Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bestickova
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Arielko!!Já jsem třeba po operaci prášky drtit nemusela,s jejich polykáním jsem vůůbec problémy neměla a do dneska nemám,dokonce i ráno před operací jsem je musela polknout,jen na Jipce mi je nedávali,ale hned po návratu na norm.pokoj už zase ano.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 12:58 pm Předmět: :-) |
|
|
Tak by to mohlo být třeba v pohodě, no uvidim jak pochodim v nemocnici... je to asi u každého jinak, nechám se překvapit ale děkuju...... _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Arielko!
Já taky nemám žádný problém s polykáním léků. Úplně v pohodě. Jak jsem byla v nemocnici už na normálním pokoji, tak mě dali 2 velký Paraleny, měla jsem strach, že to nepůjde, ale pohoda. Každý to má asi jinak. Držím pěstičky, určitě to zvládneš, neboj  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
Arielko po tubulizaci nemusiš drtit, ty co drtili jsou po bandáži - tam se musí. Prášek neprojde skrz utaženej žaludek, u tubulizace to je jinak. Takže buď naprosto v pohodě. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so leden 03, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
Ano, ano, souhlasím s Martinou - právě jsem to chtěla napsat S tím drcením léků to souvisí s druhem operace. Dostala jsem po bandáži na pokoj porcelánový hmoždířek a drtila. U té antikoncepce to bylo spíš pro formu, jsou to fakt malé tabletky, ale kdo musí brát na tlak, na srdce apod., tam už by po bandáži možná mohl být s velikostí léků problém. U tubulizace to myslím nehraje roli. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so leden 03, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
Gábina napsal: | Ano, ano, souhlasím s Martinou - právě jsem to chtěla napsat S tím drcením léků to souvisí s druhem operace. Dostala jsem po bandáži na pokoj porcelánový hmoždířek a drtila. U té antikoncepce to bylo spíš pro formu, jsou to fakt malé tabletky, ale kdo musí brát na tlak, na srdce apod., tam už by po bandáži možná mohl být s velikostí léků problém. U tubulizace to myslím nehraje roli. |
To máte pravdu, u tubulizace dělá problém jen voda, kterou se to musí zapít, teda jen ze začátku. Těsně po operaci jsem byla ráda když jsem do sebe dostala 1/2 skleničky vody za 1/2 den. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: so leden 03, 2009 4:59 pm Předmět: :-) |
|
|
To mě už taky napadlo, jak ty prášky zapiju, ale naštěstí mi nikdy nedělalo problém léky třeba jen spolknout, téměř bez vody, tak to myslím pujde... _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so leden 03, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem v novém roce, dočítám a nestačím se divit, hodně nových lidí, ale i starých tváří a že Vám to všem tak pěkně jde. No mě Vánoce nadělily plus 2 kg, tak se teď stažím je dostat dolů a je to fuška. Jinak mám jít na kontrolou k dr. Doležalové myslím 13.1., ale nejsem si jista a deníček mám v práci, ale určitě ráno. Jsem teď vyfouklá, takže bandáž propustí skoro vše a já se musím moc a moc krotit.....ale cvičím poctivě každý den hodinu.....tak to snad nebudu pokárána...minule jsem taky nabrala, ale tuky se měnily na svalovou hmotu a to se dr. líbilo. Zajímalo by mě a nikde jsem to nenašla a nedokážu si to představit, kolik třeba když zhubnu kilo tuku a přeměním jí na svalovou hmotu, kolik váží ta svalová hmota...snad mi rozumíte......1 kg tuku= ? kolik svalové hmoty???asi...nemám vůbec žádnou představu a nikdo mi to ještě nebyl schopen zodpovědět.......Dočítám a budu se Vám teď doufám moci více věnovat. Všechny Vás zdravím a držím palečky, aby se Vám v novém roce vyplnila i ta nejtajnější přání, byly jste zdravé a kila aby Vás navždy opustila. Mějte se krásnoučce......Martina _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so leden 03, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Martinko zdravím a přeji také jen to nej v novém roce jsem moc ráda, že jsi mezi nás zase po delší době přišla a hlavně, že budeš chodit častěji už se těšíííííím  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jola
|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:31 am Předmět: Tubulizace |
|
|
Dobrý den přeji,chci se vás jen zeptat,zda jste někdo nepodstoupil tubelizaci v Turnově u doktr.Hrubého???Děkuji za odpovědi _________________ Zdarec lidi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
Jolo děvčat je tu hodně. Hannach, Martina... oni se ti děvčata určitě ozvou. Hodně zdraru. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: st leden 07, 2009 9:10 am Předmět: |
|
|
Ahoj Jola, mám taky za sebou operaci v Turnově u Mudr. Hrubého. Co bys potřebovala vědět, ptej se? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: st leden 07, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
ahojky všem, chci se zeptat na všechny podrobnosti ohledně tubulizace. Uvažuji o ní a nechci udělat stejnou chybu jako s bandem, že jsem si nezjistila všechny podrobnosti a nechala se kuchat zbytečně, protože kdyby mi někdo řekl, že to znamená doživotní nesnesitelnou dietu, tak do toho vůbec nejdu, protože se znám a vím, že dietu jsem nikdy držet nevydržela. Potřebuji něco co mi buď opravdu nedovolí sníst víc, nebo něco co zas až tak moc nepotřebuje moji spolupráci, jsem hrozná a silná vůle mi opravdu chybí. Proto budu vděčná, za každou informaci od vás tubulizovaných. Předem díky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 07, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
zuztomas zkus nejdřív adjustaci bandáže, ani tubulizace nehubne sama, musíš spolupracovat, když bys přejídala tak sval vytáhneš a když budeš uždibovat tak to taky nehubne. Než si necháš udělat takový nevratný ukon, zkus dát bandu ještě šanci, vždyt lu, Gabinka a další jsou ukázkou toho že to funguje. Když to nepujde tak tubulizace může přijít vždy. Ale jediná operace , která hubne více sama jsou operace s maloabsorbcí, dávala jsem odkaz do ostatních tam je uplně všechno vysvětleno.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st leden 07, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
Ahojky!!no já tubulizaci mám,docela hubnu,snáším to celkem v pohodě a mám tak malej žaludek,že to prostě nejde sníst víc..jednou jsem si dala o něco malinko navíc a byla to taková bolest,že podruhé jsem si to rozmyslela ale i žaludek se dá časem přežrat a roztáhnout... _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|