Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 757, 758, 759 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

erytrin já koukám jak blázen, co tady čtu Shocked Shocked vůbec jsem nevěděla, že jsi skončil v nemocnici Evil or Very Mad nějak mi to uniklo, tím, že tu nejsem každý den Rolling Eyes
hlavně, že už je ti líp, vím, že jsi psal, že tě bolí žaludek, ale víc nevím Evil or Very Mad
ty kapačky s výživou mi dávali také, když jsem měla díru v žaludku a napojené jsem to měla do krku bo nemám vůbec žádné žíly, tak vím, jak ti chlape bylo Shocked Shocked
držím paluchy ať už je všechno OK Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:49 pm    Předmět: Citovat

Hannach čas od času mi takhle začne prudit slinivka a spol., no není divu...začalo to kamčatskými borůvkami, jahodami, teď přibyli ještě třešně...no bylo by proti zákonům, kdyby to nešlo hned všechno zase ven...grilovačky rajčat, paprik, cibule, cuket....takže dávno užívám proti průjmu vše možné, jen na ty sušený borůvky jsem zapomněla a mám je ve špajzu. Jdu ještě do nich. Díky ta tip.

Éčko však jsem taky denně šmírovala Drobky, abych o Tobě měla info Rolling Eyes . Jsi doma, takže už nemám potřebu tam šmejdit Laughing .

Aleno tak si zase zatlač bulvy do důlků Cool . Máš SZ.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

Ery...no já taky čučím jak blázen, jestli se to tu psalo, tak se omlouvám, nestíhám vše dočítat......ale jak se to přihodilo, že ses dostal do nemky?

BOss.... připojuji se k Hannach....sušenými borůvkami jsem úspěšně zastavovala rychlé kroky směr tualetnyj Laughing .... a pak se mi ještě osvědčila SMECTA ... sice kyselá k nepolknutí, ale též účinná

Zdravím veškeré osazenstvo bariatrického fora a vinšuju pěkný zbytek neděle z Krakonošova Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:59 pm    Předmět: Citovat

Alenko: ono se to naskytlo celkem rychle táhlo se to tejden no a v pondělí si mě tam nechali a táhlo se to další 4 dny než se začal stav lepšit... Jak jsme psal bylo opravdu otřesně a pořád teploty do 37,7 ale i při 37 jsem se cejtil naprosto zničeně a jak jsme tu psal po plikaci že mi bylo druhej den tak zle a i jsem zvracel tak sjem se před dr tvářil že je vše ok a prchnul z nemocnice pač jsme tam být nemohl, tak tento týden až na jeden den, středu, jsem ani nějak moc neprotestoval, táhlo se to dlouho, beze změn pořád zvýšená teplota, pořád bolesti no tak se pobyt protáhl na tejden. Hlavní je to že ted je stav snad uplně v pořádku, jen jsem ted trochu zlívancovanej - unavenej Wink
Tak moc děkuju Embarassed

Verčo: jj pokecali jsme dopoledne, jsme rád když říkáte že je vidět změna, je pravdou že pokud vše pujde jak má brzo bych měl pokořit -50 kg Very Happy a to už musí bejt vidět, jak pořád opakuji ta první fotka na rajčeti je k zblití :DDD děs hnus škoda slov Very Happy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 6:01 pm    Předmět: Citovat

Nene já se s tím tady moc nechlubil!!! Proto to nikdo moc neví, já neměl sílu abych to pak rozebíral s vícero lidmi, i tak hodně lidí vyzvídalo jak je a já neměl sílu a chut někomu vůbec dávat info tak jsme nechtěl Vám přidělávat starosti když jsem nebyl schopen podávat info o sobě Wink

Bosíku: na drobky jsme podával občas info je tam méně lidí tj méně dotazů na mě a halvně většina po plikaci a moc vyzvídali jak je co se děje a tak jsme nechtěl i zde na sebe natahnout pozornost, tam o problému věděli, jak jsem psal byl jsem totálně neschopen někomu dát info jak je nazožpak dvě fora Wink

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 6:25 pm    Předmět: Citovat

Éčko to nebyla výtka, kdo chtěl, info o Tobě si vypátral. Když je člověku zle, je vyřízenej i s komunikací. A jestlipak Ti Zakletá vyřídila ode mne pozdrav? Fakt jsem na Teby myslela, dnem i nocí, bude to nejspíš tím, že jsem Tě tak trochu adoptovala k těm svým 2 synátorům Laughing .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 6:45 pm    Předmět: Citovat

Moc ti děkuji Boss opravdu i já k tobě mam speciální vztah Wink hele jinak zakletka nevim jestli se zminila, abych nekřivdil, ale mluvili jsme spolu jen z okna na chodník pač mě akorát pak přišli naši do nemocnice tak nechtěla obtěžovat Wink

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

ery tak ale přežil jsi i ty dotazy atd a to je hlavní Wink ááále Tvoje slohové odpovědi - prostě Tě nezapřely Laughing Laughing Laughing
Teď už bude snad jen dobře Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

Verčo: je vidět že už jsem ok vid Very HappyD

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 7:32 pm    Předmět: Citovat

ery hlavně, že jsi zase v pořádku a doma, určitě to bude dobré, taky tě mám jako svého skorosynka Laughing Laughing
jo a vypadáš báječně Wink Wink Wink

verca

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 7:32 pm    Předmět: Citovat

jsem myslela to, co jsme psali v SZkách, ale máš pravdu, vlastně i tady dneska Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

Alenko máš SZ Wink

Verčo
jj rozumíme si Very Happy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

ery už jsem ji četla

musela jsem se psem honem ven, pořád ještě trénujeme to čurání

erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 8:18 pm    Předmět: Citovat

Alí neboj už to nebude trvat dlouho a už to pochopí na dobro a na pořád a na vánoce na to budeš vzpomínat jak byl zlatej když byl štěně co pořád někde dělalo loužičky Smile

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 8:33 pm    Předmět: Citovat

jo holcicky moje mile ja bych s tim metrikem hrozne rada pohla ale mne to zase nejde,ja jsem proste antitalent,ale mužu vam to napsat mam 97

13.4-tubu,Břeclav,3 děti-18,15,2 roky.snad to konečně dokažu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 757, 758, 759 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: