|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 733, 734, 735 ... 824, 825, 826 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
ahooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
žijuuuuuuuuuuuu ... teda narozdíl od boubelky ...
holky v Turnově bylo báječně, krásně, úžasně !!! Tolik lidí, co tam bylo, atmosféra úúúúžasná, lidi suproví, kam se hrabe loňský sraz !! Kdo nebyl, prohloupil, protože to opravdu, ale opravdu stálo za to !!! A když říkám, že stálo, tak stálo, že martičko, martino, pettíí, boubelko atd atd... no více to tu rozebírat nebudu radši
Hrubáček opět nezklamal - musím prásknout, že nám vyznamenal naší boss !! Ta sice byla rudá až na prdeli, bo to vůůůbec nečekala, ale dostala veřejně přede všemi krásnou kytičku a poděkování za to, jak vzorně dochází za pacienty, hledá nové a nové pacoše atd atd..... prostě ocenění na správném místě !!
Jeho proslov .... no bez kamery se to těžko popisuje - udělal nám ostudu trochu (našemu stolu), ale my mu to odpustímeeeee
a teď - nebudu jmenovat, protože já se tam bavila s hooodně lidmi i s těmi, kteří se teprve rozhodují na operaci - dotyčná paní určitě ví, o které je řeč (manžel je už po tubu....), dostali adresu na forum, tak čekám, že se ozvou
dále - jistě si někteří vzpomínají na dvě paní z čekárny, které šly na band... při našem hlasném kecání v čekárně vše přehodnotily a šly do tubu a NELITUJÍ !! Hlásily se ke mě a mooccc děkovaly, takže dámy - SMS mi už dorazila, na případném srazu v LB vás očekáváme, zrovna tak i sekyho a Tomáše
další na řadě - ta na forum nechodí - moje spolupacoška - jistě jsme mě tam viděli kecat s vysokou, hubenou paní v černých šatech a s brýlemi (uvidíte na fotkách).... tak to je ona - a s tou budeme hekat na podzim s boss po ufiknutí břicha - to jsme tam domluvily s Hrubáčkem u baru při alkoholickém opojení, takže to jistě klapne, prostě řekl, že nám to udělá všem třem dobře, tak ho bereme za slovo
a co dál ?? už to začíná být zajímavé.....
boubelka... - Maruško už žiješ??
Musím vám prásknout, že boubelka ráno vypadala jak po flámu a to že prý si dáme ráno ještě zelenou, hahaaa dala si se mnou dala zelenou, zachutnala jí a už mě tahala stále k báááru na panáky....ale tam se jelo ve velkých !! se setrou Mílou, s mojí spolupacoškou..... no prostě jsme byly buď u baru nebo na parketě a pařili (záměrně měkké i, protože tam byli i chlapi)
bubliiii kooonečně jsem Tě poznala osobně babo jednaaaa naše krevní skupina, to joooo, zapařily jsme si spolu báječně, ještě s Aničkou i když ta pak už zmizela ale nemělo to chybu, už se těším na všechny fotky, to bude bomba i ostuda
Smolinko ..... jak jsi se vyspala?? jako počkej, až uvidíš fotky
seky Tobě patří bobřík odvahy, být tam mezi námi až do ránaaaa, tančit, bavit se..... doufám, že to nebylo naposledy !! Skvěle se s Tebou kecalo i když od toho byly spíše jiní..... oni vědí......
martičko, bubli, boubelko a nevím, kdo s vámi ještě jel v těch neřestích, co jste tam předvedly ..... vy všichni budete mít příště zaracha !!! :evill: však vy víte za co - Kryštůfek, další číšník, sex na pláži, vínečko, doprovod číšníka do restaurace naproti atd atd ...... více netřeba rozvádět a popisovat, kdo byl, ví o čem je řeč.... já si chlastám u baru a oni milé dámy koketují vedle v restauračce, no kde to jsme, že....takže příště nic takového A aby toho nebylo málo - bubli vynadala hoteliérovi, že stojí za h.... když už nás posílal spát
no prostě toho bylo stráááášně moocccccc, srandy kopec, zážitků spoustu, nedá se to ani vše ventilovat, psát, prostě nedá
nedá se jmenovat a ke každému něco psát, ale k těmhle jsem prostě musela...
každopádně jste byli všichni skvělí !! Srazík byl opravdu suprový, o hooodně lepší, než ten loňský !! Ale jen v tom, že tam bylo jednou tolik lidí..... jinak se ničím nelišil
A prosím o poslání foteček na meilíka - Radko, benny, sibyl, bubli, Terčo a všichni, kdo jste fotili, děkujiiiiiiiiii
jdu ty moje nahodit do PC a na rajče  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Teriiiiiiii jenže teď už jsou po včerejšku dvě zelené Lady  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
ale pozor !!
nemám ráda dlouhé příspěvky na ČTENÍ psát můžu klidně romány
to si piš, že UŽILI !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
nazdárek a prý,že nebude první kdo podá zpravu
jinak se moc nerozepisuji jdu připravovat tu grilovačku ,ale pište pak to dočtu fuj tajbl hrozně mě bolí hlava to byl první chlast od opoerace a zrovna sex na plaži
jinak všechny zdravím a jsem rada,že jsem je poznala jste všicí skvělí a moc se mi tam líbilo dobrej relax  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
Terča omlouvám se zlato,ale nějak jsem byla asi mimo mísu,nebo co.Seděli jsme ještě venku na terase a najednou jsme byly dole.Ale bylo tam s váma opravdu supr. A fotečky vloží Lubča,protože to já vůbec neumím. Jsem ráda,že umím napsat na forum,ale jinak pracovat na pc je pro mě španělská vesnice,víme? A moc děkuji i tvému muži za to,že jste nás povozili po Turnově.Pa.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
martičko a nezapomeň do toho krásnýho včerejška samozřejmě ještě zařadit i pana průvodčího, protože to byl přece odborník na slovo vzatý, neboť přesně věděl kdy a kde stojí  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
A já také přeju krásný,sluníčkový den všem na foru. V Turnově bylo vážně moc fajn. A tolik krásných a úžasných lidiček.
Radko Sibylko Petíí
kdo jste fotili.také bych prosila o fotečky. Moc děkuji.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Teda v tom Turnově bylo veselo koukám... tak příště to bude s karlovarskou minerální vodou jo? Jste to tam rozjely... a bossice si to poděkování zaslouží, já jsem tam byla jak v bavlce a když přišla zamnou na ARO, to potěšilo nejvíc, opravdu její každá návštěva potěšila a jsem ráda, že ji v Turnově máme !!! _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so červen 11, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Věru, dvě zelené Lady ... jsem zvědavá, kdy se nám holky přihlásí .
Já nefotila, ač jsem měla foťák-nějaké zatmění mozku, mám jen dvě mázlé fotky z babylonu, jinak nic.
Hodně fotil Radko a holky. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 11, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
martičko asi zaskočím na grilovačku
jooo, průvodčím to začalo... pak už se to jen vezlo
tak ještě Lubinka fotila, od té také prosím fotečky na meilík, děkujiii
A u mě na rajčeti vloženy zatím první fotečky z turnovského srazíku !! budou přibývat, tak sledujte průběžně !!
Otevřít pod SPOLEČNÝM HESLEM !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: so červen 11, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Moni, i já děkuji za mezikozoplacku  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so červen 11, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
no vidíš Terčíííííííí ještě, že si to připomněla Monííííííííííííí taky mockrát děkuju za krásnou cecko-kozoplacku  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so červen 11, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
Holky moje ahoooooooooooooooj
Jedním slovem to byla paráda
Terčo ten brzký odjezd bylo takové pomatení smyslů,ale se vyplatilo.Byli jsme brzo doma :oops:Moc díky tobě i Milanovi ,víte zaco
Boubelka,Petíí,Sibyla bylo to moc fajn
Věrča,Martička,Martina
Byla tam spousta lidiček,ale tebe Meggy jsem viděla moc moc ráda,páč jsem tě naposledy viděla v září
Snad jsem na nikoho nezapoměla,zapoměla já vím a to Smolicipacholici,Sekyho,Toma,Bossici atd atd,ale tech lidiček bylo opravdu mraky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: so červen 11, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
Lubčo, hanba by mě měla fackovat , jedete takovou dálavu. Já posadím svou prdel vedle Milana a za dvě hodiny jsem doma, máme to s čuracíma a procházkou lesem . _________________
Davídek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|