Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 757, 758, 759 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
erytrin já koukám jak blázen, co tady čtu vůbec jsem nevěděla, že jsi skončil v nemocnici nějak mi to uniklo, tím, že tu nejsem každý den
hlavně, že už je ti líp, vím, že jsi psal, že tě bolí žaludek, ale víc nevím
ty kapačky s výživou mi dávali také, když jsem měla díru v žaludku a napojené jsem to měla do krku bo nemám vůbec žádné žíly, tak vím, jak ti chlape bylo
držím paluchy ať už je všechno OK _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
Hannach čas od času mi takhle začne prudit slinivka a spol., no není divu...začalo to kamčatskými borůvkami, jahodami, teď přibyli ještě třešně...no bylo by proti zákonům, kdyby to nešlo hned všechno zase ven...grilovačky rajčat, paprik, cibule, cuket....takže dávno užívám proti průjmu vše možné, jen na ty sušený borůvky jsem zapomněla a mám je ve špajzu. Jdu ještě do nich. Díky ta tip.
Éčko však jsem taky denně šmírovala Drobky, abych o Tobě měla info . Jsi doma, takže už nemám potřebu tam šmejdit .
Aleno tak si zase zatlač bulvy do důlků . Máš SZ. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
jane-jane
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ery...no já taky čučím jak blázen, jestli se to tu psalo, tak se omlouvám, nestíhám vše dočítat......ale jak se to přihodilo, že ses dostal do nemky?
BOss.... připojuji se k Hannach....sušenými borůvkami jsem úspěšně zastavovala rychlé kroky směr tualetnyj .... a pak se mi ještě osvědčila SMECTA ... sice kyselá k nepolknutí, ale též účinná
Zdravím veškeré osazenstvo bariatrického fora a vinšuju pěkný zbytek neděle z Krakonošova _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
Alenko: ono se to naskytlo celkem rychle táhlo se to tejden no a v pondělí si mě tam nechali a táhlo se to další 4 dny než se začal stav lepšit... Jak jsme psal bylo opravdu otřesně a pořád teploty do 37,7 ale i při 37 jsem se cejtil naprosto zničeně a jak jsme tu psal po plikaci že mi bylo druhej den tak zle a i jsem zvracel tak sjem se před dr tvářil že je vše ok a prchnul z nemocnice pač jsme tam být nemohl, tak tento týden až na jeden den, středu, jsem ani nějak moc neprotestoval, táhlo se to dlouho, beze změn pořád zvýšená teplota, pořád bolesti no tak se pobyt protáhl na tejden. Hlavní je to že ted je stav snad uplně v pořádku, jen jsem ted trochu zlívancovanej - unavenej
Tak moc děkuju
Verčo: jj pokecali jsme dopoledne, jsme rád když říkáte že je vidět změna, je pravdou že pokud vše pujde jak má brzo bych měl pokořit -50 kg a to už musí bejt vidět, jak pořád opakuji ta první fotka na rajčeti je k zblití :DDD děs hnus škoda slov _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Nene já se s tím tady moc nechlubil!!! Proto to nikdo moc neví, já neměl sílu abych to pak rozebíral s vícero lidmi, i tak hodně lidí vyzvídalo jak je a já neměl sílu a chut někomu vůbec dávat info tak jsme nechtěl Vám přidělávat starosti když jsem nebyl schopen podávat info o sobě
Bosíku: na drobky jsme podával občas info je tam méně lidí tj méně dotazů na mě a halvně většina po plikaci a moc vyzvídali jak je co se děje a tak jsme nechtěl i zde na sebe natahnout pozornost, tam o problému věděli, jak jsem psal byl jsem totálně neschopen někomu dát info jak je nazožpak dvě fora _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Éčko to nebyla výtka, kdo chtěl, info o Tobě si vypátral. Když je člověku zle, je vyřízenej i s komunikací. A jestlipak Ti Zakletá vyřídila ode mne pozdrav? Fakt jsem na Teby myslela, dnem i nocí, bude to nejspíš tím, že jsem Tě tak trochu adoptovala k těm svým 2 synátorům . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Moc ti děkuji Boss opravdu i já k tobě mam speciální vztah hele jinak zakletka nevim jestli se zminila, abych nekřivdil, ale mluvili jsme spolu jen z okna na chodník pač mě akorát pak přišli naši do nemocnice tak nechtěla obtěžovat _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
ery tak ale přežil jsi i ty dotazy atd a to je hlavní ááále Tvoje slohové odpovědi - prostě Tě nezapřely
Teď už bude snad jen dobře _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
Verčo: je vidět že už jsem ok vid D _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
ery hlavně, že jsi zase v pořádku a doma, určitě to bude dobré, taky tě mám jako svého skorosynka
jo a vypadáš báječně _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
jsem myslela to, co jsme psali v SZkách, ale máš pravdu, vlastně i tady dneska _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Alenko máš SZ
Verčo jj rozumíme si _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
ery už jsem ji četla
musela jsem se psem honem ven, pořád ještě trénujeme to čurání _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Alí neboj už to nebude trvat dlouho a už to pochopí na dobro a na pořád a na vánoce na to budeš vzpomínat jak byl zlatej když byl štěně co pořád někde dělalo loužičky _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Marsélka
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
jo holcicky moje mile ja bych s tim metrikem hrozne rada pohla ale mne to zase nejde,ja jsem proste antitalent,ale mužu vam to napsat mam 97 _________________
13.4-tubu,Břeclav,3 děti-18,15,2 roky.snad to konečně dokažu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|