Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 734, 735, 736 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mattoni
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska zopakovala kašovitou stravu, je ze mě hlídací teta dvouletého chlapečka, tak jsem k večeři dělala krupicovou kaši no, od dob po operaci je fakt, že si ji dám svátečně teda.. bo mi lezla i ušima
Jinak podle fotek a verci dlouhý román jste si Turnov užily koukám jak se patří... některé holky jsem myslím i viděla v té čekárně u Hrubáčka (podle těch fotek krom Lubinky, její maminky a Terky)ale líná huba holé neštěstí tak na další srazík se snad už vydám, pokud mě mezi sebe vezmete to se mi ta váha snad rozjede a budu zase o kousek štíhlejší  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
Matonko to si piš,že příští srazík to jistíš a jak ne tak s tebou do smrti smrtoucí nepromluvím
Víš sama jak jsem naše setkání prožívala,nastoupili jsme na forum skoro zárověň a tak nějak jsme byli v kontaktu a ted,kdyz je taková důležitá věc tak ticho po pěšině.
Jinak já musím být štíhlejší,protože jakmile zhubnu 10kg tak sem hlásím o termín na nožičky,vše mám ujednáno s Hrubáčkem,tak počítám tak listopad at jsem do vánoc pěkně doma a užiju si to pečení a uklízení už s novýma nožičkama.
Terčo ten odjezd mě fakt napadl jen tak a hned jsem volala synovi at mi zjisti spoj a on na sebe navazoval a bylo rozhodnuto.Vstávali jsme v 3.50(někteří teprve uléhali ke spánku),z Turnova 4.39 a doma jsme byli v 10.32.Super spoj,jen ti lidi mi připadali takový trošku jinačí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Lubinko
na mou duši na psí uši na kočičí svědomí za rok na srazíku budu... ale ještě dříve budu mít cestu přes Bruntál, tak buď mě tam manža vyklopí pokud pojedem v rozumnou hodinu a né ve 4h ráno nebo přijedu i kdybych měla jet courákem z Krnova
Jinak gratuluji k budoucím hubenějším nožičkám, já nevím, kdy se toho dožiju já ale to už se bude muset asi platit tak tu kožu potáhnu asik za sebou
V září by měl jít na operaci ten, se kterým sem tam byla, pokud nebude mít dřívější termín, tak počítám, že se opět v září mihnu v Turnově  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hvezdicka04
|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
tož vás vítám všechny zpět doma,určitě jste si to bezva užili.  _________________
45 let,3 děti,skvělý přítel,
12/9/11 nástup,13/9/11 TUBU-MUDr Hrubý Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
všem přeji hezký večír
ženský koukala jsem na vaše fotečky ze srazíku a moc vám to slušelo a těším se ,že v Turnově na příštím už budu taky
Jinak manža je na rybách,byli jsme odpoledne s Pájou skouknout průvod Kmochova Kolína a po hodně dlouhý době se mi to líbilo
A TEĎ POPÍJÍM ČERVENÉ VÍNKO,ABYCH MĚLA DOSTATEK ČERVENÝCH KRVINEK A ŽELEZA NA TU OPKU CO NA MĚ ČEKÁ ZA DVEŘMA  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
Mattonko, za rok už budeš na konci metříku a zapadneš tam mezi ty hubeniny .
Vladi, já to tentokrát musela zvládnout bez svého oblíbeného červeného .
A jak to budu mít za rok já, tak to opravdu nevím . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Terčo no jo budeš mít bejbátko to je taky radost _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Terča
děkuji moc, snad tomu tak bude a přibyde mi tam i ten metřík, co máš ty... snad se dočkám i vytouženého mimi, proto jsem do toho taky šla...
Ty už si těhu užíváš tak Ti přeju zdravé a krásné miminko  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
Seky čauky, tak jak je dnes? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
BOSSICE jo,dobrý
Jinak všem díky za krásný večer,Super lidičky.  _________________
[/url]
35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benny
|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:51 pm Předmět: kavárna |
|
|
Právě jsem se vrátila z hradu....
Ahoj děvčata a chlapci,
před hodinkou jsme se vrátili domů, v Turnově to bylo super, jistě jste zjistili, že jsem se stala z povzdálí pozorovatelkou a průzkumnící... Bylo to opravdu nádherně kochající vás všechny pozorovat a dívat se, ba přímo se kochat tím, jak všichni po opce zhubli, jak se tetelí štěstím, užívají si v novém těle, a ten pohyb na parketu... viď verco.
Myslím si, že nejhubenější z nác byla Mici, fakt, úplná modelka. Samozřejmě to beru za rok zpětně . Tak třeba Arielka, Hanach, Lolinka, Hanaka, ty už jsou hubené dýl jak rok, a moc jim to sluší a drží si postavičku mňam, mňam .
Jinak Vám musím napsat, že toto byl asi můj nejdražší výlet do Turnova a zpět. .
Odjížděli jsme v 1 hodinu po půlnoci, Hanaka jela s námi do Hradce, takže jsme se trošku spolu bavily, všude tma, na cestu nebylo vidět, tak jsem jen sledovala silnici,no a kousek za Turnovem, myslím v Sedmihorkách proti mě dva příšerné oranžové záblesky, nevěděla jsem co se děje, kdo se proti mě řítí, a Radko mě povídá ,,právě Tě vyfotil radar". Takže mě přijde poštou krásný pozdrav, na který nejsem vůbec zvědavá. Kolik jsem měla na tachometru, to vůbec nevím, a z toho světla jsem byla vyklepaná ještě v Jičíně. Tak mě je z toho nějak ouzko, peníze fuč, body v pr…., doufám, že budu mít trošku štěstí a zůstane mi řidičák. Bojím, bojím….
 _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wocuUgS/]
[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Benny děs a hrůza, píšu SZ. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
jojo, mici je úžasná !! Jen jsme spolu mluvily krátce, ale i tak to stačilo
seky nestyď se
benny neboj, o řidičák nepřijdeš
A z pohledu střízlivého člověka na nás teda musel být otřesný pohled
Na parketu....joooo tam jsme se vyřádily/i, hned bych to zopakovala, hráli výýýborně !!
Jsem se prochrápala - zalomila jsem to k večeru na sedačce a teď se mi nechce chrnět  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne so červen 11, 2011 10:58 pm, celkově upraveno 3 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: so červen 11, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
Vidím,že jsem tu sama,tak jdu spát a všem přeji krásnou a dobrou noc . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Luci dobrouuuu  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|