Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
Opět jsem musela změnit metřík....někam jsem si ten starý uložila, ale kam, to jsem zapomněla
Dala jsem si tam žábu, skáču až do stropu hurá, hurá....váha už 2 dny ukazuje 7 na začátku...já jsem tak šťastná, jak už dlouho né, ale určitě mi rozumíte...
Musela jsem se vypsat...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
taky10jsem si už všimla, ale napsala jsem to na jinou diskusi jsi borec já nebudu mít 7 nikdy ani když budu v cíli  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
No já si vybrala tubulizaci z toho důvodu že jsem se chtěla vyhnout cizímu tělesu - přišlo mi to tak nějak lepší mít malej žaludek. Nyní si to doslova užívám, sním malinko jídla a jsem najedená. Pokud by se roztáhl - muselo by to být přes bolest protože člověk přesně cítí kdy je plno a jde o to zda se bude cpát dál nebo ne. Ale nikdy neříkej nikdy. Tubulizace původně vznikla jako součást bypassu - ten beru jako to poslední řešení a třeba na něm za deset let také končím - ale jak říkám - opravdu když nebude vyhnutí. Zatím jsem na začátku cesty a tak je brzy na předčasné závěry. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Taky10 - tak to je nádhera!!!!
Tak ty už ses zbavila té osmičky... ách...já ti tak závidím... jestlipak já se toho někdy dožiju!
To musí bejt bezva pocit.. jestli se i mě někdy ukáže 79,9 a méně, tak vám slibuju, že naučím skákat samou radostí i tu moji želvu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
Taky10 Martino tak to je fakt bezva jak ti to hezky jde moc gratuluju a metřík je moc pěkný pa  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 5:35 pm Předmět: |
|
|
Oli nejsem si úplně jista, ale nemělas na metříku o kilo méně, to už máš další kilo do cíle dole doufám, že až tam budeš, že nás neopustíš a budeš nám fandit a psychicky podporovat  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
Alenko máš pravdu posunula jsem metřík o 1kg sice mi v Iscare potvrdili váhu o -1,5 kg méně, ale já čekala ještě dva dny zda si to taky ta moje váha nerozmyslí no a je z toho to kilčo dole Jestli se tam dohrabu tak vás určitě neopustím a budu vás podporovat mě to taky moc pomohlo, vědět, že je na tom někdo stejně jako já a to mě moc povzbuzovalo a hnalo ku předu. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Olinko.. já už na Tebe nemám slov...!!!
Seš perfektní!
Jsi operovaná skoro 3 měsíce po mě a už Ti zbývá ke konci jen 5 kroků... krůčků... to je paráda...
Ale víš, co by mě zajímalo?
Jak to Tvoje tělo pozná, že už jen 5 kilo a dost.. co když Ti váha poleze dolů pořád.. třeba 10.. 15 kilo... jako to už by bylo hodně, ale nedokážu pochopit, jak a kdy to tělo ví, kdy má zabrzdit.
A proč u někoho ( u mě třeba) brzdí tak brzo!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 11:59 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji všem, kterým to ubývá a přeji pevnou vůli všem ostatním. Patřím k oběma skupinám, ale v té první jsem raději.
Olčo - sleduji tě Jsi borec a už se těším na první dokončený metřík. Jaké to asi bude - na pohled  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Olčo, já nestačím zírat, sem z toho vedle, další kilo dole, do nového roku určitě budeš na konci metříku, ty tomu asi nevěříš, ale jak jsem tě poznala, tak já tomu věřím, já si asi dám cíl, abych dosáhla 75, to je reálný cíl a ode dneška začnu poctivě odměřovat už mám kelímek, to by bylo, aby se to nepohlo.
No, Olča nás určitě neopustí, tomu nevěřím, co by si bez nás počala.....
Alčo, uvidíš, že toho taky jednou dosáhneš, třeba to půjde pomaleji, ale půjde
Evičko, fakt jsem se zasmála, až bude Tvoje želva skákat, natoč to, jsi šikovná, takže už si dělej trenérské zkoušky na mořské želvy, ty toho dosáhneš za chvíli _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Evčo, já jsem měla 7 na začátku někdy před 7 lety, od té doby jsem jen a jen stoupala a už to nechci opakovat
Tělo si asi samo řekne a dost, jinak si to nedovedu představit, váha se pak asi stabilizuje a jen se udržuje....no jen, to je asi stejně náročný, jak hubnutí...ne-li horší... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
Holky pozor!! Po bypassu se vám taky může žaludek postupně zvětšit, ale je tam taky veliké riziko, že vám může prasknout - ruptura žaludku. Ale jsem ráda, že jsem to podstoupila ikdyž jsem se vlastně ještě normálně nenajedla od operace. Vždy mě doprovází bolest a nevolnost Ale Romča tyhle potíže prý nemá, takže jsem asi nenormální. Já nevím- to vám povím, že až se za dva týdny dostanu k primáři Beňovi na Homolku, tak mám na něj tolik otázek, že z toho bude mít veeelikou hlavu. Jen doufám, že nepůjdu na kontrolní gastro nebo polikací akt - fuj _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
niko, jestli to nebude tím že romča má jinej bypass než ty. jinak riziko a možnost komplikací je asi u všech těchto operací, já jsem zářným příkladem _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata všem vám moc děkuju za slova chváli. No sice nevím jestli těch 5 kg ještě zdolám, ale jinak jsem moc ráda. Vůbec jsem si nedovedla představit, že se tak rychle dostanu na vytouženou váhu. Jinak metřík mám nastavený na 78 kg, to je váha kterou jsem měla když jsem se vdávala a to je už 17 let. Když jsem šla na bandáž tak jsem tajně doufala, že se snad do konce roku dostanu na váhu kolem 90 kg no a on je teprv začátek listopadu a já se blížím už k 80 kg. Jak píše Evička co budu dělat, jestli to půjde ještě dolů no já sama ani nevím nikdy jsem nebyla hubeňour tak teď snad nezačnu vysychat Jo a ostatní co mě znají tak říkají ať už nehubnu, ale já za to nemůžu, tak říkám ještě do konce roku a dost. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|