Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 769, 770, 771 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Hezké ráno přeju. Mattoni, hezky jsi to popsala. Já mám ten problém, že ve svém okolí mám skoro jen samé hubené a všichni jsou strašně chytří. Všichni jsou přesvědčení, že můžu zhubnout dietou. No jasně, můžu, dokonce jsem to už mnohokrát udělala, ale to tady asi nemusím nikomu vysvětlovat Laughing Takže mám pocit, že když to vyjde najevo, tak třetina lidí mi to bude vymlouvat a druhá třetina bude připravená při jakémkoliv problému (nehubnutí nebo komplikaci) mi to dát vyžrat a poslední třetina obojí . Ale já se znám, takže to stejně nakonec tajit nebudu (minimálně manželovi to říct musím, a ten mi to bude rozmlouvat jako první, když zvládnu jeho, tak už asi i všechny ostatní ), to já jen tady vedu takové akademické debaty Laughing Laughing

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Annax

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno vespolek!
Nejlepší jahodový knedle jsou dobrý přílohový knedlíky, nakrájený na plátky, zalitý rozmačkanýma jahodama a smetanou - sladkou, kysanou, vyšlehanou - každýmu podle chuti. Krásně se to vsákne a je to mňam! A je to rychlý.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
alecram36

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:18 am    Předmět: Citovat

Dobré ranko všem, připojím se k diskusi ohledně říct nebo neříct. V práci jsem neřekla vůbec nic ,nestojím o to se tam někomu svěřovat nejsme dobrý kolektiv. Doma jsem to řekla rodičům,sestře a dětem jsem jen něco naznačila. kamarádkám jsem to řekla jen 3 a otěch vím že je nanich 100% spolech a taky mě dost podporujou!!! Manželovi jsem řekla že mám nějaké žaludeční problémy a kvůli tomu musím do nemocnice,jelikož pracuje v zahraničí a jezdí jednou za týden domů tak jsem po operaci byla doma stejně jako on. To opravdu záleží na konkrétním človíčku jak to cítí a jestli ví jak na to jeho okolí bude reagovat!!! Jinak všem co mají před operací držím palečky a těm co se teprve rozhodují tak říkám ať jdou do toho, já se fakt cítím super a myslím si že jsem už to měla udělat dřív!!!! Přeji hezký sluneční den !!!!! Laughing Exclamation

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

Scalla
já, kdybych byla na tvém místě, tak bych si to nechala pro sebe, do čeho jdu-řekla bych to opravdu jen manželovi a tomu, na koho se určitě můžeš spolehnout. Je to přece jen můj život, mé tělo a moje zdraví. Pokud vím o kamarádkách, které mě v tom určitě podpoří, tak jim to řeknu. Hubené ženské to nepochopí, budou tě hnát do diety, do prášků a nevím, čeho ještě. Ty nemůžou jít příkladem Laughing Vždycky nevětší podporu najdeš mezi svými lidmi, kteří jsou na tom podobně... trápí se kily, dietami a kterým se nedaří hubnout.
Protože pokud se stane nějaký problém tak právě v tom problému budeš potřebovat nejvíc pomocnou ruku a hodně podpory... a ta podpora tady na foru je velká...
Držím určitě palce, ať to dobře dopadne s manželem... děláš to hlavně pro sebe a své zdraví... Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

bobul na houby mám také udělaná velká síta, ale na podzim už těžko hledáš sluníčko na sušení hub, to dříve splesnivěj Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
mj na těch sítech teď krásně suším vaše nudle Laughing Laughing Laughing

A jdu teda na ty knedle - na ty bobulčiný...jsem zvědavá, co z toho vyleze... Rolling Eyes

jak píše Annax - přesně takové knedle s jahodama mi přišly na Fb a nebyl to vábný pohled teda Rolling Eyes o ty se tu raději ani pokoušet nebudu Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

Mattoni moje zkušenost je úplně jiná. Ty věčně držící diety, beroucí prášky a mající hodně vysokou nadváhu (kam já se na ně hrabala) mi hnali do diet. Naopak ty hubené mě v operaci podpořili a strašně se mi líbilo prohlášení jedný (když se dozvěděla na kolik chci zhubnout) :" Jéééé to už budeš vypadat normálně jako my"

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:00 am    Předmět: Citovat

alecram36
taky souhlasím s tím, že jsem do toho měla jít daleko dříve a nečekat tolik let... Rolling Eyes i s tím, že ti co se rozhodují, ať neváhají dlouho... ono to opravdu stojí za to.... je to jiný život, štíhlejší, veselejší, zdravější...

A jestli se někdo bojí operace... já se ji nebála... já se spíše bála toho, že mě v životě potká infarkt, cukrovka, mrtvice, vysoký tlak a jiné zdravotní komplikace a nemoci... fuj pryč s nima Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:04 am    Předmět: Citovat

katka04
tak na vijímky,noo Laughing Laughing Laughing tím sem se nechtěla dotknout hubených nebo ideálních postav že by nepodpořily člověka, který jde do této operace...
ale daleko větší pochopení mají ti, co jsou na stejné lodi... Wink

mattoni/mattoni-33
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:05 am    Předmět: Citovat

mattonko tak přesně to jsem si říkala také... že se ve 30-ti nezahrabu jen proto, že jsem tlustá, že chci žít, ne jen přežívat a že to chci řešit dokud jsem naprosto zdravá !! Dnes jsem za to opravdu ráda, že jsem dostala tu možnost s tím "něco" dělat a to "něco" je pro mě veliký dar v podobě operace !!

Proto říkám všem, co váhají nebo mají nějaké obavy...JDETĚ DO TOHO, NEBUDETE LITOVAT !! Wink

bobulkooo tady máš něco z mé zahrádky.....

včera....

a dnes.....

Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

Dobré dopolko ve slepičárně Smile , přeju Wink !

Já budu vařit kapustový nákyp a nový brambůrek-pro mě (na další dny) a skorotchyni a taťka bude mít pštrosí vejce a zeleninový salát. Asi ledový, okurky měl včera.

Scallo,
já to o první operaci ani o té druhé neřekla nikomu, kdo by to svým mozkem prostě nepobral.
Blízcí to věděli, v podstatě řekli, že je to moje rozhodnutí a já musím vědět, co dělám, ale i kdyby nesouhlasili, nic by s tím neudělali.
Mattonka, už to řekla, děláš to pro sebe. V tomhle prostě je třeba být sobec a tvrdohlavec.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Věru, ta tmavá je nádherná Shocked ! A gratuluju k výročí s taťkou Wink .To je dooost dlouhá doba.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Mattonka jééé to sem vůbec nebrala, že by si hubený nějak schazovala. Nakonec to by si teď schazovala i sama sebe Laughing Jenom sem tím chtěla říct, že je to kus od kusu a není to o postavě. Záleží jak sou ty lidi rozumný

Jinak já šla taky na operaci preventivně. Páč to že, mě bolí záda je normál přece mam sedavý zaměstnání. Kolena mi doktorka řekla, že je to virového původu tak to taky neni váhou. Ale pohled na mojí maminku, která v 66 chodí o holi, těžko si sedá a stoupá, má regmatickou artritýdu (sice nechápu jak to může bejt spolu dohromady ale píšou to tak) a umělý kloub jí nikdo nedá kvůli nadváze, je dost varující. Taťka měl cukrovku tak tam je taky předpoklad sklonů k ní. Navíc z jeho strany kornatění tepen. Todle všechno mě přinutilo jít na operaci dřív než ty problémy u mě nastanou taky. No a pak ta psychika. Lidi se na mě přestanou dívat jak na exota a přestanu vybočovat z řady.

[/url]

Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:15 am    Předmět: Citovat

No a já už právě ani nejsem moc zdravá, ale připadám si ještě dost mladá, takže tím spíš to chci! Katka04 tak teď už vypadáš normálně jako ony Smile Mattoni tady je podpora opravdu obrovská a velká motivace, vidět ostatní, že to jde... Manželovi to budu dávkovat, prozatím jsem se ho zeptala, zda by mu nevadilo, kdybych zhubla Laughing (to byla samozřejmě čistě řečnická otázka), ale jeho odpověď (že nevadilo) použiju později jako obhajobu Laughing

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:21 am    Předmět: Citovat

katka04
já jsem po bytě hladela tu hubenou mattonku ale našla jsem jen flašku Laughing teda od vody Laughing Laughing Laughing
já mám do hubenosti daleko Laughing Laughing Laughing ale ty teda blíže... moc gratuluji... Wink

mattoni/mattoni-33
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Mattoni jako promiň, ale ušla si obrovskej kus cesty a oproti startu je i z tebe hubeňour. A to si mi to vyvracej jak chceš já se nedám Laughing Laughing . Děkuju za pochvalu, ale momentálně sem ve stavu stání tak vidím cíl v nedohlednu Sad Laughing

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 769, 770, 771 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: