Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karla
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Ahojky děvčátka
Tak jsem včera konečně vyzkoušela to co jsem vždy chtěla )) Konečně jsem si poprvé zajezdila na kolečkových bruslích a bylo to moc fajn Hlavně sranda Byl to krásný pocit,díky operaci můžu dělat to co jsem dříve nemohla Jinak chodívám plavat a někdy šlapu na rotopedu a už uvažuji,že opráším své staré kolo a vyjedu do ulic,no uvidíme Přeji všem krásnou neděli.Pa Kája  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 10:10 am Předmět: Ahoj |
|
|
Kájo to si fakt dobrá koukám že si to užíváš Majda _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Jo je to tak - nikdy bych nevěřila, že řeknu, že mi pohyb dělá radost . Letos na jaře mi manžel koupil nové kolo, na kterém se proháním po okolí a čistím si tak hlavu od starostí všedního dne. Jednou týdně chodím na volejbal, který miluju a před těhotenstvím (a následném přibírání a přibírání a přibírání . . . ) jsem ho hrála 11 let. Kromě letních prázdnin chodím jednou týdně posilovat na Slender You stoly, občas doma cvičím s VHSkou aerobic, v zimě kolo nahradí rotoped apod. Když se dlouhou dobu nedostanu k nějakému cílenému pohybu, vyloženě mi to chybí a to u sebe považuji za obrovský posun . Dřív byl pro mě pohyb trestem . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:15 pm Předmět: karla |
|
|
Ahoj Karlo,až budeš mít oprášené to kolo,tak dej vědět.Domluvíme se a můžeš přijet k nám na kafíčko. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Gábi Hezky jsi to napsala,taky to tak cítím.Obdivuji Tě za to co jsi dokázala,jsi pro nás všechny tady velkým vzorem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Drahuško,to víš ,že jo Jen mi ho musí dát manžel do pořádku,to víš už je to hodně let co jsem nejela na kole  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčátka!!já mám dole sice je pár kileček,ale i tak se citím mnohem líp,a to že jsem o něco lehčí si všímá i mé okolí a přiznám se,že je to docela příjemné,když mě v práci někdo na chodbě zastaví a řekne,Mono,vy jste zhubla..Jasně,že zatím ještě převažují ty negativní pozámky,ale každičká,i sebemenší pochvala mě potěší a udělá mi celý den krásnějším a ty jízlivé poznámky mě pak už ani tak nemrzí.Říkám si jaké to asi bude,až budu mít za sebou resekci..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: st srpen 06, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj sportovkyně,
musím do operace co nejvíce zhubnout a tak týrám tělo na rotopedu. Ujedu 20km a šlapu to celou hodinu, ale strašně mě bolí kříž a šíje. Nemáte nějaku radu, jak " oblbnout" tělo ?
Díky za pomoc. _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
bestickova napsal: | Ahojky děvčátka!!já mám dole sice je pár kileček,ale i tak se citím mnohem líp,a to že jsem o něco lehčí si všímá i mé okolí a přiznám se,že je to docela příjemné,když mě v práci někdo na chodbě zastaví a řekne,Mono,vy jste zhubla..Jasně,že zatím ještě převažují ty negativní pozámky,ale každičká,i sebemenší pochvala mě potěší a udělá mi celý den krásnějším a ty jízlivé poznámky mě pak už ani tak nemrzí.Říkám si jaké to asi bude,až budu mít za sebou resekci..  | Tý jo ty jsi dobrá koukám kde začínáš, tady se rodí další rekordmanka. Jaké negativní poznámky? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:20 am Předmět: |
|
|
Gabča napsal: | Ahoj sportovkyně,
musím do operace co nejvíce zhubnout a tak týrám tělo na rotopedu. Ujedu 20km a šlapu to celou hodinu, ale strašně mě bolí kříž a šíje. Nemáte nějaku radu, jak " oblbnout" tělo ?
Díky za pomoc. | Máš blbý stroj, určitě na tom nemáš správný posed, protože normálně by tě neměla bolet minimálně ta šíje. Jestli tě ale bolí záda, teď to taky prožívám, tak šlapej kratší dobu. Dej si jen 30 maximálně 45 minut a uvidíš. Na záda by to chtělo CVIČIT !!! Neuroložka mi řekla, že na moje záda (chronický houser nějaké blbě postavené obratle) jsou kolo a rotoped jako rehabilitace nevhodné. Fakt že jo, nevydržím dlouho, 45 minut je strop.
Chce to chodit pravidelně plavat a cvičit rehabilitační cviky na záda a posílit příslušné partie. Mně to taky tahají záda za jiné části těla a proto mám problémy. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 2:38 pm Předmět: Gábi, |
|
|
zkoušela jsi rehabilitační míč? Myslím, že je skvělý pro všechny váhové kategorie.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
24.06. 2008 úprvní doplnění, 2 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:57 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
AHOJKY VE SPOLEK JÁ MÁM TAKY MÍČ MNĚLA JSEM HO POUŽÍVAT KDYŽ JSEM MARODILA ZE ZÁDAMY A OPRAVDU TO POMOHLO A TO MŮŽU I PŘIHUBNUTÍ DENNĚ CVIČIT JÁ TEDA JEŠTĚ NEMÁ, SIC PO OPERACI ALE KDYŽ TO POMŮŽE TAK PROČ NÉ.RENDY _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
[quote="trixl"][Máš blbý stroj, určitě na tom nemáš správný posed, protože normálně by tě neměla bolet minimálně ta šíje. Jestli tě ale bolí záda, teď to taky prožívám, tak šlapej kratší dobu. Dej si jen 30 maximálně 45 minut a uvidíš. )
Rotoped mám origoš Kettlera a nic jsem na něm neupravovala, je až do váhy 150kg. Vím že hodina je dlouhá, ale doktor mi řekl, že půl hodiny je celkem k ničemu. Tuky se odbourávají až v druhé půl-hodině. Musím zhubnout, jinak mě nebudou operovat a já už takhle dál nemůžu.  _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:15 pm Předmět: SPORT |
|
|
AHOJÍK A KDY TĚ ČEKÁ OPERACE A KOLKIK MUSÍŠ DÁT DOLŮJÁ JSEM PŘI PRVNÍ NÁŠTĚVĚ VÁŽILA 103 A TED JSEM ZA 14DNÍ CO MÁ DOVČU TAK JSEM NABRALA O 3 KILA NAVRH TAK TUDIŽ MUSÍM DO OPERACE ZASE TY 3KILA DÁT ASI DOLŮ RENDY _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
]Tý jo ty jsi dobrá koukám kde začínáš, tady se rodí další rekordmanka. Jaké negativní poznámky?[/quote]
ahojky!§tak to víš,žádné z nás na náladě nepřidají poznámky o slonicích,hrošiciích,velrybách a tak podobně!§myslím,že to každá z nás určitě někdy zažila,bohužel..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|