Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

Milu, poloha placka mě pobavila, i když chápu, že už toho asi máš dost, ale hlavně, že je vše v pořádku, mamko Wink .
Tak třeba se pohlaví ještě dozvíš, když se stydlín umoudří
Razz .
Já jdu příští pátek 20.5. na další krevní odběry a to se dozvím i termín amnio.
Mluvila jsem s Mudrou na endokrinologii, těhu vitamíny můžu, ale buď obden nebo poloviční dávku, kvůli té štítce.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:37 am    Předmět: Citovat

Terčo... taky je beru ob den a někdy ani si nevzpomenu a ke všemu mne je po těch těhu vitamínech vždy blééé od žaludku..musím mezi jídlem.
No a mimí spíš než stydlín ,se docela ukazuje někdy...ale já mám prý hustou Laughing Laughing břišní stěnu a jsem špatně snímatelná je to blbě vidět prostě noo Embarassed Laughing ... uvidím zítra co uvidí jiný gyndr.
Myslí na Tebe , oaptruj se užívej si těhu jak jen tó jde...už aby jsi měla tu amnio za sebou na se vlastně dělá nějak +/- 16tt mám dojem.

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:39 am    Předmět: Citovat

děvčátka těhulky mám radost, když vidím, jak jste spokojené a šťastné, jen si užívejte dokud to jde, pak už si moc neodpočinete Laughing Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:41 am    Předmět: Citovat

Verčo děkujeme..ale ty vypadáš taky štastně a spokojeně Razz ..ikdyž asi né sice odpočtě..ale klucí jsou velký a už je to taky asi už oněčem jinčím,že?? Wink

Malvi

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:47 am    Předmět: Citovat

Ahoj matky,
také se po delší době ozývám, čtu ale nepíšu. U mně vše dobré, všem vám držím palce, ať vše zdárně probíhá.
Jen jsem se dnes ráno cestou do poradny pěkně nakrkla, protože jsem nastoupila do tramvaje a těsně přede mnou mi zasedla místo pro tělesně postižené (to jsem teď já Laughing ) asi dvacetiletá slečna. Tak jsem si stoupla nad ni, pupek jsem jí strčila až do obličeje, ale s ní to ani nehlo, vydržela to celou cestu. Tak celý den myslím na to, jak jsou lidi k sobě hnusní, nezdvořilí, že kdyby to byla moje dcera, tak ji vyliskám a mám z toho špatnou náladu.
Zatím jsem přibrala 5 kg, ale mám dost oteklé nohy, tak to snad nebude samý špek.
Milčo, teprve teď, při svém čtvrtém těhotenství, vím poprvé dopředu, co to bude. Tak se to dozvíš třeba přístě, ne? Laughing

[url=http://www.TickerFactory.com/]
verca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:05 pm    Předmět: Citovat

Milčo joo v tom máš pravdu - kluci "velcí", smostatní, to ano, je to s nimi už pohoda, to také jooo. Spokojenost - no asi máš pravdu i když bylo už lépe Wink

Malvi ahooojj mamino naše Wink ani mě nepřekvapuje zážitek z tramvaje - co se jim neřekne, to nepochopěj - a bude hůř !! Rolling Eyes Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 7:15 am    Předmět: Citovat

Tak včera jsem byla na jedné rychlé kontrole ULT(ze známosti kamarádky, aby juknul na pohlaví) u jednoho krásnéhooooooo gyndr..holky to je tak krásnej mladej chlap,tam bych chodila snad ob den na komplet prohlídku Embarassed Embarassed se vším všady.... Embarassed Embarassed Embarassed a má zvláštní druh humoru...hihihihi

......a dle něj jsme holčička na 100% ...ale jsem už vlažná ,je to jako na houpačce...a váhový odhad je 1,370kg odpovídáme přesně na týden....a při porodu budu muset být převážně na boku a jen při tlačení v klasické poloze...mám syndrom duté žíly...a opět jsme včera na koze kolabovala hnuss Twisted Evil Twisted Evil

verca

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 7:18 am    Předmět: Citovat

Milčo Ty se teda nezdáš čečééééé Laughing Laughing Laughing

To jsem ráda, že je vše tak, jak má být, moc Ti to přeji holka naše!! A teď nevím, zda mám přát i tu holčičku bo chlapečka, ale myslím, že na tom nazáleží, hlavně, že bude mimísek v pořádku !! Wink

Držte se všechny těhulky !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 7:34 am    Předmět: Citovat

Teda to musí být opravdu kus,kdo by jinak rád chodil obden rád na prohlídky ke gynekologovi,že Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing ?
Gratuluji ke zdravému miminku a je jedno,jestli to bude holka,nebo kluk Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 3:34 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem, já byla na kontrole včera. Mám opět o kilo mín. Taky na mě na předporodním kurzu koukali co tam bez břicha dělám Very Happy Jinak Kačenka má skoro 2kg a pěkně buclatý tvářičky i doktor se divil Smile takže malá nestrádá naopak já se výborně a k tomu pusu od ucha k uchu. Jinak se mi začínají objevovat chutě a jsem pěkně nenasytná. Samozřejmě se hlídám abych si žaludek nevytáhla.
Milca: to jsem sama zvědavá co teda budete mít Very Happy

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 3:46 pm    Předmět: Citovat

Míšo tak to je pěkný cvalda a kilo dole - to je paráda co, kdo by to byl řekl, že při těhu nic nepřiberete, moc vám to holky přeji, jste tady jasným důkazem, že po bariatrické operaci lze snadno otěhotnět a v pohodě mimíska nosit pod srdíčkem !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 7:43 pm    Předmět: Citovat

Malvi, mě tuhle v Praze taky pouštěl sednout-nějaký důchodce Shocked Shocked , sice jsem těhotná, ale zatím tak nevypadám, pořád jsem tlustá naturálně Rolling Eyes .
Míšo, to je cvalda Wink .
Milčo, takže holčička...že by nakonec přece jen Wink ?
Holky, jen já jsem atyp, já nehubnu ani takhle krátce po opce Sad . Já prostě musím mít všechno extrémoš.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
martina

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 8:07 pm    Předmět: Citovat

všem nastávajícím maminkám, ale i těm ostatním jedno nádherné video

http://www.stream.cz/uservideo/583897-tehotenstvi-za-2-minuty

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Malvi

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
tak mám těhotenskou cukrovku Sad . Dnes se mi diabetoložka snažila pro začátek naordinovat dietu, tak jsem jí vysvětlila, že pozřu max asi tak třetinu těch dávek, které uváděla v jídelníčku, takže už není v dietě kam dál jít. Za plikaci mě pochválila, ale musím jít, bohužel, do inzulínu Crying or Very sad .

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Mona

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:12 pm    Předmět: Citovat

Smile

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: