Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 733, 734, 735 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:08 pm    Předmět: Citovat

ahooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

žijuuuuuuuuuuuu ... teda narozdíl od boubelky ... Embarassed Laughing Laughing Laughing

holky v Turnově bylo báječně, krásně, úžasně !!! Tolik lidí, co tam bylo, atmosféra úúúúžasná, lidi suproví, kam se hrabe loňský sraz !! Kdo nebyl, prohloupil, protože to opravdu, ale opravdu stálo za to !!! A když říkám, že stálo, tak stálo, že martičko, martino, pettíí, boubelko atd atd... Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing no více to tu rozebírat nebudu radši Embarassed Laughing Laughing Laughing

Hrubáček opět nezklamal - musím prásknout, že nám vyznamenal naší boss !! Ta sice byla rudá až na prdeli, bo to vůůůbec nečekala, ale dostala veřejně přede všemi krásnou kytičku a poděkování za to, jak vzorně dochází za pacienty, hledá nové a nové pacoše atd atd..... prostě ocenění na správném místě !! Wink

Jeho proslov .... no bez kamery se to těžko popisuje - udělal nám ostudu trochu (našemu stolu), ale my mu to odpustímeeeee Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

a teď - nebudu jmenovat, protože já se tam bavila s hooodně lidmi i s těmi, kteří se teprve rozhodují na operaci - dotyčná paní určitě ví, o které je řeč (manžel je už po tubu....), dostali adresu na forum, tak čekám, že se ozvou Wink

dále - jistě si někteří vzpomínají na dvě paní z čekárny, které šly na band... při našem hlasném kecání v čekárně vše přehodnotily a šly do tubu a NELITUJÍ !! Hlásily se ke mě a mooccc děkovaly, takže dámy - SMS mi už dorazila, na případném srazu v LB vás očekáváme, zrovna tak i sekyho a Tomáše

další na řadě - ta na forum nechodí - moje spolupacoška - jistě jsme mě tam viděli kecat s vysokou, hubenou paní v černých šatech a s brýlemi (uvidíte na fotkách).... tak to je ona - a s tou budeme hekat na podzim s boss po ufiknutí břicha - to jsme tam domluvily s Hrubáčkem u baru při alkoholickém opojení, takže to jistě klapne, prostě řekl, že nám to udělá všem třem dobře, tak ho bereme za slovo Embarassed Laughing Laughing Laughing

a co dál ?? Rolling Eyes už to začíná být zajímavé..... Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

boubelka... - Maruško už žiješ?? Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing
Musím vám prásknout, že boubelka ráno vypadala jak po flámu Laughing Laughing Laughing a to že prý si dáme ráno ještě zelenou, hahaaa Laughing Laughing Laughing dala si se mnou dala zelenou, zachutnala jí a už mě tahala stále k báááru na panáky....ale tam se jelo ve velkých !! Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed se setrou Mílou, s mojí spolupacoškou..... no prostě jsme byly buď u baru nebo na parketě a pařili (záměrně měkké i, protože tam byli i chlapi) Laughing Laughing Laughing

bubliiii kooonečně jsem Tě poznala osobně babo jednaaaa Laughing Laughing Laughing naše krevní skupina, to joooo, zapařily jsme si spolu báječně, ještě s Aničkou i když ta pak už zmizela Rolling Eyes Twisted Evil ale nemělo to chybu, už se těším na všechny fotky, to bude bomba i ostuda Laughing Laughing Laughing

Smolinko ..... jak jsi se vyspala?? Laughing jako počkej, až uvidíš fotky Laughing Laughing Laughing

seky Tobě patří bobřík odvahy, být tam mezi námi až do ránaaaa, tančit, bavit se..... doufám, že to nebylo naposledy !! Skvěle se s Tebou kecalo i když od toho byly spíše jiní..... oni vědí...... Laughing Laughing Laughing

martičko, bubli, boubelko a nevím, kdo s vámi ještě jel v těch neřestích, co jste tam předvedly ..... vy všichni budete mít příště zaracha !!! :evill: však vy víte za co - Kryštůfek, další číšník, sex na pláži, vínečko, doprovod číšníka do restaurace naproti atd atd ...... více netřeba rozvádět a popisovat, kdo byl, ví o čem je řeč.... já si chlastám u baru a oni milé dámy koketují vedle v restauračce, no kde to jsme, že....takže příště nic takového Laughing Laughing Laughing A aby toho nebylo málo - bubli vynadala hoteliérovi, že stojí za h.... když už nás posílal spát Laughing Laughing Laughing

no prostě toho bylo stráááášně moocccccc, srandy kopec, zážitků spoustu, nedá se to ani vše ventilovat, psát, prostě nedá Laughing Laughing Laughing

nedá se jmenovat a ke každému něco psát, ale k těmhle jsem prostě musela... Laughing Laughing Laughing

každopádně jste byli všichni skvělí !! Srazík byl opravdu suprový, o hooodně lepší, než ten loňský !! Ale jen v tom, že tam bylo jednou tolik lidí..... jinak se ničím nelišil Wink

A prosím o poslání foteček na meilíka - Radko, benny, sibyl, bubli, Terčo a všichni, kdo jste fotili, děkujiiiiiiiiii Wink

jdu ty moje nahodit do PC a na rajče Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:11 pm    Předmět: Citovat

Teriiiiiiii jenže teď už jsou po včerejšku dvě zelené Lady Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Mona

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:13 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:19 pm    Předmět: Citovat

ale pozor !!

nemám ráda dlouhé příspěvky na ČTENÍ Wink psát můžu klidně romány Wink Laughing Laughing Laughing

to si piš, že UŽILI !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
martička

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:28 pm    Předmět: Citovat

nazdárek a prý,že nebude první kdo podá zpravu Laughing Laughing Laughing
jinak se moc nerozepisuji jdu připravovat tu grilovačku ,ale pište pak to dočtu fuj tajbl hrozně mě bolí hlava to byl první chlast od opoerace a zrovna sex na plaži Laughing Laughing Laughing Laughing
jinak všechny zdravím a jsem rada,že jsem je poznala jste všicí skvělí a moc se mi tam líbilo dobrej relax Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV
AlenaM

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:45 pm    Předmět: Citovat

Terča omlouvám se zlato,ale nějak jsem byla asi mimo mísu,nebo co.Seděli jsme ještě venku na terase a najednou jsme byly dole.Ale bylo tam s váma opravdu supr. Laughing A fotečky vloží Lubča,protože to já vůbec neumím. Jsem ráda,že umím napsat na forum,ale jinak pracovat na pc je pro mě španělská vesnice,víme? Rolling Eyes Rolling Eyes A moc děkuji i tvému muži za to,že jste nás povozili po Turnově.Pa. Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:49 pm    Předmět: Citovat

martičko a nezapomeň do toho krásnýho včerejška samozřejmě ještě zařadit i pana průvodčího, protože to byl přece odborník na slovo vzatý, neboť přesně věděl kdy a kde stojí Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
AlenaM

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:56 pm    Předmět: Citovat

A já také přeju krásný,sluníčkový den všem na foru. V Turnově bylo vážně moc fajn. A tolik krásných a úžasných lidiček. Laughing Laughing

Radko Sibylko Petíí

kdo jste fotili.také bych prosila o fotečky. Moc děkuji. Razz Razz

[/url]

Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Mattoni

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:59 pm    Předmět: Citovat

Teda v tom Turnově bylo veselo koukám... tak příště to bude s karlovarskou minerální vodou jo? Laughing Jste to tam rozjely... a bossice si to poděkování zaslouží, já jsem tam byla jak v bavlce a když přišla zamnou na ARO, to potěšilo nejvíc, opravdu její každá návštěva potěšila a jsem ráda, že ji v Turnově máme !!!

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Terča

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:12 pm    Předmět: Citovat

Věru, dvě zelené Lady Laughing ... jsem zvědavá, kdy se nám holky přihlásí Razz .
Já nefotila, ač jsem měla foťák-nějaké zatmění mozku, mám jen dvě mázlé fotky z babylonu, jinak nic.
Hodně fotil Radko a holky.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:19 pm    Předmět: Citovat

martičko asi zaskočím na grilovačku Laughing Laughing Laughing

jooo, průvodčím to začalo... pak už se to jen vezlo Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

tak ještě Lubinka fotila, od té také prosím fotečky na meilík, děkujiii Razz

A u mě na rajčeti vloženy zatím první fotečky z turnovského srazíku !! budou přibývat, tak sledujte průběžně !! Wink
Otevřít pod SPOLEČNÝM HESLEM !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Terča

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

Moni, i já děkuji za mezikozoplacku Wink Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

no vidíš Terčíííííííí ještě, že si to připomněla Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Monííííííííííííí taky mockrát děkuju za krásnou cecko-kozoplacku Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Lubinka

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Holky moje ahoooooooooooooooj Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Jedním slovem to byla paráda
Terčo ten brzký odjezd bylo takové pomatení smyslů,ale se vyplatilo.Byli jsme brzo doma Embarassed Embarassed :oops:Moc díky tobě i Milanovi ,víte zaco Wink Wink
Boubelka,Petíí,Sibyla bylo to moc fajn
Věrča,Martička,Martina Razz Razz Razz
Byla tam spousta lidiček,ale tebe Meggy jsem viděla moc moc ráda,páč jsem tě naposledy viděla v září Very Happy Very Happy
Snad jsem na nikoho nezapoměla,zapoměla já vím a to Smolicipacholici,Sekyho,Toma,Bossici atd atd,ale tech lidiček bylo opravdu mraky

[/url]

38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Terča

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 5:37 pm    Předmět: Citovat

Lubčo, hanba by mě měla fackovat Embarassed , jedete takovou dálavu. Já posadím svou prdel vedle Milana a za dvě hodiny jsem doma, máme to s čuracíma a procházkou lesem Embarassed Embarassed .

Davídek
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 733, 734, 735 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: