Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 8:43 am    Předmět: Citovat

odkaz http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/operacni-lecba-tezke-obezity-bariatricka-chirurgie

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 11:27 am    Předmět: Citovat

Opět jsem musela změnit metřík....někam jsem si ten starý uložila, ale kam, to jsem zapomněla Laughing Laughing
Dala jsem si tam žábu, skáču až do stropu Laughing Laughing hurá, hurá....váha už 2 dny ukazuje 7 na začátku...já jsem tak šťastná, jak už dlouho né, ale určitě mi rozumíte...
Musela jsem se vypsat......
ALENA

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 12:29 pm    Předmět: Citovat

taky10jsem si už všimla, ale napsala jsem to na jinou diskusi Wink Wink Wink jsi borec Exclamation Exclamation Exclamation já nebudu mít 7 nikdy ani když budu v cíli Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lecramka

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 1:03 pm    Předmět: Citovat

No já si vybrala tubulizaci z toho důvodu že jsem se chtěla vyhnout cizímu tělesu - přišlo mi to tak nějak lepší mít malej žaludek. Nyní si to doslova užívám, sním malinko jídla a jsem najedená. Pokud by se roztáhl - muselo by to být přes bolest protože člověk přesně cítí kdy je plno a jde o to zda se bude cpát dál nebo ne. Ale nikdy neříkej nikdy. Tubulizace původně vznikla jako součást bypassu - ten beru jako to poslední řešení a třeba na něm za deset let také končím - ale jak říkám - opravdu když nebude vyhnutí. Zatím jsem na začátku cesty a tak je brzy na předčasné závěry.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 1:55 pm    Předmět: Citovat

Taky10 - tak to je nádhera!!!!
Tak ty už ses zbavila té osmičky... ách...já ti tak závidím... jestlipak já se toho někdy dožiju!
To musí bejt bezva pocit.. jestli se i mě někdy ukáže 79,9 a méně, tak vám slibuju, že naučím skákat samou radostí i tu moji želvu. Laughing Laughing Laughing
Olča

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 4:51 pm    Předmět: Citovat

Taky10 Martino tak to je fakt bezva jak ti to hezky jde moc gratuluju a metřík je moc pěkný pa Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 5:35 pm    Předmět: Citovat

Oli nejsem si úplně jista, ale nemělas na metříku o kilo méně, to už máš další kilo do cíle dole Exclamation Exclamation Exclamation doufám, že až tam budeš, že nás neopustíš a budeš nám fandit a psychicky podporovat Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Olča

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 7:59 pm    Předmět: Citovat

Alenko máš pravdu posunula jsem metřík o 1kg sice mi v Iscare potvrdili váhu o -1,5 kg méně, ale já čekala ještě dva dny zda si to taky ta moje váha nerozmyslí no a je z toho to kilčo dole Laughing Wink Jestli se tam dohrabu tak vás určitě neopustím a budu vás podporovat mě to taky moc pomohlo, vědět, že je na tom někdo stejně jako já a to mě moc povzbuzovalo a hnalo ku předu.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 8:22 pm    Předmět: Citovat

Olinko.. já už na Tebe nemám slov...!!!
Seš perfektní!
Jsi operovaná skoro 3 měsíce po mě a už Ti zbývá ke konci jen 5 kroků... krůčků... to je paráda...

Ale víš, co by mě zajímalo?
Jak to Tvoje tělo pozná, že už jen 5 kilo a dost.. co když Ti váha poleze dolů pořád.. třeba 10.. 15 kilo... jako to už by bylo hodně, ale nedokážu pochopit, jak a kdy to tělo ví, kdy má zabrzdit.
A proč u někoho ( u mě třeba) brzdí tak brzo! Crying or Very sad
Gábina

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 11:59 pm    Předmět: Citovat

Gratuluji všem, kterým to ubývá a přeji pevnou vůli všem ostatním. Wink Very Happy Idea Patřím k oběma skupinám, ale v té první jsem raději. Wink Laughing
Olčo - sleduji tě Wink Laughing Jsi borec a už se těším na první dokončený metřík. Laughing Jaké to asi bude - na pohled Question Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:34 am    Předmět: Citovat

Olčo, já nestačím zírat, sem z toho vedle, další kilo dole, do nového roku určitě budeš na konci metříku, ty tomu asi nevěříš, ale jak jsem tě poznala, tak já tomu věřím, já si asi dám cíl, abych dosáhla 75, to je reálný cíl a ode dneška začnu poctivě odměřovat Laughing Laughing Laughing už mám kelímek, to by bylo, aby se to nepohlo.
No, Olča nás určitě neopustí, tomu nevěřím, co by si bez nás počala.....
Laughing Laughing
Alčo, uvidíš, že toho taky jednou dosáhneš, třeba to půjde pomaleji, ale půjde

Evičko, fakt jsem se zasmála, až bude Tvoje želva skákat, natoč to, jsi šikovná, takže už si dělej trenérské zkoušky na mořské želvy, ty toho dosáhneš za chvíli
Taky10

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:37 am    Předmět: Citovat

Evčo, já jsem měla 7 na začátku někdy před 7 lety, od té doby jsem jen a jen stoupala a už to nechci opakovat Laughing Laughing Laughing
Tělo si asi samo řekne a dost, jinak si to nedovedu představit, váha se pak asi stabilizuje a jen se udržuje....no jen, to je asi stejně náročný, jak hubnutí...ne-li horší...
nika

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 6:25 pm    Předmět: Citovat

Holky pozor!! Po bypassu se vám taky může žaludek postupně zvětšit, ale je tam taky veliké riziko, že vám může prasknout - ruptura žaludku. Ale jsem ráda, že jsem to podstoupila ikdyž jsem se vlastně ještě normálně nenajedla od operace. Vždy mě doprovází bolest a nevolnost Embarassed Crying or Very sad Ale Romča tyhle potíže prý nemá, takže jsem asi nenormální. Já nevím- to vám povím, že až se za dva týdny dostanu k primáři Beňovi na Homolku, tak mám na něj tolik otázek, že z toho bude mít veeelikou hlavu. Jen doufám, že nepůjdu na kontrolní gastro nebo polikací akt - fuj Shocked Embarassed

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
marie S.

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 7:58 pm    Předmět: Citovat

niko, jestli to nebude tím že romča má jinej bypass než ty. jinak riziko a možnost komplikací je asi u všech těchto operací, já jsem zářným příkladem

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Olča

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:38 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata všem vám moc děkuju za slova chváli. No sice nevím jestli těch 5 kg ještě zdolám, ale jinak jsem moc ráda. Vůbec jsem si nedovedla představit, že se tak rychle dostanu na vytouženou váhu. Jinak metřík mám nastavený na 78 kg, to je váha kterou jsem měla když jsem se vdávala a to je už 17 let. Když jsem šla na bandáž tak jsem tajně doufala, že se snad do konce roku dostanu na váhu kolem 90 kg no a on je teprv začátek listopadu a já se blížím už k 80 kg. Jak píše Evička co budu dělat, jestli to půjde ještě dolů no já sama ani nevím nikdy jsem nebyla hubeňour tak teď snad nezačnu vysychat Razz Question Jo a ostatní co mě znají tak říkají ať už nehubnu, ale já za to nemůžu, tak říkám ještě do konce roku a dost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: