Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
mildo
S TĚMA METŘÍKAMA MÁŠ PRAVDU PŘEDSEDO!!! NAPROSTO S TEBOU SOUHLASÍM!!!! _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
|
účetní Martina
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
lenkakv - obrovská gratulace k doc. _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Mildo třeba moje váha na metříku 123kg je váha v den opky _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
LF
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
milda: Proč tak jedovatě? Třeba dělá něco špatně a neví o tom. Nebo má jiný problém. To, že nemůže zeleninu je individuální. Stejně tak jako jsou tady lidi kteří nemohou např. rýži protože je tlačí tak třeba já můžu absolutně všechno a nic mi nedělá problém. Je naprosto individuální věc. A s tím jsme do toho šly, že jsou tady jistá rizika a že se může stát, že něco nám ten žaludek třeba nevezme. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mattoni
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
milda
to, že nemůže čerstvou zeleninu, tak to je jedna z mála, kterým to bohužel žaludek nepřijme... já taky nemůžu kysané zelí, dřív ano... po operaci se chutě mění, takže je možné, že to, co člověk jedl normálně jako třeba já to zelí, tak už se chuť změní a já už zelí kysané nemůžu už vůbec, pouze sladké...
nezvladatelný hlad? tak já sama za sebe můžu napsat, že nezvladatelný hlad nepociťuji protože žaludek už mi neříká, mám hlad, chci jíst... to už po tubu neznám
co se týká metříků, je to každého věc, já jsem si dávala startovací váhu takovou, jakou jsem v té době měla, jinak maximum bylo přes 160kg, ale v tu chvíli už aktuální nebyla, když jsem přišla na forum, tak jsem tam dala aktuální... tedy i startovací _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
anulacek
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
milda: já jsem si dala nejdříve maximální váhu, ale změnila jsem ji právě na váhu v den operace, abych sama věděla, kolik jsem od té doby zhubla...
Nemyslím si ale, že by to mělo vliv na to, že někdo dostane hlad a přibírá...je to zvláštní, nehledě na to, že já si např. nedovedu představit, že bych měla dostat do žaludku víc, než teď, navíc se prý odstranila část žaludku, která je elastická a zůstala ta méně elastická, která by se neměla jen tak natáhnout...No je to opravdu zvláštní a k doktorovi bych šla už po prvních pár kilech... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sibyla
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Mildo, hodně lidí má jako nejvyšší váhu tu v den operace. Někdo se snažil a před opkou něco zhubnul, třeba jako já 5 kilo, ale to jsem 3 týdny jedla jen zeleninu a kuřecí maso, trápila se hladem a modlila se, ať už to skončí a já nemusím šílet z chutí, na normální jídlo. Kdybych neměla strch, že když nezhubnu, neudělají mi operaci a kdybych neměla jasný konec toho trápení, nevydržela bych to ty 3 týdny. Operace je berlička, to se tu píše stále dokola, ale přiznejme si, že lépe se dodržuje režim s malinkým žaludečkem, než s tím obrovským, rozežraným panděrem, co máme před operací. Zklamat může každý, nejhorší je to neřešit a stydět se. Tam jsme přece už byli. Já za sebe doufám, že mě problémy jako má Iva nepotkají, ale kdyby se to stalo, budu bojovat jako lev, tuhle úžasnou šanci na nový život si nechci nechat uniknout. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
|
anulacek
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měla maximální váhu jen o dvě kila větší, než v den operace. Nemyslím si, že by tato skutečnost až tak zkreslovala statistiky _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 6:49 am Předmět: |
|
|
Všem moc gratuluji k výsledkům.Jste úžasní.Na to,že můžeme přibrat se musíme připravit a nevzdat to a bojovat!Stojí to za to.Jen jsu sama zvědavá jak to zvládnu _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
|
milda
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Asi máte pravdu děvčata.
já jsem momentálně týden před operací a tak mi hlava šrotuje. Pořád bojuji s pochybnostmi, jestli se nenechám akorát zmrzačit. nicméně 20 let se snažím držet diety a výsledek byl letos na vánoce 143 kg.Ovšem dnes mám 125 po celkem dietce pro mne pohodové. Ráno snídám biftek, obědvám rybičku, večeřím kuřátko a podobně. kila jdou dolů a já se cítím plný síly. Předoperační rozbory ukazují optimální hodnoty, ikdyž do sebe peru jen bílkoviny. A zeleninu a moc. Tu já miluji a proto mě ta informace od Ivy tak nakrkla. pořád nade mnou ale visí ta otázka, potřebuji tu operaci opravdu?
Racionální odpověď je jasná, ANO, jinak trvale nezhubnu. Ale teď mi svírá prdelka ,tak možná potím nesmysly. Já už jsem takový přemýšlivec, tak sorry, jestli jsem se někoho dotknul. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sibyla
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Mildo, takové myšlenky napadají asi každého před operací. Ale až to má člověk za sebou, otřepe se z operace a kila letí dolů, tak už jen jásá a říká si, že na to měl jít dávno _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mattoni
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
mildo
ničeho se neboj... není čeho, děláš správnou věc a co se týká strachu, ten překonáš a pak po opce zjistíš, že strach si měl úplně zbytečně...
já měla spíš strach z toho, že mě potká infarkt, mrtvice, cukrovka... s mou bývalou váhou...
a na operaci se tak těšila... to zvládneš... držím palce _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Iva63
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
Mildo,to mě mrzí, že jsem tě tak rozhodila. To, že jsem 11 kg přibrala, neznamená, že přiberu zpátky všechno. I nyní, skoro po 3 letech nesním normální porci jídla. Po operaci jsem snědla půl jogurtu a už jsem nemohla, dneska sním jogurt celý a k němu půl rohlíku. Je fakt, že se mi úplně změnily chutě, před operací jsem nebyla nikdy moc na sladký, raději jsem si dala půl metru klobásy než dort. Dneska o uzeniny nestojím a spolknu ten dort. Chutná a v žaludku netlačí. Proto mi váha leze nahoru. Ale dodnes říkám, že operace bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě. Nikdy bych nedala dolů to, co jsem dala. Vždycky to byl jen jo-jo efekt. Jen jsem chtěla říct, že se udělá chyba a váha si klidně leze zpět. A když se už člověk jednou dostane na skoro ideální váhu, tak se už nedá a bojuje, aby to nešlo zpět. Nelituji, že jsem do operace šla, a kdybych se měla znovu rozhodnout, nepřemýšlím a jdu zas. Říká se sdělená starost - poloviční starost a tady byla vždycky spousta chápajících lidiček (kdo jiný tyto starosti pochopí než ten, který totéž prožívá), kteří poradili, povzbudili,proto jsem své starosti sem napsala. Mrzí mě to, kdybych věděla, že to způsobí takovou nevoli, nesvěřovala bych se. Omlouvám se tedy tímto. Ale mimochodem,asi mě to nakoplo, omezila jsem sladký a dneska mám o kilo méně. Docentůru nepustím! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg
Naposledy upravil Iva63 dne so červenec 09, 2011 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:08 am Předmět: |
|
|
Ivo co Tě to napadlo se omlouvat!?! Nemáš naprosto proč! Odvolej to!
To, co jsi nám svěřila, sem patří! Milda v tom guláši plaval i bez Tvého přičinění. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mattoni
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:29 am Předmět: |
|
|
Iva63
Ivo, určitě se za nic neomlouvej, je moc dobře, že si to sem napslala, tak, jak píše bossice.
Informace jsou důležité a ještě důležitější pro ostatní ikdyž se nedaří, je to třeba napsat a podělit se i o to své trápení. Proč by si měla trpět a být tiše a trápit se, že si přibrala... potkat to může každého znás a je tedy o tom třeba vědět...
Už to, že máš kilečko dole je úspěch, takže upisuj...GRATULUJI...
Jinak se zeptám, zda si volala doktorovi na kontrolu nebo jestli o tom přibírání ví a co na to říkal?
milda se sice zalekl, ale s tím je třeba počítat, že některé rizika se naskytnout mohou, s tím snad počítá každý, že se mění chutě, že se váha zastaví a třeba ve tvém případě i přibere... nemůžeme kolem sebe přece chodit po špičkách a vidět vše růžově... _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|