Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 672, 673, 674 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mona

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 3:44 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:17 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Annax

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

Mono
CROCS jsou ortopedy považovány za nejoptimálnější obuv a já na nich taky ujíždím Very Happy Very Happy Very Happy ET mám jedny tenisky a jedny sandálky, taky dobrý Wink

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Lubinka

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 4:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoooooj,všechny Vás moc moc zdravííím. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Aničko se moooooc těšíííím.
Tento týden jsem měla odpolední,hrůza a děs a dnes jsem šla na ranní,protože ve školce měl být Den Dětí,tak já jako vzorná maminka mých zlatíček se přemůžu a jdu z odpo ihned na ranní,tudíž jsem spala jen 4 hodiny a tady se akce kvůli počasí přehodila na pondělí,kdy mám dovolenou.No to by mě ruplo v kouli Razz Razz Razz Razz Razz Razz
a vzhledem k tomu,že lije a lije tak se i chce mooooooooooc spát.
Mona se žabkama jsi mě dostala Wink Wink Wink Wink No jo no pindulína Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Jinak jsem skoukla fotečky ze srazu a jste všechny super kočky......
.Já byla s klukem v autoškole,dostal ji k 18,a pan učitel mi řekl,že všichni okolo mě stárnou,jen já ne.Že jsem za těch 10let pořád stejná(mě neviděl před rokem) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy to se tak krásně poslouchalo.

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Aničko tak to já si také nemůžu dovolit vše, na co mám zálusk, to zas nééé Laughing Laughing Laughing A je rpavda, že když jsem stále hubla, moc věcí jsem si ani nekupovala....ale teĎ si to vynahrazuji pomalu ajistě Embarassed Laughing Laughing Laughing

Jinak žabky - já si je včera koupila poprvé v životě !! také mě tam vadilo vždycky ten blbinec mezi prsty...nicméně jsem v nich včera přežila téměř celé odpoledne a věřím, že si na ně zvyknu, ani mi to moc nevadilo Razz

Luci to si piš, že to vyjde !! Wink

U nás se už opět rozpršívá kuaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Beruska81

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 4:55 pm    Předmět: Citovat

Lucinko tak to je super. Very Happy
Já si dneska byla u své obvodní pro žádanky na všechny vyšetření a teď hledám doktory, ke kterým se hnedka v pondělí objednám.
Holky nejste některá z Opavy, že byste mi poradili kam nejlíp jít? Smile
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

Monooo, Shocked Shocked Shocked , ty jsi botofilka Shocked Laughing Laughing Exclamation
Crocsy já taky můžu Embarassed , podpadky nee a úplně rovné podrážky taky neee Evil or Very Mad .

Jo a ještě k té vaší debatě o šlehačce, ve spreji taky nemusím, připadá mi umělá Confused . Jenže tady se nikdy nasladko nepoužívala, jen do koprovky a houbovky, takže si ji tak jednou za čtvrt roku koupila a ušlehám a dávala si ji do kafe a teď se těším na jahody se šléhou Embarassed , byť po opce převažuje spíš slano-masno Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 5:18 pm    Předmět: Citovat

Já jsem už Beruško myslela,že žádanky máš a už lítáš po vyšetřeních,to je škoda,že máš takové zdržujícího obvoďáka,který to zbytečně zdržel,že Laughing Wink Laughing Laughing ?
Ale všechno si naplánuj,co nejdříve a bude vše OK,že jo Laughing Wink Razz Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 5:56 pm    Předmět: Citovat

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/hubnouci-komando/23255-vite-kolik-jste-zhubli-poradime Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Beruska81

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 5:58 pm    Předmět: Citovat

Lucinko moje obvoďačka má zřejmě dost času, dneska když jsem si pro ty žádanky byla si zalívala květiny.
Vůbec mi neřekla, kde se mám objednat, nikoho mi nedoporučila, takže snad to v pondělí všechno obvolám a budu mít ty vyšetření rychle za sebou.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 6:42 pm    Předmět: Citovat

Já jsem asi divná ale ani Crocsy nemám a nikdy bych si je nekoupila ikdyž jsem je ozkoušela Embarassed asi jsem staromodní suchar Embarassed Embarassed Embarassed ve mne to evokuje galoše´ke slepicím když se ustřihli holínky---jsem asi divná ... když to vidím .říkám..hele další má slepičí boty.... a mne přijde,že to dělá humpolíckou nohu.grrrr..ale jak píšu jsem divná hi hi hi Laughing Laughing Laughing

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:10 pm    Předmět: Citovat

Milčo, nejsi, můj chlap by si je taky nekoupil Laughing, jednou byl na chatě nucen si půjčit ty moje, prsty prorval skrz díry Laughing Laughing Laughing a prý už nikdy více Very Happy ... holt každej máme jinej styl a vkus.
By to byla hodně nuda kdybychom byli všichni stejný, ne Razz ?

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
bestickova

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

Moni,ty nemáš doma botky na vyšším než 5cm podpatku?já zase mám slušnou zbírku těch,co mají 11cm Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:25 pm    Předmět: Citovat

Moni no to je teda sbírka Laughing Laughing já žabky za mlada taky nosila, dnes nemůžu, bolí mě to mezi prsty Evil or Very Mad ale máš je krásné Wink Wink
já jsem nyní spíš na sportovní sandály a tenisky a časem asi přejdu na -DŮCHODKY - Laughing Laughing
jo, mám číslo bot 38, tak pokud budeš něco vyřazovat, krom těch žabek, tak můžeš poslat Laughing Laughing Laughing
já zase ujíždím na RIEKER jsou to švýcarské boty antistresy a mám pocit, že žádné jiné nejsou tak pohodlné Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:04 pm    Předmět: Citovat

BERUŠKO napiš mi v sz které doktory potřebuješ a já ti dám typy.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

Dobrou a krásnou noc Všem Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 672, 673, 674 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: