Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 808, 809, 810 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AlenaM

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:29 pm    Předmět: Citovat

Baruška77 no co to jeAlušo,ty jsi tady a ani mi nepísneš? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Věděla jsem,že se ti podaří najít nás. No a ted už ti každý rád poradí,když bude vědět.Je mi fajn a dobře jsi mi poradila s tím mýdlem. Laughing Laughing Laughing Krásně se mi to hojí.Ale znáš mě. uklid a žehlení mi nedalo dlouho odpočívat. Ale světe div se manžel se do gruntování zapojil. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Takhle jsem zírala.

Boss zdravím a moc na tebe myslím. Laughing :lol

Rendykrc ahojky zlato Laughing Díky za vše. Laughing

Máca Marcelko ahoooooooooooooj. Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
AlenaM

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

Baruška77 no co to jeAlušo,ty jsi tady a ani mi nepísneš? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Věděla jsem,že se ti podaří najít nás. No a ted už ti každý rád poradí,když bude vědět.Je mi fajn a dobře jsi mi poradila s tím mýdlem. Laughing Laughing Laughing Krásně se mi to hojí.Ale znáš mě. uklid a žehlení mi nedalo dlouho odpočívat. Ale světe div se manžel se do gruntování zapojil. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Takhle jsem zírala.

Boss zdravím a moc na tebe myslím. Laughing :lol

Rendykrc ahojky zlato Laughing Díky za vše. Laughing

Máca Marcelko ahoooooooooooooj. Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Annax

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

áááá, tak shoda jmen! Já občas hraju Very Happy Very Happy Very Happy

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 6:24 pm    Předmět: Citovat

Krásný slunečný podvečer z Krakonošova vinšuju ceckejm společnejm diagnozám Laughing Laughing

AlenkoM
....gratuluju k plochému bříšku a tiše závidím tvou odvahu Wink ...jsi úžasná kočka, doufám, že tě budeme moci na živo okouknout v Krakonošově Wink

Sibyl...díky za tip ... funguje Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
alecram36

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 6:47 pm    Předmět: Citovat

Ták a zítra po měsíci a půl poprvé do práce!! No nějak se mi nechce Surprised Shocked Cool

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
bobule

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 7:25 pm    Předmět: Citovat

alecram
tohle budu psát já v září s menším rozdílem ... půjdu po roce a půl a už teď se mi nechce Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Vlada

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

AlenkoM zlatíčko moje tak teď jsem zhlídla ještě jednou tvoje fotky na rajčeti a porovnala s tou z nemocnice ty by si teď mohla mít na každým prstě 2 chlapy.Ty jsi taková krásná kočanda.

Jinak všem přeju krásnej večer,holky mě je tak dobře jak kdybych na žádný opce nebyla Laughing jen co mě štve od pátku jsem nebyla na velký a to neznám ,vždycky jsem chodila dobře

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
verca

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

bobul to dáš, věříme Ti Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Annax

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 7:53 pm    Předmět: Citovat

Vlado
Není příjem - není výdej Laughing
To je dobře, že Ti je dobře Wink

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Lucinka

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 7:59 pm    Předmět: Citovat

Zdravím Vás skoro po týdnu Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Iva63

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 9:45 pm    Předmět: Citovat

Jituško, Hrubáčkovi jsem ještě nevolala, ještě jsem se neodhodlala říct mu, že mi váha opět leze nahoru. Zatím je strach a stud silnější než já, ale několikrát jsem už měla telefon v ruce a chtěla mu volat. Až se odhodlám, tak samozřejmě zavolám kdy přijedu. Taky tě ráda uvidím. Samozřejmě, že stres se školou mám, není to procházka růžovou zahradou a jak víme , stresy se pěkně zažírají. I když dodnes normální porci jídla nesním, je spousta pochoutek, které žaludku nevadí, ale přibývá se po nich. Čímž samozřejmě nechci říct, že bych se ládovala jako před opkou,ale sním toho určitě víc než před rokem.
Verčo, děkuji za povzbuzující slova. Určitě se ozvu, doufám, že s lepší zprávou. Od začátku jsem říkala, že bych to potřebovala propojit z krku rovnou do pr.. Very Happy, nechci tahat opět to, co jsem spoustu let nosila. Mám vztek sama na sebe.

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Klokan

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 9:46 pm    Předmět: Citovat

Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš."
Prase: "Jé ty jsi četla můj horoskop?"
Kočka: "Ne, kuchařku."

Akce Macropus, čili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnově
bossice

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 11:00 pm    Předmět: Citovat

Helejse, Klokane, Ty si s tím žrádlem nedáš pokoj! Vždy, když se zjevíš, můžu se z toho zjevit Rolling Eyes Laughing .

Ivo při první příležitosti zvedni telefon a k Hrubáčkovi se objednej. Je sice jasný, CO ti doporučí, to sama taky dobře víš, ale bude to první krok k tomu, aby Tě to trochu povzbudilo a nakoplo. O tom, jak těžký je znovu nepřibírat, Ti můžu napsat román a určitě i spousta dalších lidiček tady.

Škoda, že jsi se nedostala na náš srazík, mohly jsme to pěkně probrat.
Když se začteš do mého podpisu, tak se zděsíš. Vidíš, co dělá váha mně? Ale prostě to nemíním vzdát, jen, co doberu ATB, tak se do toho opřu. Mám slíbený na podzim ořez pupku, tak bych nerada, abych se toho musela zříct. A pokud vím, Tebe to čeká taky + kýla. Jasně, teď nad tím ani nepřemýšlíš, ale až dáš zas pár kilo dolů, bude to opět aktuální. Hlavně se nepokládej a teď přes prázdniny se uklidni a uvidíš, že to zvládneš. Držím Ti palce. A pozdravuj doma, jistě máš v blízkých velkou oporu.

Rendy nazdárek, otrávená nefunkcí fóra víc než před týdnem? Nojo, už mě to taky prudí.

Ale našla jsem si fintu, jak to všechno obejít, nedávno jsem to tu psala, trochu jinak, než to dělá Sibyla. Zkrátka vynalézavosti se meze nekladou Cool .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
bossice

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 4:31 am    Předmět: Citovat

Baruško áááááááááá, teď mi něco blýsklo...že Ty jsi ta, co máš kovového motýlka na dvanáctníku? Cool Cool Cool

All hezké ránko přeju! Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne čt červenec 07, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 5:14 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem Wink

Včera jsem zakládala 2x nové téma na náhradní funkční forum po dobu, co tohle bude tak nějak nefunkční - nezobrazilo se to, tak to hodím ještě sem - bylo tam napsáno něco takového ..... jelikož a protože toto forum už nějakou dobu nefunguje tak, jak má.... můžu vám nabídnout funkční forum .... http://bariatrklub.uforum.cz/

jedná se o forum, které mělo v minulosti posloužit našemu adminovi, jako šablona, jak si představuji, aby upravil toto forum.. jelikož a protože jak všichni víme - admin přestal komunikovat, sešlo i z úpravy fora.....forum je vytvořeno - samozřejmě jako věrná kopie tohoto fora + vylepšení, které měl právě udělat admin na tomto foru.....

V žádném případě se nejedná o nové forum, nebude se tam konat ani žádné přetahování uživatelů, jako tomu je jinde.... bude sloužit pouze a jenom alternativa tohoto fora, po dobu nefungování..... něco jako propojení fora....

To je jediné, co pro vás mohu udělat, aby forum jelo alespoň na "nouzový režim" v podobě jiného, jakoby propojeného fora.......jinak na množící dotazy mohu stále odpovědět stejně - nemáme na nic pravomoce, tudíž nemůžeme ani dělat NIC s forem, aby fungovalo !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 808, 809, 810 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: