Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:16 pm Předmět: Můj pokrok |
|
|
Mám radost z toho, že jsem už mohl, nebo spíše musel, vysadit prášky proti vysokému tlaku, které jsem bral už asi 10 nebo 11 let. Je to příjemný pocit.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: po květen 30, 2011 4:21 am Předmět: |
|
|
Jeník gratuluji....ty jedeš krásně s váhou dolů......je dobře,že zdr. stav se zlepšuje a léky na tlak nemusíš brát....
octavie holka ty teda jedeš jako tryskáč
irenka gratulka a nesmutni, že holky hubnou více...mně přijde ,že v Břeclavi snad plikařkám více zmenšují žaludek....protože ty úbytky u nich jsou úžasné......já už měsíc s váhou stojím a nechce se potvora pohnout dolů ani o gram...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 30, 2011 6:29 am Předmět: |
|
|
Jeníku
odemne taky gratulace k úbytku na váze a hco ti teda závidím je to, že už nemusíš brát žádné léky na tlak což je paráda.
MickoPt
a víš, že nejsi daleko od pravdy s tím, že v Břeclavi plikařkám zmenšují žaludek více?
Mona by nám o tom mohla něco povědět, protože když tam ležela s tím žlučníkem se tam dozvěděla velice zajímavé info jak se tento zákrok provádí
Třeba nám to popíše ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:17 am Předmět: |
|
|
A jak to víte že utahují žaludek pliakcí v břeclavi více? Asi podle těch úbytků? Proč by OB tak neutahovala? Je fakt že já taky celou dobu no 65% z měsíce stojím, ale pak to zase poskočí Neříkejte mi že i kdyby na OB zůstal žaludek větší tak pořád jíme o proto před opce tak malé množství jídla že ty kg přeci musejí pryč ne?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:21 am Předmět: |
|
|
erytrine
nepřevracej moje slova jako je to zvykem na drobkách ... prosím tě o to .... já sem nenapsala, že v Břeclavi se utahuje žaludek více ... napsala sem, že micka není možná daleko od pravdy a to je dost velký rozdíl!!! a až mona bude na pc, tak jistě velice ráda napíše to co se v Břeclavi dozvěděla ...
Byla bych ráda aby si tím pádem nevyvolával hned paniku a vyčkal a hlavně nepřekrucoval slova .... diky  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:27 am Předmět: |
|
|
Joj ale nechme toho já přeci nechci vyvolávat paniku nebo hádku... to je chytání za slovo to je fuk, NECHTĚL JSEM PŘEKRUCOVAT _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
bobulko, co to jsou ty drobky??  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
Martino
odkaz na drobky sem dávala včera do kavárny... tak jukni tam  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mygeila
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
Jenik
Velka gratulace jak k vaze tak o to vice k vysazeni leku!!! Ja po opce vysadila leky na cukrovku a prozatim klepu na drevo vysledky jsou takove, ze je brat nemusim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:46 am Předmět: |
|
|
Tak sem se po ránu od srdce zasmála. Páč to co napsala MickaPt mi přišlo jako "objevení ameriky" Všuce jinde, než na OB, mají nastavené porce stejně. Jenom OB má porce větší s tím, že se to časem upraví s nutriční sestrou. Jako proč začínat hodně a pak se trápit přechodem na málo? Proč všude jinde si předávají stejně množství jen OB má větší objemovou porci? No mě to logicky dává, že dělaj větší žaludek. Ale je to jenom MŮJ OSOBNÍ NÁZOR.
Ery promiň, ale příde mi, že paniku vyvoláváš poslední dobou dost často a pleteš si pojmy s dojmy[/b] _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mygeila
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
Chjo uz zase zacina dusno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:54 am Předmět: |
|
|
no jo na OB klinice dělají všechno jinak a hůř než všude jinde, a proto tak krásně hubnem.
já už se tady tomu musím jen smát . v dobrém. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
zakletá nikdo neřek, že špatně. Jenom jinak než ostatní. Jenom čas ukáže kdo na to šel tou správnou cestou. Já sem jenom vyjádřila svůj osobní názor. A navíc teda soucítim s tím komu bude najednou někdo snižovat porci jídla. Ať už to bude kdokoliv a kdekoliv. Proto sme na tu operaci šli většinou. Nejsme sami schopni na delší dobu si snížit příjem jídla natolik, aby to mělo hubnoucí efekt. _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Katko jj vím udělala jsi si názort tak ho respektuji víc se k tobě nemam zapotřebí vyjadřovat, já prostě nejsem ten typ co by hledal an každém příspěvku něco k tomu abychom se mohli pohádat, a opravduu mi štve jak člověk musí vážit slova...já hold na to nejsme zvyklej a když tu micka a bobu napsali že jim to tak připadá že utahují více a já nato napsal Jak vědí že utahují více a je ohen na střeše Jasný Katko a spol pro vás jsme neustálý zdroj problémů zde ale bobu promin, mam s tebou myslím dobrý vztah, ale napsala jsi toto:.
a víš, že nejsi daleko od pravdy s tím, že v Břeclavi plikařkám zmenšují žaludek více? žádný možná nevidím proto jsme tak reagoval, vidíte jak hned se to otočilo bezdůvodně proti mě? Proč? Sakra pořád vhlašuji že BF mam rád a prostě neustálý rozepře a jak vidět tak dělaný tak aby to vypadalo že já jsme ztrůjcem...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
katko
to je uplně v pořádku přece, já zase ten svůj
ery nech to bejt, nemá to smysl. hm?  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|