Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Ahoj,krasne sobotni ranko
Bossicko-Ty vado tak to muselo byt super Uz Te vidim jak ziras a valis bulvy
Verko-takze dnes razis smer Bosen a vezes pekne vzorky ale ne k rodine ale ke me Ja uz na kasovite nejsem a papkam pekne vsechno,nam,nam  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Boss ahoj Jituš psala jsem ti sáhodlouhé psaní a už jsem psala další příspěvky a nějaká kravská situace mi to vyrušila.To mě teda štve. tolik už jsem toho měla a naráz že prý spouštění Windous a je to v p----i. Dojela jsem v rámci možnosti,ale byla jsem vážně ko. Za vše ti moc děkuji a i ty kravičky se u tvého auta držely,protože asi potřebovaly pomoc.Ony věděly,že jsi ty ta nej,nej nej. Pa zlato a tisícero díků.
Rendykrc zdravím tě Renátko a za vše ti mnohokrát děkuji. Uvidím co z toho vzejde.Ale tobě jsem chtěla říct,že jsem nesmírně ráda za naše přátelství. Taky na tebe docela dost myslím,jak jsi to sama zvládla.Tak jsi můj vzor.Určitě to taky dokážu. Děkuji ti za vše i za nové krásné přátelství.
Verča ahooooooooooooj holčičko moc tě zdravím a chci ti připomenout,že už jsem bez té hrůzy,co jsi mi okukovala v T.A můžu ti říct,teda napsat,že je to nádhera nosit už jen to co se nosit má. A díky za starostlivost.
A nyní zdravím všechny duše na foru. Je mi moc fajn a kdo se bojí abdominoplastiky,nemusí! není to nic co by nešlo zvládnout.To tubu bylo horší.Ale jsme bojovnice a vše pro zdraví a krásu přece vydržíme.když už jsme do toho šly,že ano. Tak se mějte moc fajn a odpoledne na vás kouknu,cože jste tu napáchaly.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 7:58 am Předmět: |
|
|
Boss ahoj Jituš psala jsem ti sáhodlouhé psaní a už jsem psala další příspěvky a nějaká kravská situace mi to vyrušila.To mě teda štve. tolik už jsem toho měla a naráz že prý spouštění Windous a je to v p----i. Dojela jsem v rámci možnosti,ale byla jsem vážně ko. Za vše ti moc děkuji a i ty kravičky se u tvého auta držely,protože asi potřebovaly pomoc.Ony věděly,že jsi ty ta nej,nej nej. Pa zlato a tisícero díků.
Rendykrc zdravím tě Renátko a za vše ti mnohokrát děkuji. Uvidím co z toho vzejde.Ale tobě jsem chtěla říct,že jsem nesmírně ráda za naše přátelství. Taky na tebe docela dost myslím,jak jsi to sama zvládla.Tak jsi můj vzor.Určitě to taky dokážu. Děkuji ti za vše i za nové krásné přátelství.
Verča ahooooooooooooj holčičko moc tě zdravím a chci ti připomenout,že už jsem bez té hrůzy,co jsi mi okukovala v T.A můžu ti říct,teda napsat,že je to nádhera nosit už jen to co se nosit má. A díky za starostlivost.
A nyní zdravím všechny duše na foru. Je mi moc fajn a kdo se bojí abdominoplastiky,nemusí! není to nic co by nešlo zvládnout.To tubu bylo horší.Ale jsme bojovnice a vše pro zdraví a krásu přece vydržíme.když už jsme do toho šly,že ano. Tak se mějte moc fajn a odpoledne na vás kouknu,cože jste tu napáchaly.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Krásné sobotní ráno a hezký víkend všem! _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
Kurník šopa psala jsem sáhodlouhý příspěvky anejsou tu. Co to jako je? Budu je muset psát po 3? no to mě teda po--r.
Boss Rendykrc Verčo a všichni na foru najděte si to.Opravdu si počtete. Zdraví AlenaM  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
Přeji všem krásnou sobotu!!!!  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
opět zdravím a opět jen letecky...bo jdu do vany a po obědě směr..... pouť a už nepřijedeme... bo večer jdeme chlastit...
AlenkoM zlatíčko stále platí to, co jsem Ti psala včera na FB..... takže vydrž, prťka, vydrž
bobulkoooo zavřít prosím nééééééééé
Aničko kdepak směr Boseň..... my tu máme od středy tátu, takže je přímo u zdroje a macecha přijede dnes za námi po obědě i s mladými a bude jich více...4 auta - prostě delegace posutpně odjedou - někdo odpoledne, někdo po ohňostroji a ti nebojácní jdou s námi pařit - tzn táta a macecha
tak se tu mějte opět krásně a užívejte i nadále na úžasně blbnoucím foru.... jen nechápu, proč to posíláte milionkrát, když víe, že se to tu po chvíli zobrazí.... i přes chybu, kteoru vám to při odeslání hlásí... no ale každého věc...aspon se člověk pobaví  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:46 pm Předmět: halo |
|
|
Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:47 pm Předmět: halo |
|
|
Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:48 pm Předmět: halo |
|
|
Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:51 pm Předmět: halo halo |
|
|
Ahoj všichni,tady ošetřovatelka z Turnova konečně jsem se rozhoupala a jdu na tubu termín ještě nemám ale už mám za sebou gastrošku a spirošku ještě psychologa a pak jupíííí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:51 pm Předmět: halo halo |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 2:27 pm Předmět: pro Bossici |
|
|
Bossice ahojík snad to půjde jinak se stoho picnu jinsak jsem byla dnes z Čikem na procházce lesem a našla jsem tam chudáčka mrtvýho kolouška tak asi starý týden tak jsem to oznámila tady lesákovy tak snad se oto postará a jak jinak se máš?co váha nic moc vod?já na tom nejsem onic llíp taky bojují jak se dá,ale zase si říkám je to llepší nežly jak jsem vypadala před opkou a modelka ze mně nebude a není mi takky 20že tak zatím čauky Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 2:28 pm Předmět: pro Bossici |
|
|
Bossice ahojík snad to půjde jinak se stoho picnu jinsak jsem byla dnes z Čikem na procházce lesem a našla jsem tam chudáčka mrtvýho kolouška tak asi starý týden tak jsem to oznámila tady lesákovy tak snad se oto postará a jak jinak se máš?co váha nic moc vod?já na tom nejsem onic llíp taky bojují jak se dá,ale zase si říkám je to llepší nežly jak jsem vypadala před opkou a modelka ze mně nebude a není mi takky 20že tak zatím čauky Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 2:28 pm Předmět: pro Bossici |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|