Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 770, 771, 772 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:27 am    Předmět: Citovat

Dobré rááááánoooo slepičáááárnoooooooo z Harrachova Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

... a ještě jsem zapomněla dodat....

nikdo a nic by mě od operace neodradilo... dokonce i kdyby manža byl proti, tak bych ho neposlechla, prostě bych do toho šla i přes všechny nesouhlasy....

já moc dobře vím, co dělám a co se může či nemůže stát... ale je to moje zdraví, moje tělo a dobrovolně nebudu čekat až mi doktor řekne, že mám cukrovku, vysoký tlak, oteklé nohy nebo že mě odveze záchranka s infarktem... z tohoto jsem měla strach, né z operace...
a do té jsem mělla jít daleko, daleko dříve.... jenže já husa čekala asi na zázrak nebo co Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

katka04
já bych ve svém případě napsala... že regeneruji, když mi stojí váha...
jo, kus cesty to je, v tom souhlasím, ale na sukýnku eště néééé Embarassed takže musím vydržžžžžááááť Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:38 am    Předmět: Citovat

Mattoni teda nevim proč by si sukýnku nemohla. Já jí nosila normálně v jakýkoliv váze

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:41 am    Předmět: Citovat

jane-jane
Ahooooj, Praha zdraví do Harrachova a ptá se, jak se máš? Teda, zdá se mi to nebo je to fakt, že ty metříky jsou čím dál rychlejší??? Laughing
Foto bezva, jsi úplně jiná žena ti povím, než co jsem viděla v TU. Shocked

mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:42 am    Předmět: Citovat

katka04
tak sukňu jooo ale sukýnku? Embarassed ne, tolik odvahy ještě nemám Laughing Laughing Laughing Laughing

mattoni/mattoni-33
Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:45 am    Předmět: Citovat

Terčo, jo je to tak, to já si nemyslím, že bych si to nechala od někoho vymluvit, jen se z toho chci tak nějak vyzout předem Cool A taky, kdyby byly nějaké komplikace, tak abych pak nemusela poslouchat "já ti to říkala!" Confused

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
bobule

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:47 am    Předmět: Citovat

Tak tady už to ví celá dědina i když jsem to řekla pouze "dobrým kamarádům" Laughing Laughing Laughing
Pak mi volal kamoš, že se to na dědině ví, že mu kvůli tomu volala jeho máti a prý sem to měla tajit .... a já mu říkám ... proč? je to můj život, moje zdraví, moje rozhodnutí a komu se to nelíbí ať si prdel políbí a pokud se ozve někdo s tím, že jsem slaboch, že nehubnu klasickou cestou jsem z fleku připravena ho poslat tam odkud není návratu s tím,že já se o jeho život taky nestarám a nekritizuju a nediktuju mu jak má žít , tak ať si hledí svého a zamete si před svým vlastním prahem!
Každý máme nějakého toho kostlivce ve skříni a nemusí jím být zrovna TLOUŠŤKA takže ty rádoby moralisty a kazatele je třeba umlčet hned v začátku a je klid ... můj názor ... Wink
Vy co váháte věřte si!!! A to vám hodně pomůže!!! Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
účetní Martina

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:52 am    Předmět: Citovat

Scalla - dobře sis to připravila. Než něco spácháš, měj připravenou obhajobu Laughing Laughing Laughing To se mi líbí Wink

verčo - pěkná myšlenka. Taky chci žít a ne jen přežívat Exclamation Smile

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:52 am    Předmět: Citovat

Bobule, pěkně vyjádřeno Laughing Ano, v mém případě to stačí říct jedné konkrétní kamarádce a bude to vědět celé Brno a ještě přilehlé okolí Laughing A tedy jakmile se rozhodnu říct to jí, tak už nemusím uvažovat o tom, komu dalšímu Laughing

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:00 am    Předmět: Citovat

Tak přesně tak jsem to měla i já... bylo mi úúplně jedno, zda s tím manžel souhlasí, či ne, protože s tubu nesouhlasil...ale jen do té doby, než jsem mu podala konverzaci s lolinkou, která mě utvrdila jít právě do tubu a tím pádem jsem to čtení dala manželovi s tím, at mi nic nevymlouvá, že jsem pevně rozhodnutá, že na to půjdu a po přečtení oného rozhovoru souhlasil, neřekl jediné slovo a bylo hotovo.... Laughing Laughing Laughing

naopak moje milovaná sestra - mj HUBENÁ !! prohlásila - "hmm to bych radši byla tlustá, než si nechat řezat žaludek" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Takže Ti hubení (převážná většina) opravdu pochopení NEMÁ !! Píši, že někteří, protože třeba moje kamarádka - hubená mě podporuje od samého začátku.... je to prostě rozdílné... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Simir

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:15 am    Předmět: Citovat

Nejdůležitější je rozhodnout se a jít do toho. Jde o MOJE tělo a MOJE zdraví. Taky jsem měla problémy s podporou okolí. Naštěstí můj muž stál při mně celou dobu.
V tomhle myslete jen a jen na sebe. STOJÍ TO ZA TO!!

30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý)
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:25 am    Předmět: Citovat

Hlásím, že knedle od bobulky jsou rychlé, jednoduché a hlavně VÝÝÝBORNÉÉ !!!!! Právě jsem je dovařila a neodolala, hned jsem šoupla půlku kuličky do hubičky Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 11:00 am    Předmět: Citovat

Simir
souhlas s tvým názorem, jo to naprostá pravda... my jsme vlastně zachránily samy sebe, naše zdraví... Wink

mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 11:13 am    Předmět: Citovat

verca
dej sem ten recept Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing ba néé, jdu hledat do receptů... Laughing

jo, v takovém to "šumu"drben co jsou těžké frajerky modelínové a koukají na obézní skrz prsty a smějou se... to jsem taky zaslechla Laughing vona je blbka, žaludek si nechá uřezat... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing tak tomu jsem se smála, to jsem přehlížela, protože logika anorektických modelínek je přece jiná, než ta naše,..... to nejde přece dohromady jako oheň/led...

Laughing Laughing Laughing

mattoni/mattoni-33
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 770, 771, 772 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: