Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 815, 816, 817 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 3:00 pm    Předmět: Citovat

sem nevěděla, že jsem zmanipulovaná jinou osobou a můj názor se považuje za zmanipulovaný... Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

Mattoni víš jak to je s tou husou ne? A taky určitě víš, že se nemá citovat Rolling Eyes Laughing Laughing
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 4:09 pm    Předmět: Citovat

Petra Hellingerová
jj, vím, jak je to s tou husou, taky sem chodí... a né jedna...

a ty citace prosím něřeš, necituji sama a nevšimla jsem si, že by si napomínala i ostatní, kteří citovaly předemnou...

a myslím, že v sekci Forum o foru citovala i Sibyla mě, tak ji taky upozorni, když napomínáš mě... Laughing Laughing Laughing Wink
jo... a taky nezapomeň napomenout admina, taky citoval... ve foru o foru abys to nemusela hledat... Laughing Laughing Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

Mattoni díky,ale nemusíš mě radit koho mám napomínat Laughing Laughing a vůbec, nebudu se tady dohadovat jak malý děti...... Laughing Laughing
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 5:41 pm    Předmět: Citovat

Ahooooj vsechny Smile
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Confused Nedocitam a neresim-ani nevim oco slo Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
My jsem byli u tchanovcu na sjezdu rodaku a byl to narocny vikend Smile Smile Shocked Uz jsem na to asi stara nebo co Embarassed Laughing Tesim se vecer do postele jako maly decko Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 5:41 pm    Předmět: Citovat

Ahooooj vsechny Smile
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Confused Nedocitam a neresim-ani nevim o co slo Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
My jsem byli u tchanovcu na sjezdu rodaku a byl to narocny vikend Smile Smile Shocked Uz jsem na to asi stara nebo co Embarassed Laughing Tesim se vecer do postele jako maly decko Smile Smile Smile
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 5:42 pm    Předmět: Citovat

Ahooooj vsechny Smile
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Confused Nedocitam a neresim-ani nevim o co slo Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
AlenaM

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 6:14 pm    Předmět: Citovat

Holky a kluci,poslušně hlásím,že hned ráno letím na chiru na stehy po abdom. Rolling Eyes Laughing Doufám,že tam nestrávím půl dne. Rolling Eyes Rolling Eyes Všechny moc zdravím. Razz

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Cozumel

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:35 pm    Předmět: Citovat

ahojky, mám dotaz. Od zítřka bych mohla přejít na normální stravu, jen nevím, jak to praktikovat. Vím, že můžu max. 150 ml, ale nechce se mi jídlo cpát do kelímku od jogurtu. Nemáte ponětí, kolik je to např. v gramech? Je 150 ml 150 g? Nebo jak jste to vážili? Nechci si toho brát moc, ale taky toho nechci jíst zbytečně málo. Díky moc. Eva

Eva, 44 let. Plikace 8.6.2011, OB klinika Praha
Cozumel

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky. Mám dotaz. Od zítřka bych mohla přejít už na normální stravu, jen mám trochu problémy, jak to jídlo vážit, abych získala 150 ml. Nechce se mi to cpát do jogurtového kelímku, a nevím, jestli 150 ml = 150 g. Nechci si toho do práce nosit moc, ale taky nechci, aby toho bylo málo. Nějak to nedokážu odhadnout. Díky moc

Cozumel

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:39 pm    Předmět: Citovat

hm, tak už jsem zaslala 2x dotaz, a opět se to nezobrazuje, takže to asi nefunguje Crying or Very sad No, zkusím to zítra

Kachna

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Ahojky po mé delší odmlcem ale těhu nejsem vím to na 99,99%, zítra si už jen jedu pro ofiko výsledky z krve a ukončit marodní, kterou mi nechtěli v pátek ukončit,když to nemají z krve potvrzené,ale má celké silná MS a 2 neg.testy myslím nelžou Sad , tak jsem si týden zadepkovala poplakala, a to i přesto,že jsem si myslela,že to ustojím, no asi je toho na mě už za těch 8 let moc, 8 inseminací, a teď 1 IVF, a nikdy nic, je asi moc i pro silnějši povahy Sad do toho mé onemocnění centrálního nervového systému, usazené v pravé půlce mozku, které to dost komplikuje,taky se mi splašila štítná žláza a málo narozdíl ode mě pracuje, tomu taky nepřidá, takže jsem si týden depinkovala a poplakala,ale už je mi lépe, a dnes jsem si bodla snad poslední injekci mám na břiše výstavu modřin, včera jsem to počítala a za ten měsíc jsem do sebe napíchala 43 injekcí Sad Jediné co mi vadí je, že mě dost bolí hlava, ale měřila jsem si tlak a 97/61 asi bude ta příčina, tak uvidím, chci si skáknou za mým gyn. a nechat si napsat žádanku na imunologii, tak uvidím jak pochodím, musí být předsi někde příčina, když jsme oba v pořádku a já za dobu snažení shodila 60 Kg a ani ťuk Sad tak jsem se tu rozkecala a už nebudu s Tímto minimálně do října otravovat, další pokus prý nejdříve za 2 měsíce Sad tak si užiju Krakonošovo a pak Egypt a hurá na to Wink
Kachna

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Ahojky po mé delší odmlcem ale těhu nejsem vím to na 99,99%, zítra si už jen jedu pro ofiko výsledky z krve a ukončit marodní, kterou mi nechtěli v pátek ukončit,když to nemají z krve potvrzené,ale má celké silná MS a 2 neg.testy myslím nelžou Sad , tak jsem si týden zadepkovala poplakala, a to i přesto,že jsem si myslela,že to ustojím, no asi je toho na mě už za těch 8 let moc, 8 inseminací, a teď 1 IVF, a nikdy nic, je asi moc i pro silnějši povahy Sad do toho mé onemocnění centrálního nervového systému, usazené v pravé půlce mozku, které to dost komplikuje,taky se mi splašila štítná žláza a málo narozdíl ode mě pracuje, tomu taky nepřidá, takže jsem si týden depinkovala a poplakala,ale už je mi lépe, a dnes jsem si bodla snad poslední injekci mám na břiše výstavu modřin, včera jsem to počítala a za ten měsíc jsem do sebe napíchala 43 injekcí Sad Jediné co mi vadí je, že mě dost bolí hlava, ale měřila jsem si tlak a 97/61 asi bude ta příčina, tak uvidím, chci si skáknou za mým gyn. a nechat si napsat žádanku na imunologii, tak uvidím jak pochodím, musí být předsi někde příčina, když jsme oba v pořádku a já za dobu snažení shodila 60 Kg a ani ťuk Sad tak jsem se tu rozkecala a už nebudu s Tímto minimálně do října otravovat, další pokus prý nejdříve za 2 měsíce Sad tak si užiju Krakonošovo a pak Egypt a hurá na to Wink
Kachna

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:59 pm    Předmět: Citovat

Jěšte musím souhlasit se Smolinkou Lucky svatba byla nádherná a pohodová, a Lucie v krásných žlutých šatech s motýlkama byla jak víla Wink Zdrželi by jsme se tam déle, ami s manžele jsem slavily 6-té výročí sňatku a měli naplánovanou večeři, no já z ní mám ještě 2/3 v lednici Wink
Sibyla

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 9:08 pm    Předmět: Citovat

Petra Hellingerová napsal:
Sibylo souhlasím s tebou!!!!!

Je mě špatně z toho co se tu děje!!!!Toto fórum mě dost pomohlo, nepřipadá mě vůbec zastaralé a že jsou nějaké problémy? Určitě bude admin pracovat na zlepšení.....

Nevím jak to bylo v pohádce o Krysaři , ale připadá mě to, jak v nějaké sekťe, určitý lidi se můžou posr*t z vůdce sekty, kteréj je dokonale zmanipuloval Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing

Díky Peťo Wink

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 815, 816, 817 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: