Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 673, 674, 675 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Lucinko, dobrouuu, i mě padají oka ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maraba
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:24 pm Předmět: DOTAZ |
|
|
Zdravím naše šikulky,hlavně ty co umí vkládat zpravi nebo co dávali v TV. A OTO CHCI POŽÁDAT,v pořadu sama doma běželo o hubnutí a byli tam lékaři z kliniky OB umít to sem vložit?zrovna dnešní téma?předen děkuji  _________________ 60let
ěti 5vn[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWiN2dO/]
[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so květen 28, 2011 6:04 am Předmět: |
|
|
Sibyl
tak to je i pro mě novinka  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: so květen 28, 2011 6:23 am Předmět: |
|
|
Dobré a krásné,ikdyž uplakané a zamračené ranko Všem . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alena1
|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
Dobré upršané chladné ránko z Bratislavy prajem, ale už to bolo treba a zajtra sa má znova otepliť.
Sybil ja sa pamätám, že niečo podobné písal aj Jirin, ešte pred opkou, že po tubu sa do 5 rokov žalúdok roztiahne do pôvodnej veľkosti, preto to bolo pôvodne myslené ako operácia pred bandážou a hormón hladu sa po roku začne tvoriť v črevách, proste pri každej operácii treba stále dávať pozor na jedálniček.
Včera sa tu holky bavili o vyprázdňovaní, ak môžem poradiť, ja už vyše mesiaca používam PSYLLIUM, je fantastické, vytvorí taký film okolo toho produktu, idem na vecko každý deň, predtým raz za dva dni, mám menšiu spotrebu papiera a WC deodorantov. Dávam si ho do Acidka s lyžičkou džemu alebo iba so sladidlom, pretože som sweety - na sladké a spraví sa mi akoby jogurt a ešte mi to chutí.
Moni, keď sa budeš chcieť s niektorými žabkami, hlavne tými vyššími rozlúčiť, mám č. 39.  _________________ Band 10.5.2010 BA - SK, 53 rokov, manžel, ktorého darujem aj do zlých rúk alebo vymením za jazvečíka + doplatím
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mija
|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:24 am Předmět: |
|
|
Dobré ranko všem ikdyž poněkud zatažené.Takže se dám asi na uklid a začnu spalovat
žabičky jsou užasné,ale taky mi vadí ten předěl,ale už se těšim až odhodím kila a koupím si botky které se mi konečně pod mojí váhou nerozpadnou.  _________________
19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko přeji
U nás koonečně bez deště, ale stejně nic moc
Můj názor na to všechno je, že pokud se bude stále dodržovat určitá gramáž, tzn i po letech, ať už člověk má jakoukoliv operaci, žaludek neroztáhne, pokud ovšem bude přidávat na porcích, byť jen maličko, ale jistě, nemůže čekat nic jiného, než opětovné vytažení žaludku a tudíž přibírání na váze..... to je to, o čem stále mluvím - nikdo neví, co bude za jeden, dva, tři....roky ..... třeba se tu někdy v budoucnu podělíme, jak jsme na tom, jestli tu na foru za několik let ještě budeme....
A co kdo kuchtí?? U nás sekačka od včera a ještě jim udělám vinné klobásy zapečené se zelím, takže klobásy alá martička
Po obědě chtějí jet na závody na motokros, takže vás tu nebudu prudit aspoň, jásejte  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Krásné zamračené dopoledne, přeju!
Tady je docela zima , zatím neprší a nemuselo by, bo tu máme historické odpoledne, tak bychom rádi vyrazili odpo do města za kultůrou .
Věru, taťka si poručil škubánky . On, masožravec ! Takže já budu vyrábět škubánky... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mija
|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Veruš,u nás karboše k obídku.A stim roztahováním žaludku souhlasím,ikdyž mě to děsí celoživotní dodržování gramáže ,ale snad vydina vysněné postavy mi to v hlavě přecvakne.  _________________
19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem ...
Sibyl
tyhle stránky jsem si pročítala už cca před dvouma rokama ...
Musím souhlasit s tím co napsala Věra protože když to vezmu jen čistě mým selským rozumem, tak pokud budeme dodržovat porce jaké máme, tak by nemělo k roztahování a přežírání žaludku docházet ... navíc pokud jí člověk od začátku všechno, tak má ještě v záloze redukci jídelníčku co se týká vyváženosti stravy, takže kdo pořád hubne a už nechce, tak lze zvýšit energetický příjem a naopak ...
Podle mě je to pak už opravdu jen a jen na nás ...
K roztažení žaludku a nabírání na váze pár let po operaci způsobí a myslím si, že je to nejhlavnější a nejčastější důvod zvětšování porcí ...
Ono se přidá "tamhle, lžička, tuhle ještě jeden kousek, však ty dvě lžíce co by mi zbyly na talíři už tam taky dostanu ...." a výsledek? pár kg nahoře a člověk ani neví jak!
Musíme se naučit být na sebe tvrdí a disciplinovaní a nedožírat s pocitem, že NÁM TO NEMŮŽE UBLÍŽIT ... bohužel to jsme dělali celej život a díky tomu jsme skončili na operačním sále a stali se součástí statistik bariatrické léčby obezity ...
Můj názor je ten, že ti co po operaci krásně zhubli a dnes mají zas několik kg zpátky se zas dostali tam kde byli před opkou a zvyšují si porce ...
A jsou tu i takové případy, kteří ještě ani nestihli zhubnout na svoji vysněnou váhu a zvětšováním porcí přibírají zpátky a neví jak z toho ven ....
PODOTÝKÁM, ŽE TOHLE JE MŮJ NÁZOR A POZNATEK Z TOHO CO JSEM VYPOZOROVALA A ... HLAVNĚ NETVRDÍM, ŽE JÁ BUDU TA KTERÁ SE DO TĚCH SRAČEK NIKDY NEDOSTANE! NEVÍM CO BUDE, JAK MOJE TĚLO A HLAVNĚ PSYCHIKA BUDE REAGOVAT, JAK TO BUDU ZVLÁDAT ... JE TO BRÁNO VŠEOBECNĚ A NIKOHO NEJMENUJI, PROTOŽE KAŽDEJ SÁM MOC DOBŘE VÍ JAK NA TOM JE ...
PÍŠU TO PROTO, ŽE JE DOBRÝ SI TO OBČAS PŘIPOMENOUT A NEUSÍNAT NA VAVŘÍNECH A NEMYSLET SI, ŽE JAKOUKOLIV OPERACÍ JE VŠECHNO V CAJKU ...
Navíc nevěřím tomu, že tady v České republice bude taková ochota od jakýchkoliv doktorů přeoperovávat pacoše s váhou 70-80 kg po tubu třeba na bandáž jen proto aby se vyvarovali zpětnému nabírání na váze ... systém a pravidla jsou nastavená jinak a hlavně NA TO NEJSOU A JEŠTĚ HOOOODNĚ DLOUHO NEBUDOU PENÍZE!!! Tudíž se nenechme uchlácholit tím co je někde napsané protože to tady takto nefunguje ... možná někde a jen za určitých podmínek ....
Takže bych to viděla tak, že je to zas jen a jen pouze na nás ... bohužel ... _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne so květen 28, 2011 11:15 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Jinak tady se dnes vaří koprová omáčka s vajcem a knedlíkem ...
Zatím neprší, ale je hnusně pod mrakem a včera jsem poprvé dostala "strach z opky"  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Rozumím tvému strachu Bobul,protože já jdu sice teprve na první konzultaci,ikdyž s už ceolým hotovým kolečkem a na jednu stranu doufám,že mi pan doktor dá už rovnou termínek a to,co nejdříve,ale na druhou stranu mám strach,protože začínám zvažovat,jestli zůstat u tubu,nebo spíš chtít bypasse a mám strach z případných komplikací,protože mám malé děti a musím se o ně starat a jsem na ně vlastně sama . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|