|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 66, 67, 68 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gábina
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
Pro Carmell:
Holka moje, to je mi upřímně líto A nebudu Tě utěšovat, jako že ještě můžeš papat, nebo že si můžeš hubnout do rezervy (holky to není nic proti vám - jen to cítím jinak). Já kvůli operaci zhubla za 4 týdny 10 kg a stejně mi to bylo na nic. Teď je nesmím přibrat, takže se další dva měsíce musím hlídat a ne že si naposledy dám do nosu. Také se snažím cvičit, ale ruku na srdce, mrkni na můj metřík a představ si, jak sportuju. Na netu jsem sehnala rotoped (ergometr), co mě unese, a tak ob den šlapu 20 min. (víc zatím nezvládnu) a snažím se dělat doma namáhavější práce, kterým jsem se dřív plánovitě vyhýbala. Bez 20 dkg mám dole celkem 12 kg, ale chtěla bych do operace shodit tak 15 kg. Bojím se totiž, abych nedopadla jako ten kolega Morawana, kterého už podruhé poslali domů, že má zvětšená játra. Nevím, jestli je nemocný, nebo málo hubnul, nebo co . . . až tu bude Morawan, zeptám se ho. To bych vážně asi nezvládla, odejít z příjmu. A co se týká termínu, také si s ním nejsem úplně jistá, protože když jsem volala do ISCARE, abych si rezervovala soukromý pokoj, řekla mi sestřička, že mají něco jako prázdninový (či letní?) režim, no a 30. 7. je pořád léto i prázdniny, tak kdo ví, jak nakonec dopadnu. Operovat by prý v tom týdnu měli, ale už se na termín tak neupínám, protož to zklamání bylo veliké a dovolenou (kde už jsem chtěla trošku víc zapadnout mezi normální lidi ) už budu mít také za sebou. Tak už mě nic nehoní - leda pak až zase Vánoce
Carmell, omlouvám se, že jsem minule zpochybnila Tvoji pozici rekordmanky. Zůstáváš jí dál, ale bohužel v opačném smyslu
Přesto všechno ale přeji Tobě, sobě i ostatním stejně postiženým , abychom si to léto opravdu dokázali příjemně užít a zpětně na vše vzpomínali s úsměvem (i když teď to jde ztuha ).
PS: Pokud někomu připadám netrpělivá, prvně jsem do ISCARE volala 26.2.2007. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 6:21 pm Předmět: |
|
|
Gábi Já vím, že s Carmell čekáte už déle a už se také těšíte až budete mít prstýnek a že moje slova útěchy vám moc nepomohou. A také tě nebudu utěšovat, že si můžeš dopřát co chceš já také moc dobře vím jak je to obtížné schodit kilíčka a nepřibrat vždyť jsem schodila před operací -10kg bez prášků jen silou vůle a dalo mi to sakra zabrat. Tak vám s Carmell přeju ať se brzo dočkáte a aby vám to čekání uteklo a hlavně pevné nervy. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Olčo díky za pochopení. Já vím, že ono to nakonec uteče, jen to čekání se vleče.  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Holky koukám že nejsem sama kdo je věčný čekatel, já volala ve středu do nemocnice, ale já jdu do Brna, a tam mě sestra řekla at si zavolám zítra že tam bude doktor, tak jsem volala a oni mě řekli že tam býl den předtím, no prostě kocourkov, a dnes mě volala že si mám zavolat za tři týdny že už snad bude vědět kdy mě dají termín, a já myslela že začátkem července už budu okrouškovaná, tak jsem zvědavá |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
No, skoro to vypadá, že se přelila velká vlna bandáží a další bude teprve následovat. Myslím, že v tom hrají roli vyčerpané limity pojišťoven a období dovolených. Doufám, že tentokrát se dostane i na nás, čekatelky, které nastoupíme s několik měsíců starými výsledky vyšetření, ale s novými očekáváními a nadějemi  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Gábi, já to mám dovolená a ještě se pan doktor stěhuje di jiný nemocnice tak se to vše posunuje, ale snad se dočkáme, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne červen 17, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
Niko, chci se tě zeptat proč jdeš na bypass a ne bandáž. Tvé BMI mi nepřijde ještě tak vysoké, aby ti měli dělat bypass. Vždyť je to daleko složitější operace a já měla za to že bypass se dělá při opravdu veliké obezitě. Já měla BMI skoro stejné a bypass mi opravdu nikdo nenabídl. Můžeš mi to prosím vysvětlit a vysvětlili ti to vůbec? _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: po červen 18, 2007 7:51 am Předmět: |
|
|
Eleno. Já jsem si vše zjišťovala o kroužku a s tím jsem zašla i k doktorovi, že bych tuto operaci ráda podstoupila. Ten mi řekl, že samozřejmě ano ( po kolečku) ale že by byl vhodnější bypass. Já jsem si taky myslela, že je to moc, ale on my vysvětloval, že je to u mě doživotní záležitost. Já jsem totiž už asi třikrát zhubla 20-30 kg a pak jsem ještě více nabrala. Proto je u mě prý lepší malnutriční operace než restrikční a je pro mě důležité, že to je nezvratitelné a jestli poruším dietu tak mi bude hoooodně špatně - což nechci a budu raději hodná. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
Pro niku:
Asi bych taky volil ten jedodušší postup:
Nejprve bandáž
a teprve při neúspěchu bych uvažoval o zákroku nezvratném.
To je můj psí hlas, který do nebe nevolá  _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
Ahoj prcinky
Musím se s vámi podělit o dnešní zážitek.
Byl jsem od zjištění cukrovky poprvé v diabetologické ambulanci. Sestra, důležitá jak rádio, měla pro nás tři nové diabetiky asi 20minut přednášku o stravovacích návycích. Nic nového neřekla než to, co bylo uvedeno v obřadně nám darovaném letáku - asi ho už uměla nazpaměť.
Změřila mi cukr: 5,75 a tlak krve 120/80 – vše OK.
A pak to přišlo.
Po půlhodině čekání jsem byl vpuštěn do ordinace paní dr.
Podívala se na mě přes své hořčičáky a důležitě začala:
„Nesmíte pít pivo, je tam cukr“. Odpověď: „Pivo nepiju“. „Nesmíte jíst bůček a uzeniny“. Odpověď: „Bůček a uzeniny nejím“. „Musíte sladit sladidlem Diachrom“! Odpověď: „Nebudu“. „Jakto??? Vy přece nesmíte cukr!“ Odpověď: „Nesladím cukrem“. „Nesmíte sladit ani medem!“ „Nesladím ani medem“. „A čím sladíte?“ „Ničím.“ „Musíte zhubnout asi deset kilo během dvou let“. Odpověď: „Od března jsem zhubl 10kg!“
Lidi, ta ženská šla do mdlob.
Zčervenala - a bylo na ni vidět, že ji působí strašné problémy,
když nemá, co by mě mohla zakázat.
„Tak přijďte 7. září. Nashledanou“! _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
No Moravane ja jsem ten jednodušší způsob chtěla taky, ale myslím že tenhle je taky dobrý a nevím jestli bych dokázala odolat sladkýmu kdybych ho při bandáži mohla. Samozřejmě vím, že se nesmí, ale když ho sníte tak to s vámi nic moc neudělá a po téhle operaci to prostě nesmím nebo si budu jen ubližovat. Stálo mě to mnoho a mnoho přemýšlení než jsem souhlasila no to mi věřte. Ale alespoň jdu něco dělat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
MORAWANE
držím palce, jen tak dál!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
Moravane,pěkně jsi ji vytřel zrak!!!!!!!!!!!!  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po červen 18, 2007 11:09 am Předmět: |
|
|
Moravanedost dobrý. Tak na ně  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po červen 18, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
já jsem taky chodila na diabetologii kde rádi všechno zakazovali, ale pomoci to ne. Když jsem s ní chtěla probrat ay mi napsala doporučení na Karlák na oezitologii, tak to ne, to musíte sama a evidentně ji to bavilo. Asi si tím udržují počet pacientů? Ted´chodím k jiné a ta mi Iscare sama doporučila.Je to v lidech. Morawane jen tak dál, mě ten cukr dolů nejde, i když mám už 14 kilo dole, tělo to ještě asi nezaregistrovalo. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|