Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 767, 768, 769 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:04 pm    Předmět: Citovat

Kachni...držíme všechny pěsti co máme dohromady aji s miminkem.... at jsou mezi něma ta nejlepší a správná embr. a z nich krásné/á miminko/a.... tfuj tufj tfuj pro štěstí..... Wink Laughing Razz Razz Razz

....a zda bejt doma či ležet....co má být bude...těhu se nevyleží jak říká moje mudra,ani když tě pověsí hlavou dlu za nohy Laughing ... a spíš pokud nemáš namáhavou práci a jsi v kanclu či tak nějak,tak ti bude tam lépe..doma člověk se pořád hlídá,kde jej dloubne..a pozoruje se...v práci to utíká lépe... spíš nevěšet prádlo a netahat nic moc těžkého.

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Kachna

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

Holky díky za držení palců, ani jsem to v práci skoro nikomu neřekla, mám jednu kolegyni na zabití, chytrá až půdu a ty její keci, prý no to máte z toho braní antikoncepce a, že tak dlouho čekáte apod. když jsem jí řekla,že jsem za celý život dohromady brarala antiko dohromady rok a, že to řešíme už 10 lek tak čumí jak tele a stejně mele svoje, zrovna jí jsem nechtěla říkat ani o tubu , teď teda už ví,že jsem na něčem byla a na čem neví, a půj roku nenašla odvahu se mě zeptat až když jsem spolu při služební cestě na snídani v Ikea tak jen něco prohodila,ale více jsem o tom nemluvila a je klid. Sama má 2 dospělé dcery ani neví jak a prý v tomhle věku bych doho nešla atd. no je na nakopnutí, tak starší holka je sice chytrá, jako v učení jinak je ošklivá a blbá a ta druhá má z matury odřený uši a ještě pěkně nabrala, né,že bych jí to přála, ale to má maminka za ty řeči.
Vlada

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:41 pm    Předmět: Citovat

Kachničko držím Ti všecičko co mám Smile
copak se dá takhle pracovat ,stále někomu něco držím Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kachna

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:47 pm    Předmět: Citovat

Vladi koukam,že ti už to máš zapár to už ano neí na stříhání metru ,ale tak na ulamování pravítka Smile No v Turnově budeš mít jistě díky Boss o návštěvy postaráno, tak přeji brzké zotavení a nějakého fešáckého lapiducha při převozu na sál Wink
vlcice1977

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:53 pm    Předmět: Citovat

Kachni držím vše co mám , já mám kluky také po IVF povedli se až na druhý pokus , moc ti přeju at to vyjde Wink

Plikace 16.2.2011 OB klinika
Terča

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:58 pm    Předmět: Citovat

Káčo, myslela jsem na Tebe, jestli písneš Wink , držím moooc pěsti, aby to klaplo. Já teda měla tenkráte dovolenou, páč práce v callcentru nejmenované a.s. je jeden velkej nerv Rolling Eyes ... sice vsedě, čtyři dvanáctky po sobě, s cestou počítaje patnáctky Evil or Very Mad .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Vlada

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 1:05 pm    Předmět: Citovat

Kachničko díky Smile když jsem dostala termín bylo to 85 dní a teď Question 80 dní se ztratilo a zbylo mi 5 dní hrozně to letí na Bossinku se těším snad příjde se na mě juknout a možná tam ještě bude AlenkaM po abdo. Smile asi mi to ještě nedochází,že už je to tak brzyčko Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Kachno to je tak často, že ti, co ten problém sami nemají, jsou chytří jak rádio. Ale svěřovat se jí přece nemusíš, jen by tě nervovala.

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 1:57 pm    Předmět: Citovat

Vlado, ty poslední dny ale bývají nejdelší, ne? Wink

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Markyca73

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 2:23 pm    Předmět: Citovat

Scalla
to máš pravdu, že ty poslední dny jsou nejdelší, já si tím už prošla, a bohužel čekám další tři týdny Very Happy , ale dneska už to beru s úsměvem
ALENA

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 2:32 pm    Předmět: Citovat

verco GRATULUJI K VÝROČÍ S TATOU Wink Wink Wink to jste spolu začali chodit asi ještě na základce Rolling Eyes Rolling Eyes nevím, kolik je ti přesně , ale myslím, že tak 30 max Laughing Laughing

qwys no takové ráno ti nezávidím, ještě, že bylo po ruce nějaké WC Rolling Eyes Rolling Eyes já tyhle stavy mám od operace žlučníku běžně, nějak mi to špatně zažívá, někdy je to o fous , když jsem dál od WC Shocked Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlada

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 2:46 pm    Předmět: Citovat

Scallo zatím to nějak nepociťuju,když mám plno práce a ještě k tomu náročnej víkend Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
verca

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 2:51 pm    Předmět: Citovat

ALENKO děkuji moccc .....tak 30 mi už dávno nenííí.... Wink a na základce jsme spolu také chodit nazačali....až o něco déle.... v prváku.... Laughing tenkrát mi bylo sladkých 14 !! ...jooo kde jsou ty časy.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing byly tam rozchody, jiní kluci, ale nakonec jsme stejně skončili spolu.....ani nevím proč.....a pak už byl synátor na cestě, takže to už bylo jasné...... Laughing Laughing Laughing

qwys jsem právě objevila váš domeček na netu, na prodej, koukám, že ten útěk bereš opravdu vážně...ale po pravdě se Ti nedivím.... osobně bych tam také bydlet nechtěla Rolling Eyes

Dneska mám nějakou žravou Embarassed njn, mám před mz, tak je to jasné...chutě jsou svině Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mattoni

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 4:03 pm    Předmět: Citovat

verca
jůůů, tak vy máte výročí tak to Ti gratuluji konečně taky k něčemu jinému než k úbytku Laughing Laughing Laughing
To by chtělo hezký večer a nějak to oslavit a ten den něčím Twisted Evil zpečetit Twisted Evil když se ti splašily chutě... a máš před...
Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
qwys

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 4:35 pm    Předmět: Citovat

Verco, snazime se to uz dlouho prodat. A nejde to nejak... Nebylas dnes po 4. na zmrzline nebo to bylo cizi auto? Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 767, 768, 769 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: