Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 693, 694, 695 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 3:26 pm    Předmět: Citovat

Tak Mona už vám zahlásila, co mám nového, ovšem posoudit musíte sami, osobně mám z toho radost, ne mnoho se mi toho na sobě líbí a tentokrát musím že se mi nový účes opravdu moocc zamlouvá !! Wink

F.ELA
děkuji holka za příspěvek, bohužle i toto je realita bariatrických operací, ale už málokdo to dokáže přiznat... věřím, že najdeš odvahu a zvolíš tu správnou operaci, radit jakou Ti nemůžeme, ale pokud už jsi měla band, který nefungoval, neváhej a jdi do tubu, jak píší holky, uvidíš, že nebudeš litovat, ale je to jen můj názor, rozhodnout se musíš opravdu jen Ty sama Wink

A už nás opět spadly cca 2 kapky a tím to skončilo Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

Věru, moc ti to sluší, tričko i vlasy Wink !

U nás fouká vichr, ale zatím neprší ani nebouří. Pršelo celou noc a probouřilo půl noci Crying or Very sad , mě už to teda stačilo, spala jsem cca dvě hodiny Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
MickaPt

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

příjemný podvečer přeji ....
F.ELA v OV myslím ani plikaci nedělají...ale taky bych se přikláněla k radikálnější opce....tubu nebo bypass...

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 3:40 pm    Předmět: Citovat

Terinko díky moc, u nás ani v noci, ani přes den neprší a já budu muset zalívat Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

Mono, koukam, ze taky koukate na tu Hru o truny. Na FB mi doma jako obvykle nejde reagovat, tak pisu sem Laughing Ja jsem si furt rikala, je to on, neni to on... Laughing

Verco, je to dobre, uces i triko i nehty Very Happy Ta zluta ti slusi mozna vic nez ta modra jeste, je to takove jine, zajimave Laughing jako dobre zajimave Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mona

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 4:05 pm    Předmět: Citovat

Twisted Evil

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:06 pm, celkově upraveno 1 krát.
F.ELA

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 4:50 pm    Předmět: Citovat

Holky děkuji za vaše názory ,normalně se začínám cítit lépe a hlavně po přečteni vaších příspěvku mám odvahu a ted se mi líp rozhoduje ,zítra ráno jdu na předoperačni a 6.6 operace.
Terča

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 4:56 pm    Předmět: Citovat

Zuzi, jj, ta žlutá Věrce víc kontrastuje s vlasama Cool . V kombinaci s džínovýma tříčtvrťákama je to super.

Holky, já dnes mám nějaké trable s jídlem i pitím, sním dvě lžičky a dost, víc mi nejde ani pít se mi nějak nevede.
Touto dobou mívám pět porciček za sebou a teď do sebe stěží soukám teprve třetí, vypito mívám dva litry a dnes ani ne litr a půl.
Co to Shocked ?

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

Terco, asi te tam zespoda to mimo nejak tlaci, to bude urcite kluk Laughing
Nevim, jak casto jis, ale zkus po dvou hodinach a melo by to byt v poho, klidne 8x za den... Kdyz ne, tak bych zpravila pana dochtoora Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

Terinko děkuji mooccccc, také se mi to takhle líbí a to už je co říct !! Wink

qwys ale modrá je dobráááá Laughing Laughing Laughing

F.ELA budeme na Tebe myslet holka a koukej podat hlášení, jak jsi se nakonec rozhodla Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:21 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem objednaná na krevní odběry 29.června a 30.června EKG a to už i mi paní doktorka dá písemné vyjádření,doufám že dobré Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Jen mě znovu odeslala k té mojí obvoďačce pro žádanku na RTGplic,tak jdu zítra ráno a mám z ní docela strach,protože jestli mi tužádanku nevypíše,tak budu muset nějak řešit v Ostravě a žádnku by mi asi musel vypsat MUDr.Foltys?
A to bych nechtěla,protože nemám už před opkou skoro čas.
Od 1.července do 6.července jedu s holkama a ještě i asi devět dalších rodin s dětma na hromadnou dovolenou do Jeseníků a protože to bude nejspíš jediná dovolená,tak bych to nechtěla rušit Laughing Wink Laughing Laughing .
A nebudu mít pak ani tolik času přemýšlet nad opkou,pak už jen čtyři dny na trávení s dětma a v pondělí jdou k otci.
No a už od září intenzivně sháním práci a v Našem regionu se ještě opravdu problematicky shání a jsem s dětma sama,tak o to je to pro mě v tomto smyslu horší a dnes mi zatím neoficiálně zavolala jedna paní,že možná v průběhu července bych mohla nastoupit do kanceláře zatím na skrácený úvazek,což by mi i teď vyhovovalo,protože od září jdou holky do první třídy a teď mám srach,že budu muset těsně před vybojovaným a oblítaným cílem snad od opky ustoupit?
Jsem z toho zmatená,během června se to rozhodne.
A myslím,že kdybych to musela odvolat,tak už by mi ta moje ne příliš vstřícná obvoďačka žádnou žádanku už nevypsala!
Ach jo,já asi opravdu nemůžu mít nic jednoduchého,tak jak to je celý můj život.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:24 pm    Předmět: Citovat

Lucinko určtiě to nakonec dopadne vše dobře !! Wink Co s tou antikoncepcí, ptala jsi se ??

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:28 pm    Předmět: Citovat

Sluší ti to Verči,opravdu Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Ptala jsem se své gynekološky a ona říkala,že zná dost žen,které i během operace tabletky braly a že to se píše,protože je obava z případné trombózy,ale to je většinou jen u dlouhodobě ležících pacientů,jen doufám,že já opět nebudu víjimka,když mám vše tak "velice jednoduché",že Laughing Wink Sad Laughing Laughing ?
Teď ještě abych tu antikoncepci dobře snášela,když vím z okolí,že ženy vyskoušejí víc druhů,než jim nějaká sedne Laughing Wink Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Terča

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:33 pm    Předmět: Citovat

Zuzi, normálně jím nejdéle po třech hodinách spíš po dvou a půl, žaludek si sám řekne. Pravda je, že mě ani mímu se nelíbila už v noci bouřka a dnes lítám i extrémně na malou
Rolling Eyes .
Lucinko, omlouvám se, že se ptám, Tobě nasadili antikoncepci jen kvůli opce Shocked ?
To je totiž jedna velká pravda, že ne každá antikoška každé ženské sedne Sad .
Nebylo by lepší menses pouze odsunout jednorázově?

Davídek

Naposledy upravil Terča dne st červen 01, 2011 5:49 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:46 pm    Předmět: Citovat

Lucinko děěěkuujjiii Laughing Laughing Laughing

hele kočko a nepsaly tady náhodou holky jen o tabletkách na oddálení menzesu?? bylo by to podle mě lepší, než nasazovat antiko... vždyť to bude strašná záhul pro játra Rolling Eyes Ale nejsem dochtoorr, takže tomu houno rozumím Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 693, 694, 695 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: