Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Annax

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

Scalla
My se Tě nechceme zbavit! Naopak, jsme rádi, že tu jsi s námi a budeme Ti fandit při hubnutí Very Happy Very Happy Very Happy
Tady jsi mezi svýma.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:03 am    Předmět: Citovat

Annax, to mas teda asi pravdu. Nejsem dokonala, ale co predvadi on, potazmo ten clovek, ze ktereho on vzesel, to je nekdy opravdu na povazenou... Rolling Eyes

Katka04, jojo, jeho mamca je ok, jedine, co ma po ni, je vec, ktera mi na ni jako zensky na zensky nevadi Laughing Ale kdyz to ma on, tak mi to vadi Smile

Verco, pokavad nejede vlak u nas, nejede ani u vas, tak nejste zas az tak bohata obec Laughing

Vlado, znam jeho rodice a myslim si, ze docela dobre, vidim, co by me cekalo, vim, ze to je dobre i zle, ale zatim furt nevim, co s tim. Jedno ale vim temer jiste - pochybuju, ze dokazu v tomhle svete najit nekoho tak bezprostredniho a uprimneho, kdo me bude mit i rad - a ja jeho. Ale ty jeho nalady a rozmary... Zas taky vim, ze kdyz bude konec, necha me v tom, v te situaci, ve ktere jsem, odstehuje se a mne nebude zbyvat nez vse davat na hypo a pujcku, zbytek na dopravu a stravenky si uskudlim na jidlo, takze zhubnuti by bylo zarucene Very Happy Tak asi nezbyva nez cekat na Godota nebo tak Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

Zuzanko,Ty víš určitě nejlíp jaký je a zda jeho bláznivé nápady velkoryse přehlížet či ho vyměnit.Hi hi hi.
Ale Annax,Tvému rozboru chlapů jsem se fakt zasmála,bohužel se také přikláním k názoru,že máš pravdu.
ALE ZUZANKO NEBOJ - NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ !!!! Na facebooku jsou fotky ze srazu.Pa pa všem za chvíli jdu zase do práce - to je ale mrzutééééé. Laughing

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 9:53 am    Předmět: Citovat

Zuzi ale ty busy u nás jezdííí Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:01 am    Předmět: Citovat

tak mi dneska přišla digitální váha a Pája mi jí zabavil a vážil si na ní pití když upil tak to zvážil znovu a dcera mi řekla,že prej na tom feťáci odvažujou trávu Laughing

zbytek pyžama ještě nepřišel dávám jim čas do pátku do oběda pak si odpoledne běžím do města koupit jiný Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
když ty trenky se tak úžasně nosej Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:02 am    Předmět: Citovat

Verco, to ty ale nevis jiste, protoze jezdis autem Very Happy
A vubec, je to pekna diskredyyytace, ze to tam jezdi a tady ne... nereknu kdyby aspon nahore na kopci... Ale ne, ridic by se asi posral. A to sem slusna.
Vlada

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:07 am    Předmět: Citovat

a za chvilku jdu ke šťouralovi,musím ho odbýt před opkou nevím jak bych po opce lezla na kozu Laughing Laughing Laughing

holky to je tak venku hnusně ještě,že jsem včera vyprala a uschlo to Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:11 am    Předmět: Citovat

Vlado, taky jsem vcera vyprala, taky to asi uschlo, ale ja to nestihla sebrat, tak to zase navlhlo, tak to proste asi chodi Laughing

Devcata, ja se nemuzu dozrat!!!! Evil or Very Mad
verca

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:12 am    Předmět: Citovat

Vladi prej ke štouralovi Embarassed Laughing Laughing Laughing

Zuzi náááhodou to vím jistě bo ho občas potkávám, ale kdyby jsi se mě zeptala na čas, kdy jezdí, budu v řiti Embarassed Laughing Laughing Laughing

Jinak k vám nejezdí z jasného důvodu - kde by se asi v té vaší díře otočil?? Rolling Eyes Možná u potoka, ale kdoví..... Rolling Eyes

Ti říkám, že jsi se měla ukotvit o 1 - 1,5km jiným směrem Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

A také mám venku na sušáku prádlo.... dvě várky jsem včera sebrala, co jsem věšela večer mi krásně mokne.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:15 am    Předmět: Citovat

Verco, co bych zase delala v R., je to vsechno stejna prdel, 50 km od prace, mela sem si koupit garsonku nebo takovy ten bytecek malicky s teraskou ale!! To prodavaj dost tesne u Prahy za prijatelnou cenu... MNE osobne by to stacilo... Laughing A tak kdybych si mohla vybrat, tak bydlim u more. Ale kdovi, co bude a jak se budou brehy zaplavovat, ze Smile pekne palmicky, huceni vody, klad Twisted Evil Laughing osobni maseri... aaaaaach....
verca

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:16 am    Předmět: Citovat

no co asi... občas by jsi se svezla tím busem, co u vás nejezdí Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:18 am    Předmět: Citovat

No zejtra uz by tu melo byt auto, tak na meeting se dostanu, zpatky je to asi jedno, jak pojedu, jelikoz pujdu pesky, tak te muzu i navstivit, ale az nekdy ve 2 tak nevim Laughing v pul 3 spis cca.
Vlada

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:30 am    Předmět: Citovat

Věruško to je můj šťoural no Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
sazka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 11:38 am    Předmět: Citovat

po dlouuuhé odmlce se opět hlásím do kurníčku.Bylo to náročný období-maturita syna-udělal,přijímačky na vysokou-část nevíme,na práva do Plzně NECHCE!! a nejspíš se usadí v Praze na VŠE,radost z toho moc nemám.mám pocit,že ekonem je na každým rohu Mad Taky jsme byli na dovolený v Jižních čechách-to bylo super,až na každodenní posezení u ohýnku s dobrotama na grilu i k pitíčku Rolling Eyes Rolling Eyes ,váha se zatím drží +-1kilčo,ale musím se rzchle ukáznit,nebo by bylo zle i když mi před lety doktorka říkala,že přez léto se nehubne,stačí,když si váhu udržím a LEHCE si dopřeju za odměnu Laughing Jen prdéélka mě od kola dost bolí,ale na sedačce to neva a venku to na další kolování teda není Confused
Jinak všem matkám maturantů gratulka k nervům a výsledkům,těm co hubnou taky potřes rukou a těm co stojí,nevadí,co by za to někdo dal Embarassed -jak ostatně doporučuje Mudra-odměnit se třeba tím prázdninovým stáním Laughing -doufám,že mě Verča nesprdne za nabourávání morálky Embarassed Wink

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
alecram36

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 11:51 am    Předmět: Citovat

Jsem fakt šťastná dnes opět kilo dole a synátor postoupil do dalšího ročníku Taneční konzervatoře Brno, 4 roky zasebou,no dělá každého půlroku postupovky!! Teď už zněj bude středoškolák, ještě další 4 roky před sebou pak maturita a doufám že vysoká!!!!! Exclamation Question Idea

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: