Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 741, 742, 743 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

All nedočítám, jen prolétávám...Bobule je v dobrém naladění a všechny pozdravuje. Jen nám trošku začala šilhat...pravděpodobně hlady. Má noťásek s sebou, tak se nám bude dozajista hlásit sama. Takže držíme cecko, co se dá, to jest nabíledni. Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katuli

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 8:20 pm    Předmět: Citovat

účetní Martina
jj, tak nějak to je..ale fakt záleží kdo se ti na to dívá. Já myslím, že jim nejde ani tak o náš rozbor, ale jestli jswme spíš skutečně schopni posoudut následky a aby nedocházelo k takovým případúm, jak se sem tam dočteme ( na pokraji smrti vyhgladověním, ...podstoupila gastrický bypass a teť trpí mentální anorexií a podobně ...) toš..tak to u nás nehrozí, ne? sme baby rozumné Wink

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 9:47 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 11:45 am, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 11:11 pm    Předmět: Citovat

All ...Bobulku zpovídal (dle popisu) zpravodaj pan Brunclík z regionální televize (Genus Liberec) takže děvenka bude nejspíš v Událostech ze Severních Čech na ČT 24 ...nemám ale tucha kdy... kdybych něco vypátrala, hodím to sem.
Jo ještě - holka se musela projít před kamerou k oknu a zpět, takže prý tam bude v plné své síle a kráse...po opce bude další zpověď a za čas kontrolní filmování, jak pokračuje v hubnutí. Takže nakonec ji bude znát celý náš český národ. Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 5:38 am    Předmět: Citovat

Krásné a slunečné dobré ráno Všem přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Vlada

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:25 am    Předmět: Citovat

Krásné ránko přeji všem u nás bez sluníčka

Bobulka bude mediální hvězda Smile
Tv Liberec mívá v 17.40 regionální zpravodajství

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:29 am    Předmět: Citovat

Jsem hrozně moc nervóz ní,protože zítra nastupuji do nové práce,sice jen na zkrácený úvazek a dobu určitou do konce tohoto roku,ale mám spíš obrovský strach,jestli to budu umět a zvládat,nejsem totiž vůbec ekonom Laughing Sad Crying or Very sad Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Mattoni

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:40 am    Předmět: Citovat

Hezké dobré ráno všem,
bobulce držím palečky, ať má opku brzy za sebou a je snámi v tom novém životě spokojená, už to bude za pár hodinek... snad ji to čekání uteče...
Lucinko i tobě držím palečky k zítřejšímu nástupu do práce, ať se ti v ní líbí, já se chystám do práce až asi na zimu, až nebude starost o zahrádku, tak už po nějaké práci občas pokukuji Laughing a nestresuj se, zvládneš to Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:48 am    Předmět: Citovat

Děkuji moc Mattonko Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

Mattoni

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:57 am    Předmět: Citovat

učetní Martina
ahoj, gratuluji k úspěšnému absolvování psychologa, já to měla to samé ale docela jsem se u toho bavila, na ty otázky se mě ptala taky, i na to cvičení, proč a proč míň nejím a jestli si uvědomuji, že mi odeberou část žaludku... já jsem si to u psycho docela hodinu a půl užívala, stavěla jsem kostičky podle obrázku, pak mi dala rozpůlený papír, na jednu stranu jsem kreslila chlapečka, na druhou stranu holčičku , pak jsme to daly k sobě a musela jsem říct, proč je chlapeček nakreslený větší a holčička menší Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
katka04

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 7:04 am    Předmět: Citovat

Holky já jenom žasnu. Já vyplnila nějaký dotazníky, pak sme si povídali asi půl hodiny a šla sem domu. Povídání bylo o tom proč na to du a co čekám potom. Nic sem nemalovala. K těm malůvkám bacha. Já sem jednou asi v deseti letech malovala domeček, my máme 3dílná okna tak sem je tak namalovala a psychložka z toho udělala, že mě doma týraj Laughing Laughing Mamina jí nedokázala vysvětlit, že maluju co vidim na našem baráku.

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Beruska81

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 7:07 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno. U nás je docela hezky.
Dneska mám v plánu dát všechny videa z kamery na dvd, protože jsem zjistila, že tam mám i 3 roky staré videa a zabírají mi místo, ale vůbec se mi do toho nechce.
Lucinko držím palce Very Happy Já bych taky měla nastoupit 1.7. na poštu, jen na 2 hodiny brzo ráno rozvést deník. Ovšem ještě nevím jak to udělám, když budu na operaci, protože si musím za sebe najít náhradu, to by nebyl až tak problém, horší to bude s hlídáním malého Sad
verca

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:14 am    Předmět: Citovat

krásné dopolko přeji Wink

jen aby si bobul nenakakala do bot...... Rolling Eyes podle toho, co mi říkala do telefonu .... no uvidíme... Rolling Eyes

jinak u mě na rajčeti další nové fotečky z Turnova od benny a Radka - heslo je SPOLEČNÉ !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:37 am    Předmět: Citovat

Mattoni já ještě nevím, jestli ten psycholog byl absolvován úspěšně. Zatím pouze BYL ABSOLVOVÁN. Doktorka prý musí vyhodnotit ty logické testy a ty malůvky, takže čekám na příští úterý Confused Ovšem ty logické testy byly zpočátku jednoduché, ale obtížnost se stupňovala a na konci jsem už jen tipovala... Tak uvidíme Shocked

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:39 am    Předmět: Citovat

katka04 mazec..... (ty okna) Shocked Shocked Shocked

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 741, 742, 743 ... 824, 825, 826  Další