Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 1:31 pm    Předmět: Citovat

Katko je to fakt Smile

Věrčo máš skvělýho chlapa a je to sympaťák Very Happy Very Happy Very Happy

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:10 pm    Předmět: Citovat

Ahoj!
Tak teda zeru po dvou hodinach, protoze sem se jako na sebe nemohla uz ani divat, je to za trest Smile a hrozne malinko a zas to jde. Jenze pozitri mame grilovani :/ takze to nevim, jak ustojim, ale pak se zas budu uz ovladat, nic neplanujeme pak aspon mesic.

Vlado, kdyz to ctu, nekdy si rikam, ze je asi fakt stesti, ze me ten muj poznal jiz double, ted uz se to muze jenom zlepsovat a nebude mi nic vycitat. Protoze je nejhorsi, jak zensky chlapum povijou deti, muzou se z toho posrat, a ty chlapi se jim pak takhle odvdeci. Takovyho kopat do teziste z obou stran! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Vladi no skvělý je, to ano, ale neboj, také má své mouchy, někdy přímo ovády, jako každý z nás Wink

qwys Zuzi my se poznali, když jsem měla cca 65kg .... ale nikdy mi neřekl ani slovo o váze, naopak stále říkal, že se mu líbím taková, jaká jsem....ale pro mě to bylo peklo tohle slyšet, protože v hlavě bylo úúplně něco jiného, ani jsem takové věci, řeči slyšet nechtěla !! Za to teď si to vychutnávám !! Laughing Laughing Laughing

A nežer furt ten griling, když pak nehubneš Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

No a co s načatým večerem?? Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne st květen 25, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:56 pm    Předmět: Citovat

Verco, nevim, jak ty, ale ja tvrde dru, musela sem za 4 hodiny stihnout obvolat 400 lidi, protoze sem konecne dorazila rano k dr., kdyz tam byl, a nebyla tam poradna, tak jsem prisla pozde do prace Laughing
Takze ja dodelam dopisy, budu cumet vyflusla do blba, snad nahraju nejake fotky, coz mam v planu uz jak dlouho, a mozna pojedu domu, koncim v 8, ale doma budu v pul 11, tak to se mi domu ani nechce, kdyz vstavam v pul 6, ze Laughing takze furt premitam, zda jet domu, ci ne - to ja robim s nacatym vecerem, a zitra zas Twisted Evil

No ja toho meho poznala pri mych 104 kg. On mel 70-72/191. Nejak jsem ho vykrmila, pac si tuhle stezoval, ze ma 94, co se da na to rict - lze se jen dabelsky usmat a zapet UZ TE SKORO MAM UZ SEM ZA TEBOOOOOU Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:59 pm    Předmět: Citovat

Zuzi no já dřela také celý den (skoro) a také tvrdě, představ si Laughing Laughing Laughing

Teď jsem vyexpedovala manžu, dnes jsem ho viděla cca 6 minut od rána .... a uvidím ho na pár minut zase až ráno... Rolling Eyes a hned ho zase vyexpeduji..... Rolling Eyes no nic není jednoduché..... kdo nezažil, nepochopí....medík to rozhodně není Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

Verco, ale to ja vim, vsaks psala, ze si plela a ja nevim co Smile tak to mas vic zaslouzene nez ja Very Happy ja se tu zas tak nepredru Laughing ale radsi bych neco robila na zahrade, kdyz je tak hezky.

A 6 minut i ho videla, jo? Co se tak da za 6 minut (nekde) stihnout? Twisted Evil Laughing
Lucinka

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 5:46 pm    Předmět: Citovat

Tak nevím,jestli mám být šťastná a "ožratů se štěstím,nebo být smutná a tím pádem pít na žal Shocked Cool Embarassed Laughing Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing .
Jsem ode dneška rozvedená po deseti letém soužití a sedmiletém manželství Twisted Evil Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 6:02 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, zasadne na lepsi zitrky! Laughing
verca

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 6:11 pm    Předmět: Citovat

Lucinko no to to, ale já bych teda nepila na žal, kdybych se rozvedla...ale neznám příčiny, takže nemohu soudit Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Mona

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 6:15 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lucinka

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 6:20 pm    Předmět: Citovat

No měla jsem velmi bohatého manžela,kdysi i hodného,dělala jsem vše sdama i celé dny byla s dětmi sama,ale čím víc vydělával,tím víc byl zlý a poslední dva roky mě i bil i před dětmi a ponižoval mě.
od září bydlím s dětma sama a sice žiju jen z alimentů,ale je to asi trošku lepší,ikdyž mi bývalý hází klacky stále pod nohy a pomlouvá mě před dětmi.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
katuli

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 7:08 pm    Předmět: Citovat

Lucinka
no..ber to jako šanci začít nový život se vším všudy....za chvíli budeš jako lusk a sebevědomí vyletí nahoru...a chlapi seo tebe budou prát Wink
na tohodle se vy... Cool

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
verca

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 7:19 pm    Předmět: Citovat

Lucinko v tomto případě v žádném případě nepij na žal, ale jak píše katuli - ber to jako šanci začít nový život ..... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
akras

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 7:25 pm    Předmět: Citovat

vsechny vas moc zdravim musim vam napsat, dnes jsem mela prvni tresne primo ze stromu a normalne jsem jich snedla fakt jenom par a byla jsem prezrana , uzasne. driv bych tam stala nevim jak dlouho abych si je vychutnala. fakt super

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
verca

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 7:28 pm    Předmět: Citovat

já chci také třešněěěě Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tata mi odpoledne slíbil, že zítra na ně půjdeme, tak to jsem na zvědavá .... časově je to teď u nás na dvě věci Crying or Very sad Confused Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: