Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 689, 690, 691 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
edrah

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 11:57 am    Předmět: Citovat

Ahoj, děvenky
zdravím vás po stráááášně dlouhé době, vůbec nestíhám, takže zdravím nováčky a přeju, aby neztráceli odvahu a naději. Vám mým hubeňourkám grstuluji k úbytkům a já se jen v rychlosti pochlubím, že se mi daří skládat vcelku úspěšně zkoušky, až na jednu a úspěšně odhazuju kilíčka. Všechny vás moc zdravím a mějte se krásně Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:01 pm    Předmět: Citovat

Laughing

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:11 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:01 pm    Předmět: Citovat

Holky tak do očí mi lékárník (takový fajn chlapík co mě zná a je velice ochotný) Embarassed doporučil Ophtalmo-Evercil ... s tím, že je levný a dobrý, tak jsem si ho vzala a jdu kapat ...

Pokud bych s tím nebyla spokojená tak se mám stavit Embarassed Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:06 pm    Předmět: Citovat

edrah ahoojj, máš štěstí, že jsi si také na nás vzpomněla Laughing Laughing Laughing
A gratuluji k odhozeným kilčům !! Wink

bobul no jestli je to sympaťák, tak už teď je mi jasné, že kapky Ti vyhovovat nebudou a to jen proto, abys tam musela za ním znova Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:07 pm    Předmět: Citovat

bobule a je i při nošení kontaktních čoček? Já to mam timle komplikovanější

verca tak za prvé mi chybí ten pocit, že sem vykonala co sem měla a za druhé jak nejdu ani druhý den cejtim se plná. A je zajímavý, že čim plnější si připadám tim mam větší hlad a nutnost do toho břicha něco ládovat. Je to dost těžký udržet se a nedělat blbosti. Tak to sou asi moje důvody Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:11 pm    Předmět: Citovat

katko
jde o to jestli je máš měkký či ne ... páč tady píšou, že v průběhu léčby by neměly být nošeny mekké kontaktní šočky Rolling Eyes

Sem teda neměla tucha, že by mohly být i tvrdý Rolling Eyes

katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

bobule taky nevim který sou tvrdý. Možná ty co se nosí rok v kuse. Já mam jenom měsíční tak to sou měkký určitě

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
ALENA

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:15 pm    Předmět: Citovat

Moni tak mě stačí, když si dám ráno kafe s mlíkem a housku se sýrem a běhám jako Zátopek Rolling Eyes Rolling Eyes
a co třeba tohle
FÍKY
Čerstvé fíky obsahují až 70-80% vody a kolem 25% sacharidů. Jsou bohaté na provitaminy vitaminu A, dále obsahují vitaminy skupiny B, menší množství vitaminu C a draslík. Sušené fíky mají vysoký váhový podíl cukru, běžně kolem 50-70%, jsou tedy výborným okamžitým zdrojem energie. V sušených i čerstvých fících najdeme poměrně velké množství bílkovin, aminokyselin, pektinu a vlákniny, kombinace obsažených látek z nich činí zdraví velmi prospěšné ovoce.

Vysoký obsah vlákniny dělá z fíků ideální přírodní lék při zažívacích problémech, především při střevní nedostatečnosti a porušené střevní mikroflóře - několik zkonzumovaných plodů zapitých sklenicí vody je vysoce funkčním přírodním projímadlem, které můžeme použít při akutních stavech v případě tzv. zácpy. Této vlastnosti fíků ale můžeme využívat i mírnější cestou jako prevence, když během dne sníme několik plodů mezi jednotlivými jídly. Prospěšný je pro naše střeva nejen projímavý účinek, zároveň dochází k jejich čištění a zbavování usazených škodlivin.

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

Mono
reaguji tady na to co si psala v pokrokcích

TI DÁM BLONCKU AŽ TI BUDOU TRENCLE MALÝ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:54 pm    Předmět: Citovat

bobul jsem napřed myslela, že to patří mě Rolling Eyes pak jsem si říkala, v čem jsem Monu asi předběhla Shocked Shocked aaaaaaaaaaaa pak mi to došlo, že to patří tobě Laughing Laughing

sally

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

bobul-lecim se s hypotyreozou...mam skvelou-bajecnou endokrinolozku,je prijemna,odbornice,lidska a profesionalni...spis se mi snazila vysvetlit,ze to je na cely zivot velky zakrok a ze pokud nebudu dodrzovat striktne omezeni(ktera kdybych dodrzovala ted,nemusela bych na zadnou operaci)tak to bude stejne na houno,protoze i tubu se da prezrat...
ona mi nerekla,ze nesmim,nebo ze mi to zakazuje-ale ze mi to nedoporucuje...to vite,je to doktorka a zna me,dostala me lekama do "normalniho" funkcniho stavu(drive jsem byla imrvere unavena,nic jsem nezvladala atd...proste vsechny priznaky podelane šž) a ja mam ted strach,abych si to nerozhasila a pak neslysela-ja vam to rikala...no,opet mam brouka v hlave Exclamation Exclamation Exclamation

34let,vdaná,2 děti(9,6let),snad brzy tubu
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 1:40 pm    Předmět: Citovat

sally
vše co popisuješ moc dobře znám ani nevíš jak ... a právě proto ji budeš potřebovat k tomu aby tě hlídala i dál ...
V tom, že se dá jakákoliv operace přežrat a nejen tubu má pravdu a s tím vědomím do toho jdeme...
Musíš ty sama vědět jestli jsi schopná dodržovat režim bez kterýho to fungovat nebude a žít si jinak než doposud, nebo dál s sebou vláčet tu hromadu sádla a čekat až nastanou zdravotní problémy ...
Popřemýšlej zauvažuj a ty sama se musíš rozhodnout ....
Holky které tuto operaci podstoupily i přes problémy se štítkou se ti jistě ozvou ...
Každopádně ta operace je pro nás jen berlička a za dodržování určitých podmínek to funguje ... nech si v klidu vše projít hlavou a pokud je tvoje endo tak dobrá jak říkáš, tak tě jistě pochopí a nakonec ti vyjde vtříc Wink

ALENA

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 2:59 pm    Předmět: Citovat

SAMA DOMA- ŽENY PO ČTYŘICÍTCE
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/211562220600085 OD 64 MINUTY- ZAJÍMAVÉ Exclamation Exclamation

Šárka Čápová

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

ahoj ženy.Mám jen rychlý dotázek - jak dlouho jste měli po tubu ty bolesti žaludku při každém loku? Já jsem to sice už trochu vychytala - vše lžičkou, ale zajímá mně to. A také jste měli bolení v žaludku třeba když se zvednete z lehu?A jak jste byli dlouho unavený? Jinak je to den ode dne lepší. Jen bych potřebovala už něco začít dělat- je to u nás jak po boji. Diky a aahoj. Laughing Laughing

33let, 2 děti,manžel,24.5.2011 Tubu - Turnov
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 6:17 pm    Předmět: Citovat

Koukam ze tu resite h.............a Smile Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy No tak za sebe ja Vam musim rict ze mam taky rada kdyz se vyprazdnim a taky beru teda piju caj ze Senny Smile Wink Wink Wink A kdyz je k tomu jeste kilco dole tak tim lepe ne? Laughing Laughing Laughing Laughing
A ted jdu upravit metrik Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 689, 690, 691 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: