Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 801, 802, 803 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Máca
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Bossice, chachá... já, a zlaté cihly? Taky bych jich pár potřebovala. Mrkvovou a ananasovou šťávu jsem zrušila, sice jsi mi radila smíchat je s mlékem, tak dle Tvé rady zkusila a šly hned do výlévky... blééé. Já vlastně nevím jak mám jíst, nebo pít. Připadá mi, že spráskám všechno dohromady podle toho jak mě chutě honí. A že mě tedy honí.... Rajčatová šťáva zatím pro mě 1, bezvadné jsou i teplé až teplejší vývary. Dnes čerstvě uvařená slepice, výborná polévka s rozmixovanou zeleninou, část přendaná do kelímků na zmražení. Manža z té slepice udělal pro sebe a dceru slepici na paprice,... jsem jim záviděla tu omáčku s nakyslou chutí, tak šup, byla mi rozmixovaná a taky podána,... jsem si pochutnala, ale za chvíli mi dělala v bříšku paseku, no dyť tam byl ocet. No spravil to prášek na překyselení žaludku .
Netuším, proč se mi doma smějí, když si dám cca 80-100 ml pití a mám dost, jako že už jsem přežraná .
Ale už to mám za pár a ve středu budu najíždět na kašovitou stravu. Jupííí _________________
57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 12:33 am Předmět: |
|
|
bossice
tak já to dneska skusím, uvidím, v jaké náladě přijede manžel z chaty, přijede na oběd (udělám mu řízek, to on rád... ) no a tím řízkem vlastně začnu... ještě uvažuji o nějakém moučníku ale to by ho zase napadlo, že něco budu žádat no ale uvidím, jak se mi bude chtít, ale asi mu upeču míša řezy, vše na to mám, no a pak se mu ukážu v té sukni a vezmu si k tomu nějaké nevhodné boty a třeba ho to napadne a řekne sám... ty boty se k tomu ale nehodí tak jestli chceš, něco si kup... no ale to v případě, že ho to napadne... a když ne, tak až bude chtít, abych si na sebe vzala tu sukni ven, tak mu řeknu, že nemám k sukni boty a hotovo (mám, ale k té nové sukni můžou být i nové boty ) no a to taky zabere
Dneska zase vejrám, bo jsem si vzala prášek (pouze jeden) na bolest tak jdu žehlit koš prádla a pak udělám toho míšu. _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 4:24 am Předmět: |
|
|
Máco, Ty nezbednice! Tak zase omajda ze slépky? Je sice pravda, že ocet je kyselý, ale žaludek Ti rozhodně nepřekyselí, naopak Ti obsah žaludku přetvoří na zásadu. Ale sám o sobě je do žaludku "těžký". Jenže mnohem horší pro Tebe byla paprika, dozajista zpěněná na cibulce. To je kombinace pro někoho přímo vražedná. Třeba Ti protestoval i žlučník .
No to víš, každý si musí své chutě a možnosti vychytat sám. Však na to přijdeš!
Tak Ty nemáš doma zlaté cihly? Hm, tak zase nic. Věrča mi už půl roku vysedává zlatý vejce a taky nic. Jen plané sliby.
Mattonko vidím, že u nás to funguje zcela opáááčně. Já si něco koupím, zdůrazním, jak levně (takže jsem vlastně ušetřila) a navíc, že jsem to nutně potřebovala a očekávám chválu a ještě požaduju okamžitě uvařit kafe. , na uklidnění, jelikož mě ten nákup rozrušil.
Takže se v sukýnce předveď nejlépe v důchodkách či rozšmajdanejch sandálech z předloňska, které už dávno nosíš k práci na zahradě...zkrátka každá máme své triky, hlavně, když nám na to ty koně skočej .
Kdo se nabízí vyžehlit mi 3 koše prádla? ...samá pitomá košile . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 4:36 am Předmět: |
|
|
Máca jsem ráda,že jsem se s tebou seznámila. A máš pravdu v nemocnici jsou si ty lidi nějak blíže. A hurá na kašovitou. A tak jsem konečně upravila metřík. Cha cha To je paráda.
Terča taky tě moc zdravím a zajímá mě,copak dělá mimi?Dávej na sebe a mimi veeeeeeeeeeelký pozor.
Bosinko a Rendykrc ahooooooooooooooooj nejzlatější kočičky.Zdravím a letím hlídat. O půl 7 musím být na místě. Odpoledne juknu,co se tu děje. Pa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 5:58 am Předmět: |
|
|
Koukám a jsem tady první.
Přeji proto krásné prázdninové pondělí,děti mám doma a odpolední k tomu a tak Vás opět nebudu stíhat,ale myslím na Vás.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 6:10 am Předmět: |
|
|
Přeji všem krásné pondělí!!!! Teď nás čekají dva dny volna!!!  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beruska81
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 6:11 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno, my jsme celý včerejšek proleželi v posteli, hrozně nudný den to byl, ale jsme všichni nachlazení, tak jsme se trochu vyleželi.
Za 2 hodiny vyrážíme směr Ostrava a snad pro termín, jsem zvědavá co mi řekne.
Přeji všem pohodový den  _________________
14.7.2011 BYPASS ŽALUDKU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beruska81
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 6:12 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno, my jsme celý včerejšek proleželi v posteli, hrozně nudný den to byl, ale jsme všichni nachlazení, tak jsme se trochu vyleželi.
Za 2 hodiny vyrážíme směr Ostrava a snad pro termín, jsem zvědavá co mi řekne.
Přeji všem pohodový den  _________________
14.7.2011 BYPASS ŽALUDKU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:24 am Předmět: |
|
|
Dobré pindělní ránko z upršeného Krakonošova ffšem
Tak už to forum jede jak má, bo furt stáffkuje  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:24 am Předmět: |
|
|
Dobré pindělní ránko z upršeného Krakonošova ffšem
Tak už to forum jede jak má, bo furt stáffkuje  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
Beruska81 držím pěsti, ať se vrátíš s termínkem!  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko z upršené Moravy ....
Máco
joooo chutě ty jsou sfiňa věc ... o těch bych mohla napsat bestseller
beruško
tak ať dorazíš s termínem
JJ
pindělí nebo pátek ... chčije pořád stejně  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
Hezké ráno přeji a zdravím přímo z práce, je zde nebývalý klid, a tak snad i doženu nějaké ty pracovní resty!! _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
Lubinko si to, laskavě, nepřisvojuj, když první jsi tu rozhodně nebyla...já tu trčím celý večer, celou noc, celé ráno...skrze průjem a nevlastnění pampersek si netroufám zalomit oko, aby nedošlo k nejhoršímu právě v posteli , ale už to budu muset jít vážně prubnout...přinejhorším se prostě a jednoduše po... ve spánku.
Lubčo, myslela jsem, že mamča se hrne hlídat Tobě...ale Ty to zvládáš všechno sama, máš energie dosti. Hlavně, že Martínek je už o.k., vyděsili jste mě.
All jo a taky pěkné pindělí. Snad se nám vyčasí a když moc ne, aspoň ať je teplejc . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katuli
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
Beruska81
sice už asi s křížkem po funuse..ale držím pěsti!!!! POdej hned zprávu jak jsi dopadla  _________________
37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|