Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 808, 809, 810 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AlenaM
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Baruška77 no co to jeAlušo,ty jsi tady a ani mi nepísneš? Věděla jsem,že se ti podaří najít nás. No a ted už ti každý rád poradí,když bude vědět.Je mi fajn a dobře jsi mi poradila s tím mýdlem. Krásně se mi to hojí.Ale znáš mě. uklid a žehlení mi nedalo dlouho odpočívat. Ale světe div se manžel se do gruntování zapojil. Takhle jsem zírala.
Boss zdravím a moc na tebe myslím. :lol
Rendykrc ahojky zlato Díky za vše.
Máca Marcelko ahoooooooooooooj.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Baruška77 no co to jeAlušo,ty jsi tady a ani mi nepísneš? Věděla jsem,že se ti podaří najít nás. No a ted už ti každý rád poradí,když bude vědět.Je mi fajn a dobře jsi mi poradila s tím mýdlem. Krásně se mi to hojí.Ale znáš mě. uklid a žehlení mi nedalo dlouho odpočívat. Ale světe div se manžel se do gruntování zapojil. Takhle jsem zírala.
Boss zdravím a moc na tebe myslím. :lol
Rendykrc ahojky zlato Díky za vše.
Máca Marcelko ahoooooooooooooj.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
áááá, tak shoda jmen! Já občas hraju  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Krásný slunečný podvečer z Krakonošova vinšuju ceckejm společnejm diagnozám
AlenkoM....gratuluju k plochému bříšku a tiše závidím tvou odvahu ...jsi úžasná kočka, doufám, že tě budeme moci na živo okouknout v Krakonošově
Sibyl...díky za tip ... funguje  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Ták a zítra po měsíci a půl poprvé do práce!! No nějak se mi nechce  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
alecram
tohle budu psát já v září s menším rozdílem ... půjdu po roce a půl a už teď se mi nechce  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
AlenkoM zlatíčko moje tak teď jsem zhlídla ještě jednou tvoje fotky na rajčeti a porovnala s tou z nemocnice ty by si teď mohla mít na každým prstě 2 chlapy.Ty jsi taková krásná kočanda.
Jinak všem přeju krásnej večer,holky mě je tak dobře jak kdybych na žádný opce nebyla jen co mě štve od pátku jsem nebyla na velký a to neznám ,vždycky jsem chodila dobře _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
bobul to dáš, věříme Ti  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
Vlado
Není příjem - není výdej
To je dobře, že Ti je dobře  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Vás skoro po týdnu . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Jituško, Hrubáčkovi jsem ještě nevolala, ještě jsem se neodhodlala říct mu, že mi váha opět leze nahoru. Zatím je strach a stud silnější než já, ale několikrát jsem už měla telefon v ruce a chtěla mu volat. Až se odhodlám, tak samozřejmě zavolám kdy přijedu. Taky tě ráda uvidím. Samozřejmě, že stres se školou mám, není to procházka růžovou zahradou a jak víme , stresy se pěkně zažírají. I když dodnes normální porci jídla nesním, je spousta pochoutek, které žaludku nevadí, ale přibývá se po nich. Čímž samozřejmě nechci říct, že bych se ládovala jako před opkou,ale sním toho určitě víc než před rokem.
Verčo, děkuji za povzbuzující slova. Určitě se ozvu, doufám, že s lepší zprávou. Od začátku jsem říkala, že bych to potřebovala propojit z krku rovnou do pr.. , nechci tahat opět to, co jsem spoustu let nosila. Mám vztek sama na sebe. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klokan
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš."
Prase: "Jé ty jsi četla můj horoskop?"
Kočka: "Ne, kuchařku." _________________
Akce Macropus, čili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnově |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
Helejse, Klokane, Ty si s tím žrádlem nedáš pokoj! Vždy, když se zjevíš, můžu se z toho zjevit .
Ivo při první příležitosti zvedni telefon a k Hrubáčkovi se objednej. Je sice jasný, CO ti doporučí, to sama taky dobře víš, ale bude to první krok k tomu, aby Tě to trochu povzbudilo a nakoplo. O tom, jak těžký je znovu nepřibírat, Ti můžu napsat román a určitě i spousta dalších lidiček tady.
Škoda, že jsi se nedostala na náš srazík, mohly jsme to pěkně probrat.
Když se začteš do mého podpisu, tak se zděsíš. Vidíš, co dělá váha mně? Ale prostě to nemíním vzdát, jen, co doberu ATB, tak se do toho opřu. Mám slíbený na podzim ořez pupku, tak bych nerada, abych se toho musela zříct. A pokud vím, Tebe to čeká taky + kýla. Jasně, teď nad tím ani nepřemýšlíš, ale až dáš zas pár kilo dolů, bude to opět aktuální. Hlavně se nepokládej a teď přes prázdniny se uklidni a uvidíš, že to zvládneš. Držím Ti palce. A pozdravuj doma, jistě máš v blízkých velkou oporu.
Rendy nazdárek, otrávená nefunkcí fóra víc než před týdnem? Nojo, už mě to taky prudí.
Ale našla jsem si fintu, jak to všechno obejít, nedávno jsem to tu psala, trochu jinak, než to dělá Sibyla. Zkrátka vynalézavosti se meze nekladou . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 4:31 am Předmět: |
|
|
Baruško áááááááááá, teď mi něco blýsklo...že Ty jsi ta, co máš kovového motýlka na dvanáctníku?
All hezké ránko přeju!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne čt červenec 07, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 5:14 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem
Včera jsem zakládala 2x nové téma na náhradní funkční forum po dobu, co tohle bude tak nějak nefunkční - nezobrazilo se to, tak to hodím ještě sem - bylo tam napsáno něco takového ..... jelikož a protože toto forum už nějakou dobu nefunguje tak, jak má.... můžu vám nabídnout funkční forum .... http://bariatrklub.uforum.cz/
jedná se o forum, které mělo v minulosti posloužit našemu adminovi, jako šablona, jak si představuji, aby upravil toto forum.. jelikož a protože jak všichni víme - admin přestal komunikovat, sešlo i z úpravy fora.....forum je vytvořeno - samozřejmě jako věrná kopie tohoto fora + vylepšení, které měl právě udělat admin na tomto foru.....
V žádném případě se nejedná o nové forum, nebude se tam konat ani žádné přetahování uživatelů, jako tomu je jinde.... bude sloužit pouze a jenom alternativa tohoto fora, po dobu nefungování..... něco jako propojení fora....
To je jediné, co pro vás mohu udělat, aby forum jelo alespoň na "nouzový režim" v podobě jiného, jakoby propojeného fora.......jinak na množící dotazy mohu stále odpovědět stejně - nemáme na nic pravomoce, tudíž nemůžeme ani dělat NIC s forem, aby fungovalo !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|