Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 661, 662, 663 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:38 am    Předmět: Citovat

Dobré skoropoledne ...

Tak jsem nasmažila řízky, pomohla nabalit mladýmu bágl, dala mu pusu na čelíčko a odvezla ho na zastávku autobusu....
čtyři dny klidu a doufání, že se mi neutopí na školním výletě .... jedou sjíždět na raftech Vltavu Rolling Eyes Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

Mi tu děláte chutě. Špenát se česnekem, řízek............. a já chudinka smaženou rejží s kuřecím masem od včera Laughing Laughing a zbylo mi ještě na zítra

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Mygeila

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

katka04

hmmm ryyyze
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 11:25 am    Předmět: Citovat

Mygeila já jí ráda, ale ohřejvaný v mikrovlnce bez omáčky to neni ono. A ty číňani k restovaný omáčku nedělaj

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Kachna

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 11:29 am    Předmět: Citovat

Hezké polende v kurníčku, přeji všem aby všechno a všude, dobře dopadlo je tu toho moc to bych se rozepisovala.
Hlásím se z Prahy ze školení, je to dobrý, jen v pátek budu mít asi z toho tak velkou hlavu,že se za uši zaseknu ve furech Wink Máme to i z oběděm, naštěstí je to samooblužné a mají tam i krabičky sebou, takže jsem si dala kousek masa a teplé zeleninky v jídelně a kuřecí rizetko sebou do krabičky na večeři, vyšlo mi akorát na stravenku co jsme dostali, odpo si koupím jahody co se na mě už včera smáli cestou do hotelu a mám o jídlo postaráno. Dnes večer si skáknu na kurz pletení košíků z papíru, moc se mi to líbí tak to chci zkusit, je to kousek od hotýlku, jsem patla tam snad mě z toho vymotají Wink
Zatím se loučím začne další část výuky páá
Iriska

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 11:42 am    Předmět: Citovat

Krásný den ve spolek holky,zdravím všechny mocinko moc,sem si říkala že jsem tu už dlouho nebyla,a když jsem viděla ten mazec stránek,tak asi je to dýl než myslím Embarassed Laughing Nojo venku je tak krásně,takže většinu času jsme venku,,v přírodě,atd...Jen jsem Vás chtěla všechny mocinko pozdravit,,a posílám hubana pro všechny,,,,A nemyslete si myslím na Vás a to víc než dost,,,ale to jaro Embarassed Laughing Laughing Laughing ....Tak se opatrujte a krásné dníky všem,,, Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:02 pm    Předmět: Citovat

Ahojte,takže jsem si od psychološky přivezla v normě ucházející správu Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
A představte si,že jsem v pátek Irisce psala,kterou jsem mimochodem nikdy předtím naživo neviděla,že jsem s dětma a mojí maminkou v ZOO ostravě viděla podle fotek asi ji,nebo velmi podobnou kočku,ale že to asi není ona,když je z Olomouce a teď mi Iriska psala,že to opůravdu byla ona s přítelem a dětmi,tak teď mě mrzí,že jsem ji neoslovila Laughing Sad Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Ta Naše republika je opravdu malá a náhoda je super věc Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
A Iriska je ještě větší kočka ve skutečnosti,než na fotkách Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
janaaa

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:08 pm    Předmět: Citovat

marti četla jsem čím jste doma procházeli, nás zítra čekají ještě přijímačky na vysokou, takže další nervozita
pak písemné a další přijímačky, do konce června je to hnus fialovej, ale dala se na vojnu tak rodina trpí Wink

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:10 pm    Předmět: Citovat

Iriskooooooooo ahooooooojjjjjjj, holka našeee, to je dost, že si na nás také vzpomeneš...pro samé zaláskování na nás kašleš Crying or Very sad áále my Ti to přejeme, tak užívej kočko !! Wink

Bombardujete mě ze všech stran, co že je to za šampon bez silikonu - je jich určitě více i když málo.... ale já natrefila na tento - http://www.zbozi.cz/p782244-schauma-bio-sampon-mandlovy-400ml/?q=schauma%20%C5%A1ampon%20bio&sId=9VxPiSUxwMBravppNXd7&r=zbozi1&thru=sug&productName=Schauma%20Bio%20%C5%A1amp%C3%B3n%20Mandlov%C3%BD%20400ml a dnes jsem narazila ještě na tento, takže už ho mám také doma.... http://www.zbozi.cz/p782216-schauma-bio-sampon-granatove-jablko-400ml/?q=schauma%20%C5%A1ampon%20bio&sId=9VxPiSUxwMBravppNXd7&r=zbozi1&thru=sug&productName=Schauma%20Bio%20%C5%A1amp%C3%B3n%20Granatov%C3%A9%20jablko%20400ml ..... jinak čtěte vzadu - ani ne ve složení, jako NAD složením - BEZ SILIKONU nebo KEINE SILIKONE (příklad schauma, u jiných to bude i english) ..... od té doby se mi vlasy nemastí jako dřív a jsou kvalitně úúplně jiné - lepší !!
přesně hledejte zde (označené barevně) - Wink

A dneska jsem si udělala radost !! Koupila jsem si troje tříčtvrťáky a 2 takové ty košile, jak se teď nosej.... a byla jsem pochválena, že mi košile slušíííí, teď jdu rychle kuchtit ještě a pak vám hodím fotečku.... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mona

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát.
jane-jane

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Jéééé..... tady to je krásně duhovééééééééé!

Aj já se přidávám k přání hezkého dne..... Krakonošovo hlásí vymetenou azzurovou oblohu bez mráčku Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alena1

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 2:19 pm    Předmět: Citovat

Taktiež prajem krásny slnečný a na mňa až prihorúci deň, u nás je 30 stupňov a tráva začína schnúť ako v lete. Crying or Very sad
Bola som so psami pri vode a zistila, že asi nebudem mať odvahu vliesť do plaviek, aj pred rybármi sa hanbím vyzliecť. Crying or Very sad Embarassed
Chce to ešte tých -10 kg. Rolling Eyes
MickaPt

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 3:49 pm    Předmět: Citovat

příjemný podvečer přeji....jsem se dnes byla slunit u vody...a mám načervenalá záda...tak doufám,že nebudou pálet...
Iriska ahojky...holka slyšely jsme ,že se máš dobře a užíváš si nového života....hodně štěstí ti přeji...

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:17 pm    Předmět: Citovat

Tak dneškem už mám kolečko zdárně hotové,jako je sono břicha,gastro,spirometrie a psychologie Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 661, 662, 663 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: