Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 766, 767, 768 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Jo, máte pravdu Smile Moje obvodní doktorka mě tak dva roky zpátky přesvědčila, že jakékoliv chirurgické řešení je strašně rizikové a vlastně nanic Confused Taky jsem viděla dokument o Samkové. Ale hlavní důvod, proč jsem tak najednou změnila kurz a začala se o to vážně zajímat byl můj internista, který mi to doporučil. Obecná informovanost je strašně malá, ale aby člověk dělal osvětu, musí nejdřív mít aspoň trochu sebevědomí...

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:31 am    Předmět: Citovat

Scalla to bych musela bejt teda sakra sebevědomá už před operací a to sem fakt nikdy nebyla Laughing Já se jenom tááák strašně těšila, že sem se každýmu chlubila a pak se bála, že se to kvůli něčemu nepodaří

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:40 am    Předmět: Citovat

Katko 04 no ale podle metříku už teď můžeš být sebevědomá dost Laughing Taky se strašně těším, snad se dočkám, ale zatím si to netroufám nikomu říct, jsem srab Confused

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
katka04

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:50 am    Předmět: Citovat

Scalla to víš, že se dočkáš. Jenom myslet pozitivně a pak to příde skoro samo Wink Nooo sebevědomá pořád moc nejsem. Sem spokojená to jooo, ale jinak je ve mě pořád malá holčička co se bojí.

[/url]

verca

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:06 am    Předmět: Citovat

tajit, či netajit.... Rolling Eyes ...tot otázka.....mám tuto zkušenost - tajila jsem - jenže moje matka, která do dnes neví kde a přesně na čem jsem byla, o mě začala vykládat takové bludy a pohádky, že jsem byla nemálo nasraná....podotýkám, že to bylo v začátku mého hubnutí.... a dnes?? dnes to sice neříkám každému na potkání, ale je mi to už tak nějak jedno..... tady se o mě povídá, že mám bandáž, ale že jsem s ní nemohla takhle hodně zhubnout, že mám prachy, tak jsem si zaplatila plastiky a nechala se vycucnout (lipo) .... no tak at se povídá, nechávám je při tom...... Laughing Laughing Laughing Pravdu řeknu jen někomu, už mi to problém nedělá, měla jsem ze začátku strach z toho, že to nedokážu, že zklamu, že nezhubnu a že potom teprve se na mě bude ukazovat - nechala si uříznout žaludek a podívejte se na ní - stejně nezhubla...kdyby nežrala, byla by na tom lépe.... to je důvod, proč jsem to chtěla tajit - ale jak říkám - dnes už je mi to tak nějak jedno.... Wink

A už je to pomalu a jistě tady - černo, v dálce burácí..... Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne st červen 22, 2011 10:09 am, celkově upraveno 1 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:08 am    Předmět: Citovat

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 11:37 am, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:13 am    Předmět: Citovat

A dnes je to 15 let, co mám tatu na krku a on mě Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Teda ono je to už 18 rocků... když nepočítám ty rozchody v mládí.... Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:59 am    Předmět: Citovat

Verčo, tak to už je významné výročí Smile A co Tvůj drahý říká na takovou brutální proměnu? Smile

Kachna

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:22 am    Předmět: Citovat

Hezké odpoledne fšem a nováčkům především, ať jim to do opky rychle uteče, pro ty co se jim to zdá nekonečné, tak mi s Petrou dostali termín v dubnu a šli jsme až v září, dříve nebylo volno pro 2 najednou a taky malovali či co a jak rychle nám to uteklo Smile
Včera jsme s manžou odevzdali genetický materiál a teď nám z toho vyrábějí potomka, no já snesla 6 kousků a manžel přepokládám miliony Wink ještě se ftipílek zeptal jestli tam mají nové filmy, no nekoukal na ně, to jsem se ho ptala, ale setřička koukala jak vyoraná myš a nevěděla co mu odpovědět. já mám břicho nafouklé a děsně mě to bolí , jako kdybych dělala sklapovačky celou noc , no snad to brzo opadne . Když jsem čekala v předsálí tak jsem byla nervóznější více než před tubu, na to jsem se těšila,tady mě nechtěli uspat, báli se,že se jim neprobudím v pořádku, nakonec mě něčím tak nadopovali,že ani nevím kdy do mě píchli a vycucli,zato když to přišlo k sobě tak přesně vím kde vaječníky mám .
qwys

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:31 am    Předmět: Citovat

Kachno, drzim palce! Smile at se ujme aspon jedno, ci dve - jednim skorovrzem Smile))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:34 am    Předmět: Citovat

Kachna holka nezávidím. Tak nevim co je lepší nemoc otěhotnět a nebo bejt těhotná po každym nechráněným styku

[/url]

Kachna

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:42 am    Předmět: Citovat

katka04 no ale zařídit neotěhotnění je lehčí a i levnější než opak Smile
ještě nevíme jestli z toho něco bude a už jsem zaplatily 13 000.- a ještě 10 000.- asi budeme doplácet, no kdyby jsme alespoň věděli,že z toho něco bude Crying or Very sad
qwys mě dvojky nevadily,ale mou neuroložku by asi šlehlo už takhle se jí to moc nelíbilo.
Mám teda nervy napnuté jak kšandy, nejlepší by bylo.kdyby mě na 14 dní uspali a pak jen řekli výsledek. Pořád se rozmýšlím jestli po zavedení embroušů zůstat 14 doma, nebo jít do práce , no uvidím co mi v centru doporučí.
katka04

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:48 am    Předmět: Citovat

Kachna holka já ti nevim, když se spočte antikoncepce za celý ty roky, jestli neni dražší to Laughing

[/url]

Annax

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:50 am    Předmět: Citovat

Kachno
Moc na Tebe myslím celou dobu, co tu o tom píšeš a držím palce!!!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Scalla

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:50 am    Předmět: Citovat

Kachno tak ať ti to čekání rychle uteče a na jeho konci ať je ta nejpozitivnější zpráva Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 766, 767, 768 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: