Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 796, 797, 798 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

Ahoj,krasne sobotni ranko Smile
Bossicko-Ty vado tak to muselo byt super Laughing Laughing Laughing Uz Te vidim jak ziras a valis bulvy Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked
Verko-takze dnes razis smer Bosen a vezes pekne vzorky ale ne k rodine ale ke me Laughing Laughing Ja uz na kasovite nejsem a papkam pekne vsechno,nam,nam Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AlenaM

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

Boss ahoj Jituš psala jsem ti sáhodlouhé psaní a už jsem psala další příspěvky a nějaká kravská situace mi to vyrušila.To mě teda štve. tolik už jsem toho měla a naráz že prý spouštění Windous a je to v p----i. Crying or Very sad Crying or Very sad Dojela jsem v rámci možnosti,ale byla jsem vážně ko. Surprised Za vše ti moc děkuji a i ty kravičky se u tvého auta držely,protože asi potřebovaly pomoc.Ony věděly,že jsi ty ta nej,nej nej. Pa zlato a tisícero díků. Laughing Laughing

Rendykrc
zdravím tě Renátko a za vše ti mnohokrát děkuji. Uvidím co z toho vzejde.Ale tobě jsem chtěla říct,že jsem nesmírně ráda za naše přátelství. Laughing Laughing Taky na tebe docela dost myslím,jak jsi to sama zvládla.Tak jsi můj vzor.Určitě to taky dokážu. Děkuji ti za vše i za nové krásné přátelství. Laughing Laughing

Verča ahooooooooooooj holčičko moc tě zdravím a chci ti připomenout,že už jsem bez té hrůzy,co jsi mi okukovala v T.A můžu ti říct,teda napsat,že je to nádhera nosit už jen to co se nosit má. A díky za starostlivost. Laughing

A nyní zdravím všechny duše na foru. Je mi moc fajn a kdo se bojí abdominoplastiky,nemusí! není to nic co by nešlo zvládnout.To tubu bylo horší.Ale jsme bojovnice a vše pro zdraví a krásu přece vydržíme.když už jsme do toho šly,že ano. Tak se mějte moc fajn a odpoledne na vás kouknu,cože jste tu napáchaly. Laughing Cool

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
AlenaM

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 7:58 am    Předmět: Citovat

Boss ahoj Jituš psala jsem ti sáhodlouhé psaní a už jsem psala další příspěvky a nějaká kravská situace mi to vyrušila.To mě teda štve. tolik už jsem toho měla a naráz že prý spouštění Windous a je to v p----i. Crying or Very sad Crying or Very sad Dojela jsem v rámci možnosti,ale byla jsem vážně ko. Surprised Za vše ti moc děkuji a i ty kravičky se u tvého auta držely,protože asi potřebovaly pomoc.Ony věděly,že jsi ty ta nej,nej nej. Pa zlato a tisícero díků. Laughing Laughing

Rendykrc
zdravím tě Renátko a za vše ti mnohokrát děkuji. Uvidím co z toho vzejde.Ale tobě jsem chtěla říct,že jsem nesmírně ráda za naše přátelství. Laughing Laughing Taky na tebe docela dost myslím,jak jsi to sama zvládla.Tak jsi můj vzor.Určitě to taky dokážu. Děkuji ti za vše i za nové krásné přátelství. Laughing Laughing

Verča ahooooooooooooj holčičko moc tě zdravím a chci ti připomenout,že už jsem bez té hrůzy,co jsi mi okukovala v T.A můžu ti říct,teda napsat,že je to nádhera nosit už jen to co se nosit má. A díky za starostlivost. Laughing

A nyní zdravím všechny duše na foru. Je mi moc fajn a kdo se bojí abdominoplastiky,nemusí! není to nic co by nešlo zvládnout.To tubu bylo horší.Ale jsme bojovnice a vše pro zdraví a krásu přece vydržíme.když už jsme do toho šly,že ano. Tak se mějte moc fajn a odpoledne na vás kouknu,cože jste tu napáchaly. Laughing Cool

[/url]

26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Scalla

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

Krásné sobotní ráno a hezký víkend všem!

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
AlenaM

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 8:30 am    Předmět: Citovat

Kurník šopa psala jsem sáhodlouhý příspěvky anejsou tu. Co to jako je? Budu je muset psát po 3? no to mě teda po--r.

Boss Rendykrc Verčo a všichni na foru najděte si to.Opravdu si počtete. Zdraví AlenaM Laughing

[/url]

26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
alecram36

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 9:25 am    Předmět: Citovat

Přeji všem krásnou sobotu!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
verca

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 9:44 am    Předmět: Citovat

opět zdravím a opět jen letecky...bo jdu do vany a po obědě směr..... pouť a už nepřijedeme... bo večer jdeme chlastit... Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

AlenkoM zlatíčko stále platí to, co jsem Ti psala včera na FB..... takže vydrž, prťka, vydrž Wink

bobulkoooo zavřít prosím nééééééééé Laughing Laughing Laughing

Aničko kdepak směr Boseň..... my tu máme od středy tátu, takže je přímo u zdroje Laughing Laughing Laughing a macecha přijede dnes za námi po obědě i s mladými a bude jich více...4 auta - prostě delegace Laughing Laughing Laughing posutpně odjedou - někdo odpoledne, někdo po ohňostroji a ti nebojácní jdou s námi pařit - tzn táta a macecha Laughing Laughing Laughing

tak se tu mějte opět krásně a užívejte i nadále na úžasně blbnoucím foru.... jen nechápu, proč to posíláte milionkrát, když víe, že se to tu po chvíli zobrazí.... i přes chybu, kteoru vám to při odeslání hlásí... no ale každého věc...aspon se člověk pobaví Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
rendykrc

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 12:46 pm    Předmět: halo Citovat

Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí
rendykrc

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 12:47 pm    Předmět: halo Citovat

Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí
rendykrc

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 12:48 pm    Předmět: halo Citovat

Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí Razz Razz Razz
rendykrc

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 12:51 pm    Předmět: halo halo Citovat

Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí Razz Razz Razz
rendykrc

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 12:51 pm    Předmět: halo halo Citovat

Rendy

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 2:27 pm    Předmět: pro Bossici Citovat

Bossice ahojík snad to půjde jinak se stoho picnu jinsak jsem byla dnes z Čikem na procházce lesem a našla jsem tam chudáčka mrtvýho kolouška tak asi starý týden tak jsem to oznámila tady lesákovy tak snad se oto postará a jak jinak se máš?co váha nic moc vod?já na tom nejsem onic llíp taky bojují jak se dá,ale zase si říkám je to llepší nežly jak jsem vypadala před opkou a modelka ze mně nebude Laughing a není mi takky 20že Laughing Question tak zatím čauky Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 2:28 pm    Předmět: pro Bossici Citovat

Bossice ahojík snad to půjde jinak se stoho picnu jinsak jsem byla dnes z Čikem na procházce lesem a našla jsem tam chudáčka mrtvýho kolouška tak asi starý týden tak jsem to oznámila tady lesákovy tak snad se oto postará a jak jinak se máš?co váha nic moc vod?já na tom nejsem onic llíp taky bojují jak se dá,ale zase si říkám je to llepší nežly jak jsem vypadala před opkou a modelka ze mně nebude Laughing a není mi takky 20že Laughing Question tak zatím čauky Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 2:28 pm    Předmět: pro Bossici Citovat

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 796, 797, 798 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: