Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 807, 808, 809 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

Ivo zdravím Tě! Tak to jsem netušila, že jsi na tom takhle. Nebude to taky trochu v tom, že máš stresy se školou? Každopádně je dobře, že jsi to sem písla. Už dřív sem holky, co jsou déle po opce, podobné problémy psaly. A co na to Hrubáček? Byla jsi za ním nebo pojedeš? Doufám, že mi dáš zase vědět, ráda bych Tě viděla. Ale jestli jsi od našeho posledního setkání přibrala pár kilo, ještě pořád seš šik, protože jsi byla opravdu štíhlá. (na pneumatiku nehleď)
Myslím na Tebe a drž se! Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

Krásný den všem Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:46 am    Předmět: Citovat

Krásný den přeji všem Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Krásný den přeji všem Laughing

Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:48 am    Předmět: Citovat

Krásný den přeji všem Laughing co se děje Question zase to nejde Question Evil or Very Mad

Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:59 am    Předmět: Citovat

Krásný den přeji všem Laughing co se děje Question zase to nejde Question Evil or Very Mad

Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:59 am    Předmět: Citovat

Máca

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 11:18 am    Předmět: Citovat

Jo , prdlajs ode dneška přechod na kašovitou stravu. Sad
Ráno jsem měla šílenou, ale šílenou chuť na řidká míchaná vajíčka, ale žaludek byl proti. Nejdřív bolest jak před infarktem, a pak mi to vrátil zpět. Very Happy No a to jsem měla cca 4 čajové lžičky. Ale náš pes mě miluje, zbytek dostal do misky a olizuje se ještě teď. Very Happy
Tak se ptám děvčata na nějaké kašovité jídlo? Pokuď možno teplé. Prosím o několik typů, abych neměla fádní stravu. Very Happy, Děkuji......

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Máco, teď tu asi nikdo není, když blbne fórum, pokusím se ti odpovědět.
Při kašovité jsem jedla, jogurty, přesnídávky, bramborovou kaši s pomixovaným masem, omáčky s mixovaným masem a mixovaným brambůrkem, hustější polévky-mixnuté. V podstatě můžeš cokoliv, co si mixneš, aby to mělo kašovitou konzistenci. Já jsem měla i řídké míchané vajíčko a dokonce kousíček kachny, knedlíku a zelí, ale to byl můj velký takný hřích a každé sousto jsem opravdu pečlivě žvýkala, až bylo opravdu na kaši.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii

Naposledy upravil Sibyla dne st červenec 06, 2011 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát.
Sibyla

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že jsem přišla na to, jak obejít tu chybu ve fóru. Odešlu příspěvek a zůstane mi bílá obrazovka. Nahoře v řádku, kde je http://forum.bandingklub.cz odmažu všechno to, co je za tím a dám enter a jsem na hlavní stránce fóra. Tam si vyberu, kam chci psát a dál už je to normální. Neukazuje se ten odeslaný příspěvek v pravém okýnku, vydíte tam jen toho, kdo psal před vámi, ale když diskuzi otevřete, příspěvek tam je.
Je to sice zdlouhavé, ale psát se dá. A pokud někdo má více příspěvků za sebou, může si je postupně odmazat křížkem vpravo.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 2:04 pm    Předmět: JANA Citovat

http://www.youtube.com/watch?v=NEitc1b6IKY

Parádní!!!! Ahoj Jana

[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url]
Elamicha

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 3:29 pm    Předmět: aa Citovat

Tady je táák mrtvo Shocked Rolling Eyes Exclamation no jo,všichni jsou hubený,tak leží na plážích Very Happy a mě opka teprve čeká,tak ležím doma Very Happy nevíte někdo,kde koupit levně kapesní váhu?

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
qwys

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 3:51 pm    Předmět: Citovat

Elamicha, ja sem tlusta, tak jsem v praci - nekdo musi na ty hubeny delat, aby mohli lezet na plazi Laughing Ba ne, ti, na ktere se musi delat, se uz opalovat nemusi Evil or Very Mad Twisted Evil

Nevite, jak zvladnout zaruceny navod na zhubnuti - nezrat? Rolling Eyes Zda se, ze vaha je nyni muj uhlavni nepritel... Asi v patek vytahnu brusle!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Annax

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

Elamicha
Já sedím u komplu celý den, to víš, živnostník Sad ale co psát, když tu nikdo není
Ale zahlédla jsem Tě na skreblu, teda jestli máš stejný nick Laughing

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Elamicha

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:18 pm    Předmět: aa Citovat

Gwys:tlustá nejsi,jen máš pochroumaný systém.Což pan dr.Hrubý ihned vyřeší a zase pojedeš,jak z praku Very Happy Wink
Jo ty co se opalovat nemusej,já bych jim dala,na pláž,za naše prachy Evil or Very Mad
ANNAX tak na skreble já nechodím Rolling Eyes Arrow to má jen někdo stejný nick Very Happy

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 807, 808, 809 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: