková poptala na co že mám předepsané antibiotika.... a já vůl jí to zvesela vysypala, a naráz nastal obrat - znovu se povolal chirurg, a fofrem mě psali propouštěcí zprávu Twisted Evil Twisted Evil takže mám kuriozní záznam:
DATUM A HODINA PŘIJETÍ: 28.5.2007 11:49
DATUM A HODINA PROPUŠTĚNÍ: 28.5.2007 12:14

Je faktem, že v první okamžik nezůstalo jedno oko suché - ale v zápětí sebelítost vystřídal děsný vztek a já jsem švihala do první cukrárny a zpráskala jsem dva dortíky o velikosti novorozence Embarassed Embarassed a popravdě, výčitky svědomí nemám .... Vždyť by jednomu muselo jinak hrábnout Wink

Teď poctivě polykám Meridii a s důvěrou hledím do budoucnosti Razz , vydržela-li jsem bez bandáže doposud, vydržím ještě měsíc, dva, nebo rok Very Happy Very Happy

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 4:47 pm    Předmět: Citovat

já jsem byla odhodlaná přes pul roku co na iscare docházím, šla jsem za svým cílem neochvějně, ale přiznám se že když mi dneska volali že nástup v uterý ráno, tak se mi najednou udělalo dost blbě. Mám žaludek staženej i bez prstýnku, chce se mi na záchod, břicho mi bolí, strašný pocity, nervy mám na pochodu, nevím proč. Všichni kdo ví že jdu na operaci ( neví na jakou) mi přejou aby to dobře dopadlo a já mám najednou otázku, proč by proboha nemělo,ale? Fuj POMOC POMOC bojím bojím, asi si budu muset něco nalejt na odvahu.
qwys

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 5:49 pm    Předmět: Citovat

Ahoj devcata, nezoufejte, jednou to nakonec prijde a pak se vam hrozne ulevi a budete na vse vzpominat s usmevem. No anebo proste jinak. Chce to trpelivost... a jen se najezte, pak to tak lehko nepude Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 6:49 pm    Předmět: Citovat

marie S neboj holka, neboj, to jsme měli všichni, někdo víc a někdo míň, ale všichni to zvládli a ty to zvládneš taky. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Olča

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 7:35 am    Předmět: Citovat

Marie S ty pocity co popisuješ má plno z nás. Já také. Teď jsem doma 3 dny po operaci a je mi dobře. Takže hlavu vzhůru a těš se, že to bude jen a jen lepší - hlavně když si stoupneš na váhu a kilečka budou stále nižší a nižší a také když tě někdo pochválí, že jsi zhubla a jak ti to sluší Exclamation
Carmell

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:52 am    Předmět: Citovat

Dnes, necelé čtyři týdny po mém neúspěšném příjmu, a následném okamžitém propuštění pro zánět ... jsem byla opět v ISCARE na chirurgii, škemrat o nový termín operace Razz Razz Razz Razz Razz

Milé dámy, už se jen směju Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Termín jsem dostala, a bylo mi řečeno, že je naprosto pevný a ničím nezvratitelný, a bodejť by to tak nebylo, že? Neb, nástup mám až 3.9. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pro Gábinku:
Ihned jsem se taky ptala, když se vše od původního termínu posunulo vlastně téměř o 3 měsíce, jak je to tedy s předoperačními vyšetřeními, a můžu Tě uklidnit, neb VŠECHNA vyšetření jsou platná dál (to znamená, SONO, GASTRO, PSYCHOLOGIE atd.) jediné co se musí 14 dnů před termínem udělat repete, je interna spolu s odběry...

Takže tak Wink , pojala jsem bandáž jako něco co je v mém případě SCIFI, a velmi mě těší, že se patrně ujmu vedení šiku věčných čekatelek Rolling Eyes

[/url]
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:02 am    Předmět: Citovat

tak to je na bednu.

Olča

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:14 am    Předmět: Citovat

Cermell nezoufej vždyť se taky dočkáš Exclamation Hlavně si užívej léta a sluníčka a ještě můžeš papkat na co máš chuť a hlavně kolik chceš Wink a v září si skočíš pro prstýnek a pak budeš už jen móóóc a moc šťastná a na to co jsi prožila, když jsi čekala tak dlouho budeš jen vzpomínat. A já ti tady svato svatě slibuju, že až půjdeš na operaci tak tě přijdu navštívit a povzbudit pa pa Very Happy Smile Razz
nika

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:14 am    Předmět: Citovat

Carrmell. Já nastupuji 1.7 a to jen proto, že jsem dělala velký oči na doktora a jsem zdravotní sestra, ale neboj. Tyhle operace se moc v létě nedělají, protože by se mohly rány špatně hojit (i když jsou tak malinké) a taky ty první týdny asi nebudou nejlehčí a ve vedru to bude asi hrůza. Já jsem řekla, že to vše ráda podstoupím, jen aby jsem to měla za sebou. Jen pro pořádej nejdu na bandáž žaludku , ale na minigastrický bypass.

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
qwys

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:27 am    Předmět: Citovat

Carmell, je to sice x mesicu, ja taky cekala docela dlouho, ale tak co nadelas. Mas aspon velkou moznost vytvorit si tolik aktivni hmoty, ze pak po bandu budes hubnout jen z toho, ze dychas, jak budes mit aktivovany metabolismus. Pojmi to jako datli a hybej se a hybej. Uz tim samotnym taky zhubnes, pokud budes pravidelne (no nejlepe denne, co si budem povidat, a mam + zkusenost s kolem, pokud zrovna neni pichle - ale co ja vim, kdybych jela ted na rafku, tak ze mne potece jako krava, ale kolo se zbori Rolling Eyes ) se hybat. Protoze cim vic budes cvicit, tim vic budes po operaci hubnout. A uzij si jeste to, ze si muzes dat x pivek atd Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: