Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
Oli - to je neuvěřitelná věta "říkají ať už nehubnu, ale já za to nemůžu"..
Každopádně ti moc závidím a moc ti to přeju. Jsi šikulka. A sekne Ti to! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
Taky10 - moc ti přeju, aby jsi dosáhla té váhy, jakou by sis přála mít...a aby tělo a pevná vůle sekali latinu!
Já měla na začátku 7 naposledy v roce 1998 a doufám, že za 10let poté, v roce 2008 tam ta sedmička zase bude! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:44 am Předmět: |
|
|
Evi, o Tebe se nebojím a věřím Ti, myslím si, že ani k tomu nebude potřeba nový rok, jsi šikulka a s Olčou se srovnávat nemůžeme...to je nějaký jiný živočišný druh či co , mám nápad, když za to holčina nemůže, tak jí dáme sondu a bude hubnout naše kila....  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:46 am Předmět: |
|
|
Oli, doufám, že víš, že je to legrace...moc Ti to kočko přeji ať dorazíš do konce metříku a pak už jen spokojeně budeš hlídat kilíčka...jsi moje motivace a doufám, že se toho jednou dočkám...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:47 am Předmět: |
|
|
Niko, to víš, že jo, ptej se a ať má doktor hlavu jako pátrací balon a pak se s námi poděl o zkušennosti....ale to Ti ani holka připomínat nemusím viď????  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 8:58 am Předmět: |
|
|
Taky10 , ne, nemusíš mi to připomínat. Já mám hubu prořízlou a na doktory obzvlášť. To by sem se v práci zbláznila, kdyby jsem si neuměla srovnat doktory. A většinou jde o to, že děláme práci za ně. Zrovna jsem se s jedním mladým debilem, doktorem porafala. Na začátku šichty a už jsem nabroušená na celých dvanáct hoidin, co budu v práci.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
Niko, nenechej se rozhodit, je to sice doktor, ale je to jenom chlap hlavně myšlením a kde by ti páni doktoři byli bez vás sestřiček, která umíte daleko více než oni si přeci nenecháš pokazit celou neděli i když ji máš pracovní  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
No to určitě, nějakej chlap Ti přece pokazit náladu nemůže  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
To se mi naštěstí nestalo, že by mi tu neděli pokazil. Naštěstí se mě tady kolegyně zastali. Je to vůl a navíc korunovaný!!! Díky holky, vy dokážete potěšit o když je člověk v práci. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
Teda holky já smekám. Taky10 koukám že ses dočkala vytoužené sedmičky..... no já budu ráda když se zbavím desítky )) Holky mám k Vám všem pár otázek: hned po operaci jste hubly rychle? Prostě jaké máte zhruba měsíční úbytky? Vůbec nevím co je dobře a co je špatně. A další otázka : dopřejete si i nějakou tu dobrotu a nebo jíte málo a ještě zdravě? _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
niky kašli na chcípáčka asi to dlouho neměl (anebo si to musí dělat sám) tak si léčí mindráky na někom jiným  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
lecramko, protože už máš 3 týdny po operaci tak by mě zajímalo jak se cítíš, co ti dělá problém, nelituješ, že si nešla na bandáž? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
Janaaa-nyní se už cítím skvěle. Začínám jíst všechno - to znamená už jsem zkusila maso, hroznové víno, rohlík a nic mi nedělá problémy. Ale super je že sním málo /necelou půlku rohlíku, necelý knedlík apod) a jsem najedená. Jizvy jsou zahojené a už nevím že jsem na nějaké operaci byla - i když po ní mi veselo nebylo. Ale dnes už nelituji. Pochybnosti jsem měla těsně před zákrokem - to přišel strach asi jako u každého - ale nyní jsem ráda _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
lecramko a čemu by ses ted s odstupem času chtěla vyvarovat, co ti dělalo problém, za jak dlouho po operaci ses mohla posadit nebo položit bez bolesti, jde mi o to abych věděla kdy je reálné jít do práce podle tvých zkušeností, ne podle tabulek. jak často jíš, jak je to s ostrým jídlem (já ho miluju, dokud mi pusa nehoří je to bez chuti). děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
Jani - postupně. Zatím marodím - ve středu mám kontrolu ale chci jít k doktorce v úterý a ve středu jít do práce. Určitě to chce chvíli ještě doma poležet. Já byla strašně slabá. Ale od začátku. Operovali mě ráno ve čtvrt na devět, operace trvala cca 3 hodiny ale já se probrala až ve čtyři odpoledne. Až do dalšího dne jsem ležela na ARO abych byla pod kontrolou neb žaludek může začít krvácet a byl by průšvih. Takže jsem byla monitorovaná a krmena jen hadičkama. Druhý den odpoledne mě odvezli na rentgen zda je žaludek v pohodě a pak jsem směla na pokoj. takže dva dny jsem ležela ale víceméně jsem je prospala. Třetí den jsem si dokázala dojít sama na WC a čtvrtý den odpoledne přišla první sprcha. No a pak už to bylo jen lepší. Deset dní jsem byla jen na tekuté stravě, dalších deset jen na měkké (to jsem nyní ale nic mi zatím nedělalo problém). Už se cítím dobře ale první týden co jsem byla doma jsem byla hrozně slabá. Stačilo jít k doktorce a celé odpoledne jsem prospala. Ale dnes už jsem fakticky v poho. _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|