Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 7:05 am    Předmět: Citovat

Lucinko bude to těžké, ale věřím, že to vše zvládneš !! Domluva s nimi je nemožná?? Přeci je blbost nastoupit na týden a pak být cca 14 dní doma... zkus to ještě nějak domluvit, třeba Ti vyjdou vstříc, budeme držet palečky Wink

Dadi to by mě teda zajímalo, kde jsi k tomu přišla Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

Mladší také jel dnes na výlet, také jsme museli být už v 6:50 u školy Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 7:44 am    Předmět: Citovat

Ahoj

Lucinka hele o tý domluvě s nástupem sem si to řikala jak si to tu prvně písla. Všechno přece de dohodnout.

verca kdyby ti líbali ruce jako já tak je neškrábe v krku Laughing Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
dagmarch

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 7:59 am    Předmět: Citovat

Ahojky všichni, moc zdravím. Delší dobu jsem nic nepsala, ono ani nebylo co a navíc jsem v jednom kole, práce, zkouškové a lékaři...to vám je zážitek. 1.6 jsem byla na první konzultaci Dr. Holécsy, ten mě poslal na pasáž žaludku na včerejšek, no došla jsem tam na čas, pozvali mne dovnitř, nechali mne svléknout, poté asi po půl hodině obléknout s tím, že jim nejde rentgen...mám si zavolat až půjde, tak jsem volala dnes ráno- stále nejde, ale už jsem se objednala s předstihem na pátek-snad to do té doby opraví. Odběry mi vzali bez větších problémů, takže alepoň zde pohoda. Dál dle doporučení jsem se měla obědnat k nutriční poradkyni-nebere telefon no a do obezitologické ambulance mě obědnali až na 30.8.!!! to je čekací doba co?Docent mi dal předběžný termín na konec října, tak to snad vše úspěšně zvládnu včas, ale nutno přiznat, že začátek je fakt hektický.Určitě Vás budu včas informovat.Ale víte co? Už ať je říjen Razz

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:04 am    Předmět: Citovat

dagmarch jooo sou to zmatky při obíhání toho všeho okolo operace, ale pak už je to jenom kráááásnýýýýýý. Držím pěsti ať to všechno probíhá rychle a v pohodě

[/url]

verca

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:08 am    Předmět: Citovat

dagmar to je teda mazec, ale věř, že se dočkáš a pak už hurá do nového života Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
dagmarch

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

verco, katko- díky za podporu, já se nevzdám a také budu krásná- snad Very Happy

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Dagmar co snad určitě babo jedna Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
katka04

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:14 am    Předmět: Citovat

dagmarch jaký snad? My sme přece krásný a pak už jenom kráááásníme víc a víc. Todle ať už neslyším. Krásná je každá. Jenom některá to o sobě neví Wink

[/url]

dagmarch

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:27 am    Předmět: Citovat

Ale ano holky, máte pravdu, člověk je krásný tím co má uvnitř ne zevně. S tím naprosto souhlasím. Ale musíte samy uznat, že takto nás, které máme víc tuku než je obvyklé, lidé v okolí nevnímají. Dle nich jsme neschopné sebeovládání a máme jakýsi cejch slabého, nedisciplinovaného člověka, který si neumí sám vyřešit co má a nemá jíst...Opak je mnohdy pravdou, já od svého dětství jsem obézní, jsem třtí nejmladší dítě po x letech a tedy dostatečně roznazlované a vypapané, toto je projev lásky rodiců- za to se a ě nemohu zlobit a také jistou měrou genetika po babičce. Od mala redukční diety, v dětství dvakrát oddtučňovací lázně a v dospělosti jsem už držela tolik diet, že bych se z fleku mohla stát odborníkem přes výživu, ale realizace vázne...No a okolí? pro ně jsem slaboch co si neumí odepřít kus žvance, posměšné pohledy na plovárně také nepřidají na sebevědomí, atd. atd. mnoho z nás to jistě zná. Ještě že mám skvělé děti a toho nejbáječnějšího muže pod sluncem za to moc díky a díky za zdejší podporu, protože neskutečně moc pomáhá

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:30 am    Předmět: Citovat

dagmarch stejně se mi ty termíny zdají přehnané... je začátek června a termín až na konci října Exclamation ??! Obezitoložka až na konci srpna Exclamation Exclamation Exclamation To je opravdu tak málo doktorů??

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
katka04

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

dagmarch promiň, ale nemůžu s tebou a ani s těma co si to myslí souhlasit. Nikdy sem neměla problém s okolím. Pokud sem si ho teda nevytvořila sama. Jediný problém byl na základce a ten sem si nesla já v sobě dál. Ne okolí, ale já si to dál šířila, já si řikala jak se na mě dívaj špatně a přitom mě možná ani nevnímali. Já si přišla nepřitažlivá a odstrčená. Pak přišel zlom. Přestala sem to řešit a najednou šlo všechno jinak. Začala sem mít kolem sebe hafo lidí co si se mnou povídali, plovárnu sem si vyřešila dvojitejma plavkama, chlapy sem přehlížela (páč se na mě lepilo to co mě nezajímalo) a teď? Hele ono se skoro nic nezměnilo. Jenom plavky sem si koupila jednodílný a chlapi o mě asi nejevěj zájem už vůbec Laughing Laughing A to ještě nejsem u svého vysněného cíle. Ježíííš co mě čeká tam? Laughing Laughing Laughing

[/url]

katka04

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

účetní Martina doktorů je dost, ale lidí zajímajících se o to co se sebou je víc a víc Wink

[/url]

dagmarch

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:38 am    Předmět: Citovat

Marti, vzhledem k tomu, že máš stejného lékaře, předpokládám že Tě poslal ke stejným lékařům jako mne.Poslal mne na obezitologickou ambulanci ve Vítkovicích za MUDr. Chripkovou a zde jsem termín dostala až na konec srpna, také mne to překvapilo, ale myslela jsem, že je to normální. Navíc moje obvodní lékařka je také obezitolog, tak jsem to také moc nepochopila,ale myslela jsem, že je to předepsaný postup jejich povinných všetření, pokud máš jiné poznatky budu za ně moc vděčná

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

katka04- máš pravdu, je to vnímáním sama sebe, souhlasím, ale na ten zlom, který u Tebe už nastal já stále čekám. Nejsem zamindrákovaná osůbka ale když příjde blbá nálada tak občas do toho spadnu a pěkně se v té své blbé náladě vykoupu, doufám, že jsem Vás nijak neurazila svým vnitřním rozpoložením, už budu veselá slibuji Laughing

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:47 am    Předmět: Citovat

Dagmarch já jsem na tom stejně, od mala tlustá, 2x lázně Bludov, plno diet, akupunktura no prostě furt něco. S tím okolím je to tak napůl. Myslím si, že mě mé okolí má rádo takovou jaká jsem, vždycky všichni říkají, že si mě nedovedou představit hubenou, ale je to spíš ve mě ten komplex, takže doufám, že dostanu co nejdřív termín a pak se budu cítit líp a líp. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: