Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 594, 595, 596 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Annax
Aničko obdivuji tvé kulinářské umění a občas si při tom lámu i jazyk
Kde kupuješ parmazán? Tady u nás ho nemám šanci sehnat a já bych ho chtěla alespoň jednou jedinkrát malej kousíček ochutnat
Kombinace kuřecího se zeleninou a olivama je taky hodně lákavá ... je to dobrý? ty teplý olivy? já je mám ráda, ale teplý se mi to malinko příčí  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz,který tu už možná zazněl,ale nevím v které sekci a kdy přibližně byla odpověď,tak mi prosím promiňte,když se budu opakovat a děkuji za odpověď .
Chtěla jsem se zeptat,jak staré může být kolečko,než dojde k opce ?
Včera jsem byla na sonu břicha a gastru,10.května jdu pro správu k psychološce a na spirometrii 24.května a 30.května jdu se všema výsledkama na první konzultaci k MUDr.Foltysovi a budu doufat,že tím pádem se vše urychlí a dá mi rovnou nějaký termín opky .
Ale jak ty výsledky z kolečka můžou být maximálně staré,než dojde k opce?
Děkuji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
Výsledky z kolečka můžou být staré několik měsíců,předoperační nesmí být starší 14 dnů _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
Dobré popoledne !
Já budu vařit až teď odpo, bo je levný tarif a dnešní oběd byl vařený už včera. Je hustá polévka z vícero fazolí, brambor a zeleninou a párečkem.
Já měla pro změnu langoše, to je nevýhoda mini porciček, už ho mám třetí den , ale mě to zas až tak nevadí
, co smrdí česnekem, to já můžu .
Bobul, 11 kg držtěk , Ty vaříš pro široké okolí? I když přiznávám, já je můžu taky, chlap taky, zrovna včera jsme o nich mluvili a nechápal, že je někdo nejí. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Bobulko
Teď jsem si samozřejmě přivezla tři špice z Itálie, ale jezdíš nakupovat do Globusu, tam určitě mají několik druhů. Dobrý je i český výrobek od Gran Moravia, ale jeho kůrka smrdí plesnivinou, tak nevím, co si o tom mám myslet, u italského se mi to nikdy nestalo. Navíc ji mám ráda Parmazán dlouho vydrží, takže i když si koupíš půlkilovou špicu, nemusíš mít strach, že se Ti za pár dní zkazí.
Ten recept s olivama budu dělat poprvé, poradila kamarádka včera v hospodě, prý je to výborné, olivy se tam mají dát černé, tak uvidím, jestli je budou v Kauflandu dneska mít
Obecně máme rádi jednodušší chutě, aby jednotlivé ingredience vynikly, ne aby bylo v jídle x výrazných chutí a pak ani nevíš, po čem to chutná  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Annax
ahááá tak já si taky pro ně sfouknu do Itálie ... to je v poho no každopádně to vobčíhnu v Globu .... sice se tam na ty sýry koukám, ale když nevím jakej tak jdu od toho
Terčo
já to nevařím ... to moje máti a je to pro 3 rodiny něco se sní a zbytek jde do mrazáku, když je třeba něco rychlýho a není čas na vaření  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
bobule
V obsluhovaném úseku Ti určitě poradí.
Dneska jsem koupila letenky do Říma. Co se začalo lítat z Brna, tak mlsně okukuju, pořád jsem čekala, jestli budeme mít dost práce, abychom na ten vejlet měli, ale vypadá to, že krize skončila a práce bude, tak jsem je koupila na červenec. Btw. pro Lidušku dětská letenka do Říma stála 83 korun s poplatkama to bylo samozřejmě víc a zpáteční stála dvojnásobek, ale stejně jsem čučela.
Já se tááááák těším!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
katko korýtka?? snad KORYTA nééééé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
Annax, ja si privezla jednoho ŠPICE od Semil, druheho z Ostravy
No ne, syry, to ja muzu. Kdyz nejim maso, je to jeden z bilkovinnych zdroju. Mozzarella, cottage, niva, balkan, hermos a vubec, vsechno
Terco, ja taky muzu hodne cesnek! Kdyz byl problem se zlucnikem, nemohla jsem ho, tak jsem se nemohla dockat, az ten prdly gólbledr pujde ven a ja budu moci smrdet cesnekem cely den No zas tak hrozne to neni, ale obecne rada korenim, mam rada i ostre - a po tom se pry hubne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
qwys
Jak to řeknete v Čechách? Výřezy, odřezky do špičky??? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
Zuzi v tom D - nepůjčují motorky - musíte mít svoje....pak není problém si tam zajezdit
půjdete se tam kouknout v sobotu?? Já už tam nechodím, mladej tam už jezdí sám. Pravda, minule si tam rozbil hubu, druhý ho přejel, ale žije..... jdu se tam podívat jen na chvíli vždycky a to jen někdy..... teď jich tam moc nebylo, byla zima Ale pokud půjdete, dej vědět, bysme šli taky s tatou třeba ....teda já na kole
A můžu říct, že když jsem četla Annax o špicích/špicech, hned mě také napadli psi !! čtu dál a říkám si kurňa jaká plesnivá kůrka, tak to čtu od začátku znovu a až mi dojde, že kus sejru to je  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
Verco, to zni opravdu zajimave "minule si tam rozbil hubu, druhý ho přejel, ale žije" docela to rikas v klidu
No nevim, co budeme zitra delat, ale tohle vidim, az tu nekdy budou rodice Jeste se poptam doma... Byva to od jedne, ne?
Annax, mne slo taky jen o tu shodu spic - spice, myslela jsem, ze sem chodi nejaka dalsi chovatelka spicliku a ono nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
qwys Zuzi no ale já jsem v klidu, stejně nenaděláš nic, má chrániče, tak cooooo, nemá tam lézt, když mu to nedělá dobře...evidentně dělá, bo tam leze furt
ze začátku jsem byla jak na trní, byli jsme tam po celou dobu, teď už na něj jen z okna zařvu HLAVNĚ OPATRNĚ, stejně to přes nastartovanou motorku neslyší a slyším jen TAK JÁ JEDU MAMČO ČUS a hotovo, žádné sraní s nima, ani se mnou samozřejmě tak to prostě u nás chodí a funguje to  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Míšo no to si piš, že to oslavíme !! Vím, že Vám hráli, ale nevím co... A mě také hrááli hééčččč - k narozkám Hrad z písku - jupííí
hele vždycky je důvod k oslavě, takže tam my slavíme vždycky, když néé nikdo jiný, tak my rozhodně jooo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
Verouši: Nám Křídla Andělů  _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|