Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

RECEPT��

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 34, 35, 36  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
rozina



Zalo�en: 19.6.2009
P��sp�vky: 24
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 6:46 pm    P�edm�t: Aleno Citovat

Aleno
J� v�m Smile On ale moc jedle....
_________________


bypas Homolka 21/7/2009
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
bobule



Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 6:46 pm    P�edm�t: Citovat

klokan���
j� tam p�jdu s tebou a k�i�et rozhodn� nebudu a se�enem je�t� p�r odv�nejch co budou dr�et usta sv� a jen t� chv�lit a to by v tom byl �ert aby ses nestal mil��kem n�roda!!! o v�hru se samoz�ejm� ��bnem ... to d� rozum Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

rozina
nooo tak to ti z�vid�m m�t ve sv� bl�zkosti takov�ho fajn�mekra Wink Laughing
_________________

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Klokan



Zalo�en: 15.4.2011
P��sp�vky: 17

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 6:48 pm    P�edm�t: Thajsk� recepty Citovat

M� n�kdo speci�ln� p��n� na n�jak� z thajsk�ch recept�, p��padn� tipy, triky, rady, postupy?
Je toho moc, tak nev�m, co v�m sem za��t serv�rovat...
_________________

Akce Macropus, �ili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnov�
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
rozina



Zalo�en: 19.6.2009
P��sp�vky: 24
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 6:59 pm    P�edm�t: Citovat

Klokane.... Nezlob! Very Happy Cool

bobulko: jo zlat��ko Wink
_________________


bypas Homolka 21/7/2009
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
verca



Zalo�en: 1.12.2009
P��sp�vky: 2925

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 6:59 pm    P�edm�t: Citovat

zmizte do slepi��rny kecat Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
_________________

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l Wink
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bobule



Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 7:09 pm    P�edm�t: Citovat

no jo u� idem Rolling Eyes
_________________

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Klokan



Zalo�en: 15.4.2011
P��sp�vky: 17

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 7:59 pm    P�edm�t: Tom Yam Kung Citovat

TOM YAM KUNG

Proslul� thajsk� pol�vka Tom Yum ve variant� s krevetami (Kung) je jednou z nejobl�ben�j��ch nap��� celou zem�.
Jej� p��prava je p�ekvapiv� snadn� a uv�d�m dv� verze mo�n� p��pravy, snadnou a snadn�j��.


Ingredience:
400 g tyg��ch (velk�ch) krevet
200 g nakl�dan�ch slam�n�ch houbi�ek
10 kaf�rov�ch l�stk�
1 litr ku�ec�ho v�varu (v hor��m p��pad� vody)
2 l��ce nasekan� jarn� cibulky
3 stonky citronov� tr�vy
3 l��ce ryb� om��ky
4 l��ce ���vy z limetky
1 l��ce sekan�ho koriandru
4 �erstv� �erven� chilly papri�ky (bez sem�nek, nasekan�)

Postup:
Vyloupejte krevety a zbavte st��vka. Krun��e nevyhazujte, opl�chn�te pod vodou a p�idejte do hrnce s v�varem (vodou) a p�ive�te k varu.

Rozma�kejte stonky citronov� tr�vy (hrubou silou, nejl�pe pali�kou) a p�idejte do v�varu spolu s kaf�rov�mi l�stky.
Va�te cca 5 minut, dokud v�var nez�sk� v�raznou v�ni. V�var sce�te a znovu p�ive�te k varu.

P�idejte houby a krevety. Va�te dokud se krevety nezbarv� do r��ova.
Dochu�te ryb� om��kou, limetkovou ���vou, koriandrem a chilli papri�kami.

Pol�vka by m�la m�t vyv�en� pom�r slan�, ostr� a kysel� chuti.






Varianta brod (nem�me v�t�inu surovin):
V obchod� zakoup�me Tom Yum pastu, krevety a nakl�dan� houby.
K varu p�ivedeme litr vody, p�id�me 2 l�i�ky pasty, krevety a houby.
Dochut�me ryb� om��kou, limetkovou ���vou a chilli.




Foto pol�vky: Thajsk� kuchyn�, Svojta&Co.
_________________

Akce Macropus, �ili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnov�
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Annax



Zalo�en: 9.12.2010
P��sp�vky: 433
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: ne duben 17, 2011 8:53 pm    P�edm�t: Citovat

Klokane
To zn� skv�le, vypad� to, �e budu Tv� recepty zkou�et! Jen douf�m, �e na n�s nezanev�e� a bude� n�s i nad�le z�sobovat! D�ky!
_________________

44 let, plikace 23. 3. 2011, B�eclav
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
jane-jane



Zalo�en: 26.8.2010
P��sp�vky: 657
Bydli�t�: Krakono�ovo

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 11:13 am    P�edm�t: Citovat

Mona..... tak co jsme spolu doplkaly na �jsku.... tak u� m�m hotovou tudle zeleninovou poblifffku..... aneb poblifka bleskoffka co d�m dal

Nastrouhala jsem dv� mrkve - dala orestovat na 20 g rozpu�t�n�ho m�sla /restuji cca 2 minuty - mrkev ud�l� kr�snou barvu pol�vce/ - p�idala jsem 2 strou�ky no�em rozdrcen�ho �esneku, mladou cibulku na kole�ka a spolu restovala je�t� cca 2 minuty - zasypala 2 polevk. l�icemi d�tsk� krupi�ky - prom�chla a p�ilila cca 1,5 l vody.... pokud je v�var - tak v�varem.... prova�it.... zelenina nemus� b�t blemcav�... j� rad�ji na zkus.... dochut�m...sol�, pep�em...event. maggi, kdo m� r�d - nakonec do vrouc� pol�vky roklechtnu vejce....

fakt to netrvalo d�le jak 15 - 20 minut

p.s..... zeleninu d�v�m dle toho co m�m.... n�kdy p�id�m i strouhan� celer a petr�el....n�kdy m�sto mlad� cibulky porek,,,,, kdy� m�m kv�t�k...tak na mal� r��i�ky kv�t�k..... prost� co d� lednice

Pokud bude� cht�t... p�snu ti dal�� recepisy... porkov�, kv�t�kov�, bramborov�, selsk�, �o�kov�, gul�ov�, �esne�ka.... ale mysl�m, �e na tom fuckt nic nen�.... Wink
_________________

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18let� dcera*ch�paj�c� p��tel bez chapadel Smile)
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
bobule



Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 11:41 am    P�edm�t: Citovat

JJ
podobnou d�l�m a kdy� m�m chu� a d�cka ��d�j�, tak tam do n� p�id�m ze p�r kuli�ek novho ko�en�, ze p�r celeho pep�e a 1-2 h�eb��ky ... dostane to takovou zvl�tn� chu� Wink
A je fakt, �e pobl�vka je za p�r minut hotov� Wink
_________________

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Mona



Zalo�en: 28.10.2009
P��sp�vky: 814
Bydli�t�: �tatl

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 12:23 pm    P�edm�t: Citovat

Idea
_________________
V�choz� BMI bylo 45.34, nyn�j�� je 32.77

3/3 TUBU


Naposledy upravil Mona dne ne �ervenec 10, 2011 6:01 pm, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Annax



Zalo�en: 9.12.2010
P��sp�vky: 433
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 1:08 pm    P�edm�t: Citovat

Super rychl� v�born� pol�vka
Ud�l�me sv�tlou m�slovou j�ku, klepneme do n� 1 vaj��ko, zam�ch�me, zalijeme vodou, p�id�me vegetu (bez glutamanu), p�ivedeme k varu a pova��me cca 5 minut, pak d�me petr�elku (libe�ek, pa�itku, celerovou na�). Do n� ope�en� rohl�k, kupovan� sma�en� hr�ek a tak.
_________________

44 let, plikace 23. 3. 2011, B�eclav
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bestickova



Zalo�en: 28.7.2008
P��sp�vky: 356
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 5:06 pm    P�edm�t: Citovat

Chlebov� pol�vka

Na oleji osmahnu cibulku,a� je sklovat�,p�id�m �esnek,chvilku je�t� sma��m,pak p�id�m p�r zrn��ek km�nu,kdo nem� r�d,tak mlet�,nech�m provon�t,zaleju vodou a p�id�m na kosti�ky nakr�jen� star�� chleba,va��m zhruba 45 minut,dokud se chleba �pln� nerozva��,rozm�ch�m ho metli�kou, a bud klepnu vaj��ko a p�id�m petr�elku nebo d�m jen major�nku a �esnek,dosol�m a dopep��m podle chuti..[/quote]
_________________
[/url]


[/url]
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
jane-jane



Zalo�en: 26.8.2010
P��sp�vky: 657
Bydli�t�: Krakono�ovo

P��sp�vekZaslal: st duben 27, 2011 5:09 pm    P�edm�t: Citovat

Bobul....super tip s ko�en�m.... nov� a cel� pep� d�v�m do v�var�.....a h�eb��ek jen do cibule, kdy� pe�u r��i....ale zkus�m i do pobliffky Wink

Annax
..... tento z�klad d�l�m na jeden druh kv�t�kov�...... je to super..... nemus� se ni��m zahu��ovat.......

to� Mony & spol. z�jemkyn�.... dal�� pobliffka kv�t�kov� - j�kov� z�klad - m�slov� j�ka,do kter� klepneme vejce - tak jak popsala Annax v��e - zelen� ko�en� d�v�m a� nakonec a ji� neva��m, aby zachovalo event. chu� a v�ni......
do z�kladu nalijeme pot�. mno�stv� vody.... cca 0,3 l na osobu Wink ..... a p�id�me na mal� r��i�ky rozebran� kv�t�k /kdy� sp�ch�m, tak ho prost� pokr�j�m a basta fidel/...... p�id�v�m masox, event. trochu vegety jako Annax - na m�rn�m plameni va��m do zm�knut� karfioooolu. Dochut�m sol�, b�l�m pep�em a mu�k�tov�m kv�tem. Pokud se v�m zd� poblifka ��dk� a chcete ji trochu zahustit, tak m��ete v tro�e smetany rozklechtnout jeden �loutek a za st�l�ho m�ch�n� vl�t do vrouc� pol�vky. Nakonec p�id�m petr�elku, nebo n�co zelen�ho pro voko:-)
_________________

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18let� dcera*ch�paj�c� p��tel bez chapadel Smile)
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Petra Hellingerov�



Zalo�en: 17.3.2007
P��sp�vky: 173
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: so kv�ten 07, 2011 6:54 am    P�edm�t: Citovat

Zdarec ten pudink bez va�en� je skv�lej, ur�it� zn�te i hrk hrk buchtu Laughing Laughing do m�se s poklopem d�te tento pudink, �leha�ku, ztu�ova� �leha�ky, n�jak� ovoce kdo chce i vanil.cukr m�su zav�ete, n�kolikr�t zat�epete a a� to ztuhne je hotovo a m��ete d�t na pi�kotov� t�sto, posypat grankem nebo strouhanou �okol�dkou a hotovo, je to ot�zka chvili�ky a v�em to moc chutn����
_________________
26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 34, 35, 36  Dal��


P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R