Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 7:11 pm    Předmět: Dotaz Citovat

mám BMI kolem 38, jak kdy, někdy trochu více někdy méně, myslíte, že by mě mohli doktoři zrazovat od operace???Vážně nechci čekat, až se mé BMI bude nadále zvětšovat.Kromě gastra, kdyby nebylo v pořádku by mi mohli operaci oddálit, to chápu,ale jinak???Máte někdo zkušennost, že by Vám třeba internista nebo psycholog a pod. v Iskare nebo těchto zařízeních operaci vymlouval a z jakého důvodu??A kyž na tom budu trvat???
elena

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:21 pm    Předmět: Citovat

Taky, rozhodně se neboj, že tě bude někdo v Iscare od operace zrazovat, uvědom si, že pro ně znamenáš minimálně 130 000,--. Ani psycholog ani internista ani sekretářka, věř mi. Jinak o gastru se dá říct, že je to velice nepříjemné, ale o bolesti se mluvit nedá. Je to spíš malinko potupné, ale můžu tě uklidnit je to velice rychlé. Krk ti umrtví a trvá to maximálně tři minuty. V nemocnici jsi 2 -3 dny maximálně, záleží jak se budeš cítit sama a vzhledem k tomu, že jsi z Prahy odvoz pro tebe nebude problém, tak si myslím, že jsi druhý den doma. Po operaci nejvíce bolí ty plyny, které do tebe napustí a ty je musíš všemi prostředky dostat ven Laughing Laughing Laughing . A pak tě tlačí port ale není to úplně bolest, bolí opravdu jen ty plyny. Já jsem pět dní po operaci a už v domácnosti normálně funguju, dneska jsem zvládla přípravy na velikonoce a tak, zítra chci uklidit a myslím, že to bude bez problémů. A do práce holky chodí tak za 10 dní. Takže se neboj, i když máš snížený práh bolestivosti, protože v Iscare na tobě opiáty opravdu nešetří a dostaneš tolik, kolik ty sama potřebuje a za pár dní budeš jako rybička. Hodně štěstí.

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:25 pm    Předmět: Citovat

Eleno- hlavně nic netahej, ať si neuděláš pooperační kýlu. Je to zhojené pouze na povrchu,uvnitř je to ještě bolavé. Tak nic netahat,nezvedat a nenapínat břicho. Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:55 pm    Předmět: Citovat

Elenko, zrovna jsem Ti chtěla psát, jak Ti je, ja se cítíš, co plyny a tak..?? Ale jak vidím, zdá se, že jsi v pohodě.. Tak to jsem ráda.
ProsímTě, jen buĎ na sebe opatrná.. já jsem včera umývala okna doma a dneska mě všechno bolí. Takže pomalinku, práce neuteče..!! (já mám co mluvit).. Wink Wink
Taky10

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2007 1:16 am    Předmět: Elence Citovat

Díky za uklidňující odpověď, tak snad pořídím dobře a přeji Vám moc úspěchů a hodně kil dolů a Veselé Velikonoce
elena

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 1:00 pm    Předmět: Citovat

Evi, už je mi skoro úplně dobře, jen tlačí port, už se i zvedám bez problémů, jen ohýbání mi nejde, to bolí. Ale to se poddá. Už se těším až mi vytáhnou ty stehy, protože ty jejich dlouhý štětiny mě vážně rozčilujou. Taky mám celý břicho jednu velkou vyrážku, od náplasti, od desinfekce, od všeho. Ani jsem netušila na co všechno jsem alergická. Tak se pořád drbu. Jinak se fakt citím dobře, ale dneska teda trpím. Hlad nemám, ale ty chutě. Měly by ještě vymyslet operaci chuťových buněk. Protože jak je okolo mě spoustu jídla, jak jsou velikonoce, tak trpím jako zvíře. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

[/url]
pavlína

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 6:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, všechny vás moc zdravím a přeju vám hodně úspěchů ve vašem hubnutí.čeká mě asi v červenci druhá bandáž( tu první jsem prodělala před 11 lety) a ze začátku jsem se rozhodovala zda jí mám vůbec podstoupit znovu po těch problémech,které mě provázeli.Když jsem,ale četla vaše příspěvky do fóra bandingklubu bylo moje rozhodnutí snadnější.Chtěla bych vám poděkovat,že jste mi pomohli se rozhodnout k nové bandáži.
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 6:45 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všichni, zítra jedu na kolečko. Vypukne mi to v osm ráno, tak mi prosím držte palečky at dostanu brzký termín. Wink Dodatečně všem hezké velikonoce. Nějak nestihám. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Milca-berca

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:20 pm    Předmět: Citovat

Pavlí to Razz je moc dobře,že ti todle čtení tady jen umocnilo Tvé krásné Wink rozhodnutí v opětovné bandáži.Držím moc pětičky..jistě tě to stálo hodně a hodně přemýšlení ,zda do toho znova jít.Ale je jinčí doba všechno pokročilo a bandáž je omoc lepší a ovlivnitelná. Wink .Tak hurá do toho a za chvilku budeš oprstýnkovaná po druhé a hezčeji jistě.. Very Happy Razz Very Happy

Mončí Wink tak se drž pěkně zítra..kolečkem proběhneš ani nebudeš vědít jak Wink a budeš si jistě držet v ručce napsaný předběžný termín operace.....tak tfuj tfuj tfuj ..a hodně štěstíčka přeji... Wink Razz Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
OravaP

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:49 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všichni, tak doufám že jste ten dnešek přežili bez ujmy,já jo, ale zítra to bude horší, jedu na gastro už ted z toho mám nerva, snad to zvládnu a hlavně aby to bylo v pořádku,tak se zatím mějte hezky
Nakládalová Anna

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 8:18 pm    Předmět: Citovat

Oravo a Mončí hodně štěstí!Já jdu v pátek na první konzultaci.Mohu se vás holky zeptat jak dlouho vám od první návštěvy trvalo k vašemu zítřejšímu vyšetření.Jsem jakási nedočkavá či co? Razz Razz Razz

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 8:21 pm    Předmět: Citovat

Milčo berčo Very Happy moc ti děkuji a máš pravdu,že dnes už je to mnohem lepší,hlavně kvalitnější,bezpečnejší a taky už dávají lékaři informace nám pacientům,které v té době ještě pořádně neměli.A co víc funguje tohle forum kde se navzajem tyto lidičky podporují a předávají informace.
ALENA

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 9:04 pm    Předmět: Citovat

Pavlíno- gratuluji, že jsi našla opět odvahu bojovat s kilogramy!!!!!! Wink Wink Wink jsi statečná, že jdeš ještě jednou Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Betty

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 10:21 pm    Předmět: Citovat

Tedy Pavli, obdivuji že jsi našla odvahu. Mě chtěli udělat bandáž před 20 ti lety. Já se nedala, já se bála a šla jsem až loni s tím, že je to bandáž vratná, to mě dostalo, jinak jak řekli bandáž, měla jsem husí kůži. Tak ti gratuluji, myslím, že budeš spokojena, hlavně to není tak rizikové.

[/url]
Datli

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 7:10 am    Předmět: Citovat

Pavlínko,mohu být zvědavá,proč po 11 letech máš potřebu zase jít na bandáž?Ta stará už není funkční,nebo si to musíš nechat pro životnost vyměnit,nebo potřebuješ mít naplnění?
Děkuju za jakoukoliv informaci a přeji hezký den.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: