Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 711, 712, 713 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vali

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:34 pm    Předmět: Reoperace - Biliopankreatická divize Citovat

Tak něco o mě, je 35 let, mám dvě děti, jsem po bandáži, kterou mi dělali v říjnu 2008 v Iscare. Postupně se mi podařilo zhubnout ze 109 na 95 kg. Po 1/2 roce jsem pociťovala hlad, ale v Iscare mě nechtěli doplnit, jak říkala MUDr. Malčánková, někteří doplnění nepotřebují. Pak mě měl pokaždé někdo jiný a dávala mi jiné informace. Asi po roce jsem do Iscare přestala docházet, měla jsem toho moc, končila jsem školu a hledala nové místo po mateřské. Mezitím jsem stihla nabrat 8 kg zpět a byla jsem na 103 kg. Styděla jsem se do Iscare jít, a tak jsem myslela, že to zvládnu nějak sama, a nikam jsem nešla. Ale když jsem se dostala na 112 kg, a otevřela se OB kliniky, tehdy v Italské, tak jsem šla tam a tam mě už doplnili 3 jednotky, kdy jsem shodila 5 kg. Pak nastaly problémy v práci i doma a dnes jsem na 118 kg. Znovu jsem zašla na OB kliniku v březnu a začala od začátku. Celý problém je ve mě, necítím omezení a dietní režim nejsem schopná ve stresových situacích udržet. S bandem problémy nemám, nezvracím, můžu jít všechno. Prostě jako bych vůbec bandáž neměla. Tak to jsem já, v celé své kráse. Teď mi nabízejí Biliopankreatickou divizi (je pro ty co selžou). Říklali mi, že je to lepší neš bypass, ale nedělá se laparoskopicky. Tak sháním někoho kdo s tímto typem operace žije, aby mi řekl jaké po je. Zdravím Vali
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:38 pm    Předmět: Citovat

vali sice je biliopankreatická diverze razantnější ještě než bypass, ale mám pocit, že ten by ti stačil. Teda nejsem samozdřejmě doktor. Jenom mám obavu, že tu budeš těžko hledat člověka s druhem operace co ti nabídli. Je to opravdu už poslední a nejdrastičtější volba.

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Mona

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:52 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 2:10 pm, celkově upraveno 2 krát.
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Tak a hlásím,že Brumík šel dneska domů .Včera blinkala a nebylo ji nic moc,ale už je to lepší.Všechny moc zdraví Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:08 pm    Předmět: Citovat

vali
já osobně si myslím, že by ti stačila i tubulizace potažmo ten bypass.
Rozhodně si vygůůůgli co to všechno obnáší, ale do bilinopankreatické diverze bych tedy osobně nešla ... když to řeknu laicky, tak to co sníš ti projde minimálně strávené ven ... to přemostění a pokrácení střev je natolik razantní, že bych se toho bála Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Jeník

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 7:37 pm    Předmět: Biliopankreatická diverze Citovat

Vali! Setkal jsem se s jednou paní, která má biliopankreatickou diverzi. Chodí do Banding klubu v Salmovské ulici, který patří pod FN Karlovo náměstí. Scházejí se vždycky první čtvrtek v měsíci od 16,00 do 17,30 hodin. Příště to mají ve čtvrtek 2. 6. 2011 a nevím jak to budou mít potom, o prázdninách. Když bys tam chtěla přijít, dej mi vědět. Popsal bych Ti přesněji kde to je. Může tam přijít každý, kdo má po bariatrické operaci, nebo o tom teprve uvažuje a nevadí jim, když byl někdo na operaci jinde.

Jeník.
vali

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 8:11 pm    Předmět: Biliopankreatická diverze Citovat

Ahoj Jeníku,
byla bych ti moc vděčná, kdybys mi poslal bližší info, protože jsem zkoušela různá fóra, zkusila jsem oslovit i lékaře, kteří provádějí tyto operace, jestli by poprosili některého pacienta, který by se chtěl se mnou podělit o zkušenosti, samozřejmě kdyby chtěl, ale zatím se mi nikdo neozval. Takže ty jsi moje jediná naděje. Zatím nevím jestli se do tak závažné operace pustím, doma z toho nebyli nadšení, bojí se. Musím to pořádně promyslet a zkušenosti ostatních pacientu by mi pomohly se rozhodnout. Každopádně ti moc dekuji.
Vali
mija

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 8:17 pm    Předmět: Citovat

ahojky,tak jsem absolvovala 1 konzultaci v Iscaru super jsem nadšená.
mám termíny na kolečko a pak snad brzo tubu.PAPA všem Razz Razz Razz

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

mijo tak to je super, gratulka k prvnímu kroku Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
snap2

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 11:31 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všichni, teda řeknu vám nestíhám Smile nestíhám to tu po pár dnech vše číst, moc často se sem nedostanu ( 4práce + jedna nová na obzoru) tak jen v rychlosti, děkuji za podporu Very Happy a jen zpětně dodám k tomu opalování po operaci, dělala jsem pár let na solárku, a co nás školili tak minimálně 6 měsíců nee vystavovat jizvy slunečnímu záření, přesně jak bylo tady řečeno pigment se pak nahromadí kolem jizvy a je to nehezké Smile pro mě to taky bude šok to vydržet Smile hlavně v zimě kdy mě to solárko dopuje energií Smile. Jinak chci všem pogratulovat k úspěšným operacím, sama pomalu dělám křížky v kalendáři Very Happy.

25let, pracující, nezadaná, tubu plánovaná na 15.9.2011 nemocnice na Homolce
snap2

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 11:38 pm    Předmět: Citovat

MIJA k tomu mainskýmu kočičákovi taky jednoho doma máme, je mu 8 měsíců a je to teda jak já říkám kocour za všechny prachy, sáma ruka samá noha, leze kam nemá, zrovna včera jsme ho tahali ze střechy, zapomněla jsem 5 minut nechat otevřené střešní okno bez dozoru Very Happy

25let, pracující, nezadaná, tubu plánovaná na 15.9.2011 nemocnice na Homolce
mija

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 4:59 am    Předmět: Citovat

snapíku_našemu je asi rok a půl,a je úžasný.Fakt všude leze a to tvrdili ,že ne.ted má něco málo přes 6kg.Akorát ty chlupy všude.Pa Rolling Eyes

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
Brumík

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 6:27 am    Předmět: Citovat

Ahojky,pisam na rychlo jen z telefonu, po opce bydlim chvili u babi. Tak jen prvni dojmy-zvracela jsem a zvracela,takze domu az vcera. Byly to hnusny dva dny,takovy maly peklicko,ale dnes jsem rada ze to mam za sebou. Na krkani jsem si zvykla ale co me trapi je paleni zahy. A to hlavne v noci. Nemuzu spat jak mi jdou ty stavy nahoru. Prosim nejaka rada?? Moc prosim je to fak des! Jinak zdravim certinku!

29 let, svobodná(i bez přítele)Sad, dva kocouřiSurprised)
OB klinika, kolečko hotovo 22.4.2011 plikace na OB 17/05
Annax

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 6:53 am    Předmět: Citovat

Brumíku
Vítej doma, máš to za sebou, teď už bude jenom líp a líp.
Většinou v nemocnici dávají léky na 1. měsíc, tzv. inhibitor protonové pumpy, který snižuje tvorbu kyselin, pro nás plikačáky mimořádně důležité, protože nám se tvoří kyseliny v celém, i tom zamotaném žaludku, které tečou do toho pidižaloudečku a je jich tam moc. V lékárně se bez receptu prodává malé balení (např. Controloc) a až půjdeš vytahovat stehy, nechej si to napsat! Nebo jestli máš blízko obvoďáka, tak může napsat i on.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Mona

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 711, 712, 713 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: